Δεν ξέρω γιατί θυμάμαι παλιά το 2019 που είχα βάλει δορυφορικό Digea στις 3E που ήτανε τότε, κάποια μεσημέρια για αρκετές ώρες μέχρι το απόγευμα το σήμα έτσι στο άκυρο με καλοκαιρία πάντα έπεφτε τόσο χαμηλά σε σημείο να κάνει σπασίματα
Συγχώνευση: Τρι 23 Μαΐ 2023, 15:19
Το λέω επειδή σκέφτομαι να σταματήσω την Cosmote που έχω στο χωριό, διότι πληρώνω μόνο και μόνο για να βλέπω τα ελληνικά κανάλια,και να γυρίσω το πιάτο στις 39E μαζί με έναν edision picollo δέκτη να περάσω το λογισμικό από το satsoft μέσω usb και να βλέπω από εκεί τα ελληνικά κανάλια
Συγχώνευση: Τρι 23 Μαΐ 2023, 15:28
Σκέφτομαι όμως είναι μια αξιόπιστη λύση να βλέπω τα πανελλαδικά κανάλια και σε HD πάντα από το HELLAS SAT δηλαδή το δορυφορικό Digea-ERT,η θα έχω τα παρακάτω θέματα
1) πρόβλημα με τις συχνότητες δηλαδή το σήμα χωρίς βροχή με καλοκαιρία να πέφτει απότομα και να κάνει σπασίματα
2)Τα HD παίζουν κανονικά DIGEA -ERT η κάνουν πίξελ
3)τα Biss ισχύουν κανονικά η μπορεί όταν καταφέρουμε μελλοντικά και γυρίσουμε σε T2H265 ακόμα και να το υποστηρίζει ο συγκεκριμένος δέκτης που θα πάρω να μην μπορώ να δω λόγω άλλου συστήματος κωδικοποιήσεις