Ευχαριστω και τους 4 που απαντησατε. Δυστυχως η περιοχη ειναι ακριβως πανω στον παλιο περιφερειακο μεγαρων αλεποχωριου. Οποτε κεντρο εκπομπης δεν πιανει. Ειναι μπροστα τα γερανεια. Ξυλοκαστρο δεν παιζει.παλι γερανεια προς θαλασσα. Τι επαιζε παλια αναλογικα; παρνηθα μεγκα στο 7 vhf, ert απο πυργο οτε γερανεια, υμηττος σποραδικα οτι να ναι. Φοβερο ε; Μολις μπηκαμε στην ψηφιακη εποχη χαθηκαν ολα. Κεραιες παιζουν τριγυρω αλλα σιγουρα με ενισχυτες και μαλλον ψαχνουν υμηττο ή αιγινα ή ακομη και αργολιδα.
Πηγαν οι δικοι μου μια τηλεοραση. Εστρεψαν κεραια οπου και οι τριγυρω και η αναζητηση δεν βρηκε ποτε κατι. Ωραιο;;; ωραιο! Εγω δεν ειμαι πια για να γυριζω με την κεραια στο χερι, καθως εχω ενα παιδι στο χερι μονιμα. Οποτε η ευκολη λυση ειναι πιατο. Απο οτι ειδα απο σατλεξ με ενα 80ρι ειμαι οντως καλα. Πηρα lnb, openbox v8 hd, καλωδιο. Λειπει το πιατακι και η βαση στηριξης. Κλαδι που λειτουργει ευπροσδεκτο σε πριβε.
Τα εχω εγκαταλειψει ολα χρονια βλεπετε. Μονο μεσαια ακουω και αυτα ζορισμενος. Το θεμα βεβαια ειναι οτι πρεπει να κρυψω καπως το πιατο καθως οι γνωστοι επιτηδιοι δεν αφηνουν ουτε χαλκοσωληνα ουτε σιδερο.