Εγώ από πέρυσι το Καλοκαίρι είμαι δημότης εδώ στη Σύρο! Δηλαδή θα μου πεις σε λίγο ότι κακώς έγινα δημότης στη Σύρο γιατί οι πολιτικοί των Κυκλάδων δεν ασχολούνται! Δυστυχώς οι πολιτικοί των Κυκλάδων είχαν άλλες προτεραιότητες να λύσουν... δεν έχουν και λίγα προβλήματα οι νησιώτες. Δυστυχώς δεν είναι βολεμένοι όπως στη Β. Ελλάδα! Και στη τελική τι δουλειά έχουν οι πολιτικοί; Είναι η ΕΡΤ εταιρία δημόσιου συμφέροντος ή κρατικοδίαιτη; Γιατί αν είναι δημόσιου συμφέροντος πρέπει να κοιτάει ολόκληρη τη περιφέρεια κι όχι να επιλέγει ποιες περιοχές θα εξυπηρετήσει ανάλογα με το ποιοι πολιτικοί υπάρχουν σε αυτές. Εγώ θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι είναι δημόσιου συμφέροντος και γι' αυτό πρέπει να δώσει προτεραιότητα σε περιοχές που δεν έχουν καθόλου κάλυψη (και προβλέπονται να καλύπτονται) παρά να ενισχύσει περιοχές που ήδη έχουν 2πλές και 3πλες συχνότητες. Είναι δυνατόν η πρωτεύουσα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Σύρος ενώ προβλέπεται να έχει κάλυψη από 3 συχνότητες για την ΕΡΑ να μην την ακούει καθόλου;
ΥΓ: Έχεις τη καλοσύνη να μου πεις ποια είναι η ΚΥΑ. Την θέλω για το αρχείο μου και δεν την έχω.