Καλησπερα σε ολους και ολες.
Ενας ολοκαινουργιος στο forum (εγω!!!), εχει να κανει μια ερωτηση, απλη για τους εμπειρους!!!
Ειμαι ετοιμος να αγορασω τηλεοραση 40-42 ιντσων. Ειχα στα υπ'οψιν τα μοντελα LE40A656A1F της Samsung (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε) και 42LG6000 SCARLET της LG (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε) τα οποια ομως τελικα τα απορριπτω λογω τιμης.
Ενς φιλος που εχει δικο του μαγαζι ΣΕΗΟΣ μου προτεινε ενα οικονομικο μοντελο Panasonic plasma, το Viera TH-42PX80E (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε) το οποιο μπορω να πω οτι με βολευει απο θεμα τιμης, εστω κανοντας καποιους "συμβιβασμους" (π.χ. στην αντιθεση, αλλα δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα).
Το θεμα ομως ειναι οτι ΔΕΝ ειναι full HD, αλλα HD Ready... Απ'ότι μου ειπε, βαζοντας ενα blue-ray disc δεν θα καταλαβω διαφορα, διοτι ειναι συμβατη με Full HD. Εμενα η λεξη "συμβατη" δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα, με ενθουσιαζει ομως η διαφορα τιμης (πανω απο 500-600 euros).
Τι προτεινετε? Να το τολμησω? Δεν προκειται να δω αμεσα HD ταινιες, θελω ομως να αγορασω κατι που θα με καλυπτει για το (αμεσο ή εμμεσο) μελλον και να μην την πατησω...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σταυρος