Θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή είχα φέρει με το πλοίο δύο λογαριθμικες κεραίες τηλεόρασης στην Αθήνα, τις οποίες δεν τις έβρισκες πουθενά Ελλάδα. Κυριολεκτικά τσάμπα στην Ιταλία. Καμπάνα όλα VHF και uhf. Καμπάνα και σήμερα στα ψηφιακά. Με μια τέτοια έπιαναν ερτ2 στην Ιταλία, σε συχνότητα με ιταλικό κανάλι και την κεραία πολύ χαμηλά στο μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης. Το σαράκι των μακρυνων λήψεων με έτρωγε από τότε. Δεν θυμάμαι καλά έτος, αλλά νομίζω 1991, έβλεπα την βωσσου να τραγουδά στην Ιταλία, στην Γιουροβίζιον το Σαν να μπαίνει η άνοιξη, μέσω ....της ελληνικής τηλεόρασης!!!! Χάρη σε αυτή την κεραία. Εννοείται ότι την έδειχνε η ραι, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα...
Αν θες στέρεο, βάλε 1026. Είσαι Αθήνα, οπότε θα ακούσεις, όποτε εκπέμπει.
Συγχώνευση: Πεμ 15 Φεβ 2024, 01:15
Όλα έρχονται Ευρώπη. Αρκεί να τα βρεις σε καλή τιμή και κυρίως φθηνά μεταφορικά. Εδώ σε θέλω
Συγχώνευση: Πεμ 15 Φεβ 2024, 01:31
Όσο το σκέφτομαι θυμάμαι ότι τα κινητά τα θυμάμαι στην Ιταλία κάπου στο β εξάμηνο του 1989. Είχαν διαδοθεί πολύ μέσα στο 1990. Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, θυμάμαι ως εταιρεία την SIP. Αυτή όμως κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία 1990 έγινε Τelecom Italia αν θυμάμαι καλά και εκεί έγινε ο χαμός με τη διάδοσή των καρτών GSM. Με την sip πλήρωνα σύνδεση συμβολαίου. Όχι προπληρωμενη κάρτα. Δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Αυτό το θυμάμαι σαν διαφορά. Μετά το 1995 νομίζω άρχισε η tim τις προπληρωμενες κλπ.