EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου) - page 6 - Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο - SATLEO FORUM
  • Κυρ 13 Ιουλ 2025, 02:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  (Αναγνώστηκε 38047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος VasilisSat

  • SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • ****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
  • Μηνύματα: 2131
Οι απειλές, τα νέα πρόστιμα και οι ανακλήσεις από το ΕΣΡ

Συντάκτης: Σωτήρης Μανιάτης

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές διενεργούν ήδη έρευνα για τις δύο επιστολές που εστάλησαν με φαξ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με απειλές εναντίον της ζωής των μελών του και των οικογενειών τους.

Αιτία βέβαια το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη, το ΑΡΤ TV, εξαιτίας του άθλιου τηλεγκάλοπ για τον Ζακ Κωστόπουλο που τον χαρακτήριζε «επίδοξο ληστή, ομοφυλόφιλο και οροθετικό» ζητώντας από τους τηλεθεατές να απαντήσουν αν τον θεωρούν ήρωα ή όχι. Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής δεν έχουν ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας παρά τη δεύτερη απειλητική επιστολή αφήνοντας την εξέταση της σοβαρότητας του θέματος και τις όποιες πιθανές αποφάσεις στις αρμόδιες αρχές.

Κατά τα λοιπά το ΕΣΡ πριν από λίγο “φιλοδώρησε”  με πρόστιμα συνολικού ύψους 110.000 ευρώ  δύο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας και έναν περιφερειακής ενώ ανακάλεσε τις βεβαιώσεις νομίμου λειτουργίας έξι ραδιοσταθμών της περιφέρειας.

Το μεγαλύτερο πρόστιμο, 60.000 ευρώ, επιβλήθηκε στον ALPHA για παραβάσεις στην εκπομπή “Happy Day” (24/11/17) από αναφορές του Δήμου Βερύκιου. Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Βεργίνα TV για παραβάσεις σε εκπομπή (Ιούνιος 2017) από τους Γιάννη Ντάσκα και Στέργιο Καλόγερο.

Με 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε και το STAR για το “Greece's Next Top Model” (αφορά στα δύο πρώτα επεισόδια καθώς εξετάζεται και φάκελος με τη συνέχεια του ριάλιτι μόδας), ενώ στο κανάλι επιβλήθηκε και σύσταση για αλλαγή σηματοδότησης (σε κατάλληλο απαραίτητη η γονική συναίνεση) που δεν οδηγεί σε μετάθεση της ώρας προβολής αλλά δεν επιτρέπει τη μετάδοση τρέιλερ και αποσπασμάτων πριν από τις 21.00.

Το ΕΣΡ ανακάλεσε επίσης και τις βεβαιώσεις λειτουργίας των ραδιοσταθμών: Hot και Planet Κοζάνης, Ελεύθερη Ραδιοφωνία Κεφαλλονιάς, Κανάλι Δέλτα Χίου, Stereo Channel FM Αιτωλοακαρνανίας και Night FM Έβρου.

Πηγή:efsyn.gr
Δέκτες: Edision OS Mio 4K,VU+ Zero 4k,Skystar 2 eXpress 
LNB: Inverto Black Ultra 0,2dB
Κάτοπτρο: Triax 120X110
Motor:PowerTech DG380
Τόξο: 30W - 62E


 


* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/07/2025 (15:36)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/07/2025 (14:16)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/07/2025 (12:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/07/2025 (10:33)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 11/07/2025 (15:14)
* Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 11/07/2025 (13:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/07/2025 (08:52)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/07/2025 (11:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/07/2025 (11:09)