EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου) - page 3 - Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο - SATLEO FORUM
  • Δευ 1 Σεπ 2025, 16:36
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  (Αναγνώστηκε 41337 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lef

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Ιωάννινα
  • Μηνύματα: 1040
Παράθεση από: "Πετρος"
τι τους ειπε??? για πες να γελασουμε και μεις οι πικραμενοι!!!!!!

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε



Διαστάσεις παίρνει το θέμα της νομιμότητας ή μη των αποφάσεων του ΕΣΡ καθώς οι Γ. Γιακουμάτος και Γ. Αποστολάκος κατέθεσαν σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

Στην ερώτησή τους οι δυο βουλευτές αφού υπενθυμίζουν ότι η θητεία των μελών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου είναι τετραετής και πως κάθε μέλος μπορεί να διοριστεί για δυο μόνο θητείες 4ετούς διάρκεια η κάθε μία, επισημαίνουν:

-Έχει λήξει η θητεία 3 μελών και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της θητείας τους

- Υφίσταται ζήτημα κατά πόσον είναι νόμιμη η παραμονή κάποιων μελών και ειδικότερα του Προέδρου του ΕΣΡ, αφού έχουν περάσει 8 και πλέον έτη από τον αρχικό διορισμό τους.

Οι κύριοι Γιακουμάτος και Αποστολάκος, ζητούν να ενημερωθεί το κοινοβούλιο από τον Π. Γερουλάνο τόσο για τις ημερομηνίες διορισμού του προέδρου και των μελών του ΕΣΡ όσο και για το κατά πόσον η λειτουργία του είναι σήμερα νόμιμη (και συνεπώς και οι αποφάσεις του) και σύμφωνη με τα σχετικά του Συντάγματος και τις εγγυήσεις περί ανεξαρτησίας της αρχής.

Σημειώνεται, πως η πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ για την απαγόρευση να αλλάξει προσανατολισμό το Kontra Channel προκάλεσε την αντίδραση κομμάτων και πολιτικών αρχηγών.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες, η Αλέκα Παπαρήγα μέσω του realfm 97.8 έκανε λόγο για  "σκοπιμότητες στις αποφάσεις του  ΕΣΡ" και συνέδεσε την απόφασή του με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.

πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε


 


* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 01/09/2025 (10:00)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: kgial Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (22:13)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (13:55)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/08/2025 (11:44)
* Απ: Τα Νέα για τις Streaming πλατφόρμες στην Ελλάδα & κόσμο  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (11:44)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 31/08/2025 (11:32)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Extacytv Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (09:11)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (08:21)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 31/08/2025 (00:48)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/08/2025 (11:11)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/08/2025 (10:51)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/08/2025 (12:53)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 29/08/2025 (12:30)