Καλημερα σε ολους.
satrrstm, σαφως το "σωστο" ειναι αυτο που αναφερεις. Αλλα προφανως καταλαβες οτι το προβλημα μου δεν ειναι αν να τους πληρωσω, δεν τιθεται τετοιο θεμα. Η "αδρανεια" ή η "ακυρωση" της καρτας με απασχολει (αααααν υπαρχει τετοια διαφορα).
Διαπιστωνω, ωστοσο, οτι τοσο εσυ οσο και ο νεκταριος καπου κανετε λαθος σκεψη. Δε νομιζω οτι υπαρχει "σωστο" διοτι απλουστατα εχω προπληρωσει (οπως ολοι φυσικα) τις υποχρεωσεις μου στην εταιρεια. Συνεπως ουσιαστικα τους "ενημερωνω" οτι δεν θα συνεχισω τη συνεργασια μαζι τους με καθυστερηση δεκα ημερων: εγω δεν τους πληρωνω κι αυτοι μου δινουν δεκα μερες δωρεαν τηλεθεασης.
Ετσι, νεκταριε νομιζω οτι ο φιλος σου ειχε προβλημα με τις δημοσιες υπηρεσιες ειτε διοτι ειχε αλλο χρεος ή επειδη ειχε μεγαλυτερο χρεος στη νοβα απο ενα απλο "τελος επανασυνδεσης". Ακομα κι αυτο, αλλωστε, χρεωνεται μοναχα οταν ζητησεις επανασυνδεση, οχι εκ των προτερων
Υ.Σ.: Η μονη μου ενσταση (δεν γνωριζω αν ισχυει) ειναι το ενδεχομενο να χρεωνομαι για τις δεκα μερες δωρεαν θεασης ως τη διακοπη υπηρεσιων. Αλλιως, οταν διακοψεις -ειτε με προηγουμενη ενημερωση ή οχι- δεν χρωστας.