Απο την συνεντευξη τύπου του Κ.Κιμπουρόπουλου, σήμερα:
Ποιος είναι ο κύριος Κιμπουρόπουλος;
Η "δημόσια ωφέλεια"¨ειναι πρωτίστως "ιδία ωφέλεια¨των καναλαρχών, και σαν τετοια θα την βλέπουμε ο'τι και αν μας αραδιάζουν.
Να μου ζήσεις Γιαννάρα μου!!!
Τα κανάλια τα οποια θα διανειμει ειναι ιδιωτικά, και αμειβονται απο τις διαφημίσεις προιόντων τα οποια εμεις οι Ελληνες αγοράζουμε υπερτιμημένα ανάλογα με τα κονδύλια που οι διαθέτες ή οι παραγωγοί χορηγουν στα κανάλια αυτά για διαφήμιση.
Να μου ζήσεις Γιαννάρα μου (δις)!!!
Αυτή η υπερτίμηση αντιστοιχει απο 10% μεχρι και 25% της τελικής αξίας ραφιου του προιόντος.
Να μου ζήσεις Γιαννάρα μου (τρις)!!!
Ειδάλλως ας κλείσουν οπως ο CITY για να πάρουν σειρά άλλοι, αν ειναι ζημιογόνοι.
Ναι!!! Ακριβώς!!! Αν δεν μπορούν να κλείσουν. Τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει ουκ ολίγα μαγαζιά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. το κράτος δεν τους χάρισε λεφτά ώστε να μην κλείσουν. Γιατί τα κανάλια να αποτελούν εξαίρεση; Ισονομία για όλους.
Μην ζητάτε απο το κράτος να σας πληρώσει τα μηχανήματα. Τα εχετε ήδη πληρωθει απο τον συνταξιουχο και τον εργαζόμενο δεκάδες φορές το καθένα, τα τελευταία 20 χρονια.
Άσε που κάποιοι παίζουν με τα ίδια μηχανήματα με τα οποία ξεκίνησαν. Έχουν βγάλει τα λεφτά τους 10 φορές.
Αφου απο τα εξοδα ηδη απο την συγχωνευση των 4ρων πομπών σε εναν γλυτώνετε 6 KWh ρευμα ανα ψηφιακό ρευμα (stream), δηλαδή 5.500 ευρώ ανα πομπό τον χρόνο, πόσο για εξι (8-2)?... ...
Έτσι, έτσι .... .... μια χαρά τα λες. Άσε που εδώ υπάρχει και άλλο θέμα συζήτησης, πόση ισχύς απαιτείται για την κάλυψη των διαφόρων περιοχών και πόσο εκπέμπει ο καθένας. Όταν το σήμα ενός πομπού στην Πάρνηθα φτάνει μέχρι Κρήτη και Λέσβο ξέρετε πόσα λεφτά έχουν πεταχτεί υπέρ ΔΕΗ; Ας πρόσεχαν.
Προσέξτε γιατι δεν μασάμε κουτόχορτο και θα μαυρίσουμε μεχρι πισσώματος οποιον εγκρίνει κρατικά κονδύλια για να φάτε πάλι, λες και δεν τρώτε τόσα χρόνια. Νισάφι πιά.
Ξέρετε τι άκουσα χθες; Ότι είχε τεθεί το θέμα εισφοράς μέσω ΔΕΗ. Η εισφορά υπέρ ΕΡΤ να γίνει εισφορά υπέρ ΕΡΤ-Digea.
Μήπως θέλετε να καεί η Αθήνα; Μήπως θέλετε να επαναληφεί ο Δεκέμβρης του 2008; Αλλά δεν θα σπάσουμε μαγαζιά μικρομεσαίων, γραφεία καναλιών και studio θα σπάσουμε.