Δολοφονία του ιδιοκτήτη του SIGMA Κύπρου - Ειδήσεις από την Κύπρο - SATLEO FORUM
  • Τετ 6 Αυγ 2025, 20:55
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Δολοφονία του ιδιοκτήτη του SIGMA Κύπρου  (Αναγνώστηκε 2143 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

  • Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Μηνύματα: 2183
(Χωρίς τίτλο)
« Αρχή θέματος: Τρι 12 Ιαν 2010, 13:47 »
Ενέδρα θανάτου έστησαν το βράδυ της Δευτέρας στον διευθύνοντα σύμβουλο του Kυπριακού ομίλου ΜΜΕ "Δίας" και του τηλεοπτικού σταθμού "Σίγμα" Άντη Χατζηκωστή. Ο τηλεοπτικός σταθμός διέκοψε το πρόγραμμά του για να ανακοινώσει το δυσάρεστο γεγονός.
Οι δολοφόνοι περίμεναν τον Χατζηκωστή έξω από το σπίτι του και στις 20:45, αμέσως μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση. Ο άτυχος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η περιοχή(κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ) αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα πιθανά κίνητρα της δολοφονίας και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το θύμα είχε μεγάλη πολιτική επιρροή στην Κύπρο. "Είναι πολύ πρόωρο και παρακινδυνευμένο να λεχθεί ο,τιδήποτε για τα κίνητρα ή ελατήρια των δραστών της χθεσινοβραδινής δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό, από προκαταρκτικές εξετάσεις, ο Άντης Χατζηκωστής, ενώ έβγαινε από το όχημά του, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς προφανώς από κυνηγετικό όπλο, διότι δεν βρέθηκαν κάλυκες.
Ο κ. Κατσουνωτός πρόσθεσε ότι χθες βράδυ ανακρίθηκαν κάποια άτομα και σήμερα θα ανακριθούν και άλλα. Το σπίτι του Άντη Χατζηκωστή είναι κοντά στις πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας και στο κτίριο όπου στεγάζεται η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, στο δήμο Εγκωμής, στη Λευκωσία.

Τη σκηνή του εγκλήματος και τους οικείους του θύματος επισκέφθηκαν αργά χθες ο πρόεδρος της Βουλής Μάριος Καρογιάν, αρχηγοί κομμάτων και υπουργοί, οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη στυγερή δολοφονία και τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ο 43χρονος Άντης Χατζηκωστής, πατέρας δύο παιδιών, ήταν γιος του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του συγκροτήματος "Δίας" Κωστή Χατζηκωστή, οποίος έχει στην κατοχή του τον τηλεοπτικό σταθμό "Σίγμα", την εφημερίδα "Σημερινή", το "Ράδιο Πρώτο" και πολλά περιοδικά.
Ο Άντης Χατζηκωστής ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στον όμιλο "Διας" και στον τηλεοπτικό σταθμό "Σίγμα". Συμμετείχε σε Συμβούλια Δημοσίων εταιρειών στην Κύπρο και το εξωτερικό, ήταν μέλος του European Publishers Association και Διοικητικός Σύμβουλος και Πρεσβευτής των Διεθνών Τηλεοπτικών Βραβείων Emmy. Η είδηση της δολοφονίας του συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία.



Από: news24 7




 


* Αυτοί είναι οι Ελληνικοί δορυφόροι και η αποστολή τους  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 06/08/2025 (19:14)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 06/08/2025 (14:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/08/2025 (11:27)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 06/08/2025 (09:29)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/08/2025 (21:37)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Choco-λάτας Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/08/2025 (21:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/08/2025 (20:09)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/08/2025 (17:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/08/2025 (10:47)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 04/08/2025 (07:27)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 04/08/2025 (01:11)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/08/2025 (14:05)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/08/2025 (14:00)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/08/2025 (13:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/08/2025 (13:43)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/08/2025 (11:46)