COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!
  • Παρ 29 Νοε 2024, 03:43
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  (Αναγνώστηκε 155718 φορές)

0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εγώ έβαλα σ' ένα φίλο μου το παλιό πιάτο της Nova. Παίζει μια χαρά ακόμα και με βροχή.

Η Nova αναβάθμισε τους αναμεταδότες της σε MPEG-4 εκτός από τον αναμεταδότη με τους εθνικής εμβέλειας σταθμούς. Σε αυτούς λοιπόν δεν βελτιώθηκε η εικόνα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Το hd της nova είναι ανώτερο από του ΟΤΕ. Όσο, όμως, παραμένει το "χαράτσι" των 5€, η πραγματικότητα αυτή περνά σε δεύτερη μοίρα.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Κι όχι μόνο! Για μένα που εδώ που μένω ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος και που δεν με ενδιαφέρουν τ' αθλητικά καθόλου, με 18 €, έχω κανάλια ταινιών σε HD. Με τη Nova θα χρειαζόταν πολλά παραπάνω για να δω κανάλια ταινιών σε HD.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Παράθεση από: "Serafeim Karakostas"
Το hd της nova είναι ανώτερο από του ΟΤΕ. Όσο, όμως, παραμένει το "χαράτσι" των 5€, η πραγματικότητα αυτή περνά σε δεύτερη μοίρα.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο greek digital tv (δεν νομίζω να πειράζει η αναφορά της ιστοσελίδας) στη Nova τα HD έχουν υψηλότερο bitrate σε σχέση του ΟΤΕ, αλλά με τέτοια τιμή... Συν και το ότι είναι καλύτερο HD από τον OTE παρά ελληνική επίγεια ψηφιακη (μην το ξεχνάμε) τηλεόραση υψηλού περιεχομένου :lol: Πάντως για να λέμε την αλήθεια ο ΟΤΕ έχει τακτική. Η Nova (full εννοώ) θέλει μόνο κανέναν Τσοχατζόπουλο, Λιάπη και τέτοιους λεφτάδες, που άσχετα, αλλά νομίζω πως παλιότερα τη βλέπαν και τζάμπα (σιγά μην πλήρωναν).

Παράθεση από: "nektarios 1451"
οσο για τα σηματα καλυτερα να εβαζες ενα αλλο δεκτη να τα τσεκαρεις γιατι του οτε δειχνει αλλα νταλλα στις μπαρες που εχει.
Δέκτη άλλο ποιον λες. Τον δικό μου τον Nova HD 831;; Μόνο αυτούς τους δυο δέκτες έχω (KAON & Nova), ας πούμε, στη διάθεσή μου. Θα δω μήπως καταφέρω να βρω κανένα πεδιόμετρο, πράγμα σχεδόν απίθανο.
Τόσο, όμως, χάλια τα πάει ο δέκτης του ΟΤΕ με τα σήματα ή τα ποσοστά που δείχνει είναι σχετικά κοντά, αλλά όχι και τόσο ακριβή;

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
τα ιδιοκτησιακα μηχανηματα δεν δειχνουν σωστες ενδειξεις σε σχεση με αλλα του εμποριου καλες μαρκες οχι διαφορα κονσερβοκουρτια
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
νεα συχνοτητα του ΟΤΕ στις 9Ε

12418 V
DVB-S2/8PSK
MPEG-4    27500 2/3

με μια τεστ καρτα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Νέο κανάλι TV Kosmos από την Ρόδο στη θέση  669. Χωρίς epg και με ανάλυση youtube 2006.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
παρτο μια φωτο να το δουμε και μεις
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
επιβεβαιωνω :-)
αντε κ αλλα καναλια!

Στάλθηκε από το U8800 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Παράθεση από: "arva"
Εγώ έβαλα σ' ένα φίλο μου το παλιό πιάτο της Nova. Παίζει μια χαρά ακόμα και με βροχή.

Η Nova αναβάθμισε τους αναμεταδότες της σε MPEG-4 εκτός από τον αναμεταδότη με τους εθνικής εμβέλειας σταθμούς. Σε αυτούς λοιπόν δεν βελτιώθηκε η εικόνα.

Και εγω έχω βάλει 60αρι και παίζει, μερικά παλιά πιάτα ομως της Nova με πολυκαιρισμένα LNB ή και οχι τοσο καλης ευαισθησίας (αναφέρομαι ειδικά σε κάτι γκρι που έγραφαν Nova απο κάτω και ήταν τα ιδία με τα Phillips) ενδέχεται λοιπόν να παρουσιάσουν προβλήματα στο πακέτο του ΟΤΕ και ειδικότερα στις ασθενέστερες συχνότητες του.
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Πολλοι εχουν προβληματα με τα LNB οπως πχ τα daxis, σε ενα φιλο μου το αλλαξα με ενα smart oxid και βελτιωσε τα σηματα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Προτεινω την προσθηκη κ αλλων περιφερειακων σταθμων στην πλατφορμα του ΟΤΕ,οπως:

CENTER Καβαλας
TRT Λαρισας
ASTRA TV Βολου
TV10 Τρικαλων
TVS Σερρων
FLASH TV Καστοριας
EUROPE ONE Θεσσαλονικης
ACHAIA Πατρων
CRETA κ ΚΥΔΩΝ Κρητης
κ αλλα...

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
απο οσο ξερω απο Ηπειρο ειναι ενας στα σκαρια να βγει και σιγουρα θα ανεβασουν και αλλους αλλα πρεπει να παρει και αλλο πομπο γιατι ηδη αυτοι ειναι τσιτωμενοι στα καναλια
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Είμαι της άποψης πως όσες περισσότερες επιλογές έχει ένας τηλεθεατής τόσο το καλύτερο. Αλλά κανάλια τύπου Channel 9 που μέσα σε ένα 24ωρο έχει μόνο 2 ώρες πρόγραμμα και τις υπόλοιπες 22 ώρες τηλεμάρκετινγκ, πραγματικά, σε τι αποσκοπούν; Και τις 2 ώρες αν δεν υποχρεώνονταν να δείξουν ειδήσεις για να διατηρήσουν την άδεια θα τις πουλούσαν κι αυτές τους τηλεπλασιέ.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Υπαρχουν κ καναλια μικρα που εχουν περισσοτερες απο 2 ωρες τοπικο προγραμμα... (στην περιοχη μου το Center της Καβαλας κ το R channel της Κομοτηνης εχουν κ εκπομπες τοπικου ενδιαφεροντος...σε σχεση με μικρα αθηναικα καναλια τυπου channel 9,extra3,kontra)

Αποσυνδεδεμένος deepbluesky

• Satleo Super V.I.P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Stuttgart (48.79N/9.19E)
Δε γνωριζω ποσο καλυτερη σε ποιοτητα εικονας ειναι μεσω δορυφορικου ΟΤΕ TV ομως καποια απο τα τοπικα παιζουν καλουτσικα (αλλα αρκετα χαλια) απο το Hellenic TV addon για XBMC. Και μιλαμε για δωρεαν λυση προσβασιμη και απο τους συμπατριωτες μας οι οποιοι δεν εχουν δυνατοτητα της δορυφορικης ληψης ειτε εντος ειτε εκτος καλυψης του Eutelsat 9A.
Octagon SF8008, Dreambox One, Octagon SF4008, Vu+ Solo²
TBS 6220, Technotrend S2-1600
Edision OPTI-Combo DVB-T2/C, Terratec T-Stick+
Panasonic TX-43HXX979, Sony KDL32W656A

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ξεχναγα να το γραψω εδω και μερες ελευθερο το CNBC στην 12226V me flag videoguard
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Σάμος
Συνέντευξη του Δημήτρη Μιχαλάκη, Διευθυντή OTE TV

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος davinci

• Satleo Super V.I.P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: Αθήνα - Αλιμος
Πρεμιέρα για National Geographic Channel και National Geographic Channel HD στον ΟΤΕ TV

Πρεμιέρα κάνουν από αύριο 8 Μαΐου στον ΟΤΕ TV τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, από τα δημοφιλέστερα κανάλια ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, προσφέροντας στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV κορυφαίας ποιότητας εκπομπές και προγράμματα, με θέμα τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, τα ταξίδια και την περιπέτεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, την ιστορία και τη σύγχρονη κουλτούρα.

Ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Με την προσθήκη των καναλιών National Geographic και National Geographic HD, που έχουν διαφορετική ροή προγράμματος, αλλά και με τις υπόλοιπες επιλογές σε εξειδικευμένα σε ντοκιμαντέρ κανάλια στον ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις καλύτερες παραγωγές ντοκιμαντέρ παγκοσμίως».

Ο κ. Adam Theiler, Executive Vice President - South Europe & Africa της FOX International Channels δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η καλή συνεργασία μας με τον ΟΤΕ TV συνεχίζει και επεκτείνεται με την είσοδο των καναλιών National Geographic και National Geographic HD στην πλατφόρμα του. Η πίστη της FOX στην ελληνική αγορά και η διαρκής επένδυση σε περιεχόμενο και νέες τεχνολογίες έχουν ισχυροποιήσει τη θέση μας μέσα στην ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, μέσα από ακόμα περισσότερους πιστούς fans!».

Μέσα από τα δύο νέα κανάλια, τα οποία έχουν κοινή θεματολογία, αλλά διαφορετική ροή προγράμματος, με το National Geographic Channel να προβάλλει νέες εκπομπές και προγράμματα και το National Geographic Channel HD να προσφέρει υψηλής ευκρίνειας θέαμα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάσημες εκπομπές, με την υπογραφή παγκοσμίου φήμης επιστημόνων, σκηνοθετών και συντελεστών, όπως τα:

· Cosmos: A Spacetime Odyssey: 30 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Cosmos: A Personal Voyage από τον Καρλ Σαγκάν, οι διεθνούς φήμης συνεργάτες του επιστρέφουν με μία θεαματική υπερπαραγωγή για την εξερεύνηση του σύμπαντος.

· Τραγωδία στον Αέρα: Από τις δημοφιλέστερες σειρές του National Geographic, η σειρά παρουσιάζει τα πιο τραγικά δυστυχήματα στην ιστορία της αεροπορίας, με συνεντεύξεις, μαρτυρίες και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις.

· Brain Games: Κορυφαίοι εκπρόσωποι της γνωστικής επιστήμης, της νευρολογίας και της ψυχολογίας εξηγούν πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος μέσα από μια σειρά από παιχνίδια και οφθαλμαπάτες.

· Vinnie Jones: Russia’s Toughest: Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ηθοποιός πλέον Βίνι Τζόουνς δοκιμάζει τις αντοχές του δίπλα σε ανθρώπους με τα πιο σκληρά επαγγέλματα στη Ρωσία.

· Outsiders: Με γυρίσματα σε ολόκληρο τον κόσμο, η σειρά εξερευνά τις άγνωστες, παράξενες, αλλά και συναρπαστικές συνήθειες διάφορων πολιτισμών.

· Υπόκοσμος των Πόλεων: Με παρουσιαστή τον Κόνορ Γούντμαν, η σειρά επισκέπτεται τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του τουρισμού.

Ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, General Manager της FOX International Channels Greece, προσέθεσε: «Μας δίνει μεγάλη χαρά που τα πιο δημοφιλή κανάλια ντοκιμαντέρ National Geographic και National Geographic HD αποτελούν μέρος της πλατφόρμας του OTE TV. Η δημιουργία της ελληνικής έκδοσης του National Geographic για την αγορά της χώρας μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της επένδυσής μας στην Ελλάδα, με στόχο την κάλυψη ακόμα μεγαλύτερης μερίδας του κοινού. Η συνεργασία μας με το National Geographic Society, συνιστά τη δέσμευση μας για παραγωγή και προβολή του καλύτερου περιεχομένου με γνώμονα το ελληνικού κοινό».

Οι παραγωγές των καναλιών National Geographic γίνονται με την υποστήριξη του National Geographic Society, που ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν το πλουσιότερο τηλεοπτικό μπουκέτο με πάνω από 80 ψηφιακά κανάλια, κορυφαίο περιεχόμενο σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας μέσα από 20 κανάλια High Definition και προηγμένες υπηρεσίες, που συνεχώς ενισχύονται, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

dreambox800-Κάτοπτρο 1μΧ1.10 με μοτέρ και Gibertini OP120

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Ενα εχω να πω!!!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΣΡ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!!?

Και δεν το λεω για πλακα, σοβαρα μιλαω!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Η εικόνα εμφανίζεται μόνο σε όσους είναι μέλη του forum απ' όπου πήρες την εικόνα. Φτιάξτο να καταλάβουμε κι εμείς.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια συγνωμη, αλλα δεν το ηξερα οτι η εικονα εμφανιζεται μονο στα μελη του forum που πηρα την εικονα.
Την εικονα στο αλλο forum, την ανεβασα εγω καθ' οτι ειμαι μελος και εκει οπως επισης εγραψα κι εκει την ιδια αναρτηση που εγραψα κι εδω.
Βασικα πηγα αρχικα να την ανεβασω στο Imageshack αλλα δεν μπορεσα καθως μου ζηταγε να γινω premium μελος (ζηταει φραγκα απο δω και περα δηλαδη) οποτερ αφου δεν μπορουσα να την ανεβασω εκει, την ανεβασα στο αλλο forum μαζι με την ειδηση και την πηρα απο εκει. Νομιζα ομως πως θα φαινεται κι εδω.
Οποτε ανεβαζω την εικονα κατευθειαν εδω:

Και ο λογος που τα πηρα πριν και τα εχωνα στο ΕΣΡ, ειναι ο εξης  :

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] 05_08_2014_16_31_54.jpg[/attachment:njtuo7p4]

Κοινως το ΕΣΡ αποφασισε να σταματησει την μεταδοση του Sirina TV HD απο τον OTE TV!!! Αυτο τους μαρανε!!!

Και οριστε και ενα video ωστε αν καποιοι δεν μπορουν να δουν την εικονα, να το δουν εδω :

Βεβαια, τα υπολοιπα καναλια "εκπαιδευτικου περιεχομενου" συνεχιζουν κανονικα στον ΟΤΕ TV, ομως αυτα προβαλλουν μονο εισαγομενα και οχι εγχωρια προϊοντα!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ακόμα και στις τσόντες μόνο να εισάγουμε ξέρουμε. ΈΛΕΟΣ!!!

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Η άδεια του καναλιού δεν ανεστάλη λόγω περιεχομένου. Πρόκειται για απόφαση που έχει ληφθεί από τον Δεκέμβριο γιατι όπως λέει το ΕΣΡ "το SIRINA TV HD είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και όχι ανώνυμη εταιρεία σύμφωνα με τον νόμο" Πηγή: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και έχει πέσει πρόσφατα και πρόστιμο στον ΟΤΕ γιατί είχε συμμορφωθεί τόσους μήνες με την απόφαση.

Εντάξει η λογική της απόφασης είναι η ίδια με την καταδίκη του Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή αντί για τις δολοφονίες, αλλά έτσι έχουν τα γεγονότα.

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Πατρα
ΟΤΕ TV, ολα τα καναλια CINEMA ON DEMAND ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΔΩΡΕΑΝ) με τις ταινιες:
1. THE HUNDER GAMES
2. DIANA
3. FAMILY WEEKEND
4. BLACKFISH

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Κλειστά σε εμένα με το βασικό πακέτο :)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Είχαν ανοίξει πάρα πολλά όχι μόνο τα ON DEMAND! Εγώ τα έβλεπα χωρίς να είμαι καθόλου συνδρομητής!

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Από σήμερα και η ΝΕΡΙΤ sports στο μπουκέτο του ΟΤΕ.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (22:48)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: channelos Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:40)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 28/11/2024 (22:15)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (21:51)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (20:22)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 28/11/2024 (19:05)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (17:45)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (16:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (16:01)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 28/11/2024 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (13:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 28/11/2024 (11:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (11:25)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Λήψεις σε ψηφιακή DRM μορφή εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: drmgr Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 28/11/2024 (10:46)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 28/11/2024 (10:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (10:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 28/11/2024 (09:49)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)