Ας μου επιτραπει κι απο μενα μια παρεμβαση. (εχω πολυ καιρο να γραψω κατι...η αληθεια)
Συμφωνω σε αρκετα με ολους....Το κλεισιμο της ΕΤ1 θα κοστισει σε εμας μοναχα συναισθηματικα,μιας κι απο αυτο το καναλι ειδαμε πολλες εκπομπες. Μ'αυτο μεγαλωσαμε...περιμεναμε πως και πως να δουμε στις 4 το απογευμα την ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ,το ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ,το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ....ειδαμε τον ΙΠΠΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,τους ΝΤΙΟΥΚΣ,τους ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ....ακουγαμε μουσικη απο το ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ...ειδαμε πολλες ταινιες στην ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ...απολαυσαμε πολλες ελληνικες σειρες οπως τον ΘΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΙΜΗ,τον ΑΝΔΡΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ....τον Θ. Βεγγο με τα ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ του....
....και ερχομαστε στο 2011 να μας πουν ορισμενα ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (για να μην χαρακτηρισω χειροτερα) οτι ΚΛΕΙΝΟΥΝ την ΕΤ1.
Φανταστειτε εσεις τωρα,να μην υπηρχε η ιδιωτικη τηλεοραση και να αρκουμασταν σε 3 καναλια (ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3)....πως θα σας φαινοταν το κλεισιμο του ενος απο τα τρια?

Οι περισσοτεροι παλι θα πειτε: "Ε,αφου δεν το εβλεπε κανεις..." Τοτε,φιλε μου γιατι το ειχες στην μνημη της τηλεορασης σου,πρωτο?

Θα συμφωνησω παλι,οτι ο ερχομος της ιδιωτικης τηλεορασης καταρακωσε...χαντακωσε (πες το οπως θελεις) την κρατικη σε προγραμματα κοινης τηλεθεασης....ομως ερωτω: ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ???
Εμενα προσωπικα οχι. Αλλα και η ΕΤ1 εχει υποβαθμιστει τοσο πολυ τα τελευταια 3-5 χρονια που εχει σχεδον μηδαμινο ενδιαφερον (αν δεν ειχε και τα αθλητικα,τοτε σιγουρα το σχεδον ειναι περιττο).
Καθαρα παλι για συναισθηματικους λογους λυπαμαι που κλεινουν την ΕΤ1.
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει απο εδω και περα με τον διαμοιρασμο του προγραμματος....ενα καναλι εβαζε καλα ντοκιμαντερ (ΕΤ3) κι αυτα θα τα περιορισει αρκετα....
Λυπαμαι ειλικρινα....