Απ' οτι διαβασα στο post του αναλογικου τοπιου της Λακωνιας, η ΔΤ αρχισε να εκπεμπει στη Σπαρτη. Για το Γυθειο, θα με ενημερωσουν οι δικοι μου που ειναι εκει τωρα μολις πανε στο σπιτι, και φυσικα θα ενημερωσω και το forum μολις μαθω.
Να ξεκαθαρισω οτι την αναρτηση μου λιγα Post πιο πισω στο θεμα αυτο σχετικα με την ενεργοποιηση της εκπομπης της ΔΤ απο τα κεντρα εκπομπης Φοινικι και Κουλοχερα Λακωνιας, την εκανα μονο και μονο επειδη σεβαστηκα τους δικους μου που θελουν να παρακολουθησουν καποια προγραμματα στη ΔΤ. Και αφου καποια στιγμη θα γινει που θα γινει αυτο σιγουρα (θα ενεργοποιηθει δηλαδη η ΔΤ σε ολη την Ελλαδα, αρα και στη Λακωνια), ας γινει μια ωρα αρχιτερα να το δουν και οι δικοι μου που θελουν.
Κατα τ' αλλα η γνωμη μου για το κλεισιμο της ΕΡΤ και για την καινουργια Δημοσια (λεμε τωρα) τηλεοραση ειναι γνωστη απο προηγουμενα Post στο forum.
Telektv, επειδη εχω διαβασει τα Post σου και γνωριζω οτι ησουν τεχνικος της ΕΡΤ, σου ευχομαι να ξαναεχεις και παλι δουλεια το συντομοτερο δυνατον (ασχετα αν αυτη θα ειναι στην ΕΡΤ, στη ΔΤ ή καπου αλλου).