Άν και παλιό το θέμα και χωρίς κάποια νεα δημοσίευση εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα κι εγώ να πώ την άποψή μου επί αυτών που διάβασα. Είμαι κρητικός κι εγώ αλλά έχω μεγαλώσει στην Αθήνα όπου και έμενα 26 χρόνια. Τα τελευταία 9 χρόνια είμαι Χανιά. Και πράγματι έχω εντυπωσιαστεί κι εγώ από όσα αναφέρονται παραπάνω. Θεωρώ όμως οτι το φταίξιμο κυρίως ξεκινά απο τους ψηφιακούς παρόχους. Θέλεις να πάρεις άδεια για ψηφιακή εκπομπή; Θέλεις να μπείς π.χ. στο ΟΤΕ TV; Δείξε μας τι εκπέμπεις καθημερινά. Αγόρασε εξοπλισμό, συμμορφώσου με τις όποιες τεχνικές προδιαγραφές. Άν δεν έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά δείχνεις τηλεπωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο ή εκείνα τα τηλεφωνικά δήθεν παιχνίδια με τις λέξεις, τότε πρέπει να φτιάξεις πρόγραμμα. Άν δεν μπορείς τίποτα απο τα παραπάνω, απλά δεν παίρνεις άδεια και τέλος. Αντί αυτού υπάρχουν σταθμοί στην Αττική αλλά και την υπόλοιπη περιφέρεια που όπως ειπώθηκε και παραπάνω πήραν άδεια να εκπέμπουν ψηφιακά τι; Επαναλήψεις και τηλεπωλήσεις; Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν δεν θέτεις προδιαγραφές!!!