Προβλήματα Λήψης Σήματος Nova
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 12:40
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προβλήματα Λήψης Σήματος Nova  (Αναγνώστηκε 8112 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
γεια σας εχω αυτο το πιατο που ειναι 1.20  εχ κεντρο nova και παρακεντρα ΟΤΕ TV και οι 2 εχουν quad lnb smart titanium στην nova λογω αλλαγης του εργοστασιακου lnb daaxis που τρυπησε απο την βροχη εκει που ειχα σταθμη σηματος80-90 % σε ολες τις συχνοτητες τωρα 62-74% ακριβεια ειναι 100% 62% εχω στην συχνοτητα 12597 η εγκατασταση εγινε απο τεχνικο με πεδιομετρο μου ειπε οτι στην nova εχω σημα  14db

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
παντα τα lnb με δυο εξοδους και παραπανω εχουν λιγοτερο σημα σε σχεση με ενα απλο lnb.ισως να μην εχει κεντραριστει σωστα το lnb.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Τι νούμερα σου δίνει η 11823; Το καλώδιο πάει απευθείας στο δέκτη;
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
η 11823 δινει 68% σταθμη και ακριβεια 90-100% τα καλωδια πανε απευθειας στον δεκτη

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
με 1.2μ θα επρεπε να ειναι 100% και οι δυο ενδειξεις
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
τι να σας πω βαρεθηκα να πληρωνω αυτος ειναι ο δευτερος εγκαταστατης που δοκιμαζω και μου πηρε 30 ευρω για την τοποθετηση με δικο μου lnb

• SatLeo Legend
Εντάξει είναι quad το lnb και ας πούμε ότι η στάθμη δε θα είναι απαραιτήτως 100% (αν και αυτό είναι υπό αίρεση). Αλλά για την ακρίβεια δεν το συζητούμε καν, 100% με τέτοιο κάτοπτρο!
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
μονο στην 11823 ειναι 90% στην 12597 που ειναι η πιο δυσκολη συχνοτητα ειναι καρφωμενο στο 100%

• SatLeo Legend
Η 11823 είναι ακόμη dvb-s, έπρεπε να είναι στο 100%. Δεν είναι η 12597 πιο δύσκολη συχνότητα του δορυφόρου.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
και 12130 ειναι στο 90% θα παρωτηλεφωνο τον τεχνικο να ερθει να ξαναρυθμισει το πιατο χωρις φυσικα να πληρωσω τιποτα ειναι δικο  του λαθος

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "Serafeim Karakostas"
Η 11823 είναι ακόμη dvb-s, έπρεπε να είναι στο 100%. Δεν είναι η 12597 πιο δύσκολη συχνότητα του δορυφόρου.
απο περιεργια ποιες ειναι οι ποιο δυσκολες συχνοτητες του hotbird?

• SatLeo Legend
Να το πούμε πιο σωστά, οι λιγότερο εύκολες: 10723, 12380. Ας γράψουν και άλλα παιδιά την άποψή τους.
Φιλικά, Άκης

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αυτες οι δυο και η 11200
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Για του λογου του αληθές της ιστορίας, το πιατο που εχεις είναι 1,10cm και οχι 1,20. (μπορείς να το μετρήσεις).  Η telesystem (ITALY), ειναι η κατασκευάστρια εταιρία. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεTα DSN τα ξεκινησε ενας έμπορας άραβας στην Αθηνα περίπου το 2004-5 και μετα.

Τα συγκεκριμένα πιάτα βγηκαν πολυ καλα σε απολαβή και σε τιμη, οχι ομως τοσο καλα σε βαφη (θα το δεις μετα απο 2-3 χρονια οταν θα αρχιζει να ξεφλουδιζει το χρωμα κυριως περιμετρικά). Ενα αλλο μειονέκτημα αυτου του πιατου ειναι η πλαστική βαση που εχει πισω. Οταν δούλευα αυτα τα πιάτα μετα απο κανεναν χρονο αρχισαν να πιτσικαρουν οι πλαστικές βάσεις με αποτέλεσμα να χανουν την ανύψωση και φυσικα σταδιακά και το σημα. Η λυση ειναι πολυ καλο σφίξιμο (με καστάνια οχι με κλ****) μεχρι να λυγίσει η πλαστική βάση απο το πολυ σφίξιμο (μην φοβάσαι δεν σπάει ειναι απο σκληρό πλαστικό ABS Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε)

Πιθανόν λοιπόν να εχει και το δικο σου κατεβεί ελαφρώς. ΓΝΩΜΗ μου ειναι εφόσον εχεις 90% να μην φωναξεις τον τεχνικό το θεωρώ άσκοπο..(Δεν τρεχει ντε και καλα τίποτα), μπορεις και εσυ εχοντας καποιον να κοιταει το σημα στην TV να δοκιμάσεις να το σηκωσεις (χωρις να ξεβιδώσεις το πιατο) απο πισω προς τα επανω για να δεις αν εστω στιγμαια αυτο το 90 θα γινει 100. Τοτε λασκάροντας λιγο τις δυο 13αρες βιδες το κανεις λιγο πανω και το σφίγγεις μεχρι να στραβωσει το πλαστικο. Επισης να ξερεις οτι αν εχεις "μαπα" καλωδιο (εστω και λιγα μετρα) πολυ πιθανον να εχεις και απο εκει την πτωση σηματος.

Τελος για την ιστορια τα συγκεκριμένα πιατα (που βγαίνουν και σε 80εκ) υπάρχουν και σε εκδοσή με μεταλλικό πίσω μέρος.
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
Παράθεση από: "Petros Electron"
Για του λογου του αληθές της ιστορίας, το πιατο που εχεις είναι 1,10cm και οχι 1,20. (μπορείς να το μετρήσεις).  Η telesystem (ITALY), ειναι η κατασκευάστρια εταιρία. Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεTα DSN τα ξεκινησε ενας έμπορας άραβας στην Αθηνα περίπου το 2004-5 και μετα.

Τα συγκεκριμένα πιάτα βγηκαν πολυ καλα σε απολαβή και σε τιμη, οχι ομως τοσο καλα σε βαφη (θα το δεις μετα απο 2-3 χρονια οταν θα αρχιζει να ξεφλουδιζει το χρωμα κυριως περιμετρικά). Ενα αλλο μειονέκτημα αυτου του πιατου ειναι η πλαστική βαση που εχει πισω. Οταν δούλευα αυτα τα πιάτα μετα απο κανεναν χρονο αρχισαν να πιτσικαρουν οι πλαστικές βάσεις με αποτέλεσμα να χανουν την ανύψωση και φυσικα σταδιακά και το σημα. Η λυση ειναι πολυ καλο σφίξιμο (με καστάνια οχι με κλ****) μεχρι να λυγίσει η πλαστική βάση απο το πολυ σφίξιμο (μην φοβάσαι δεν σπάει ειναι απο σκληρό πλαστικό ABS Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε)

Πιθανόν λοιπόν να εχει και το δικο σου κατεβεί ελαφρώς. ΓΝΩΜΗ μου ειναι εφόσον εχεις 90% να μην φωναξεις τον τεχνικό το θεωρώ άσκοπο..(Δεν τρεχει ντε και καλα τίποτα), μπορεις και εσυ εχοντας καποιον να κοιταει το σημα στην TV να δοκιμάσεις να το σηκωσεις (χωρις να ξεβιδώσεις το πιατο) απο πισω προς τα επανω για να δεις αν εστω στιγμαια αυτο το 90 θα γινει 100. Τοτε λασκάροντας λιγο τις δυο 13αρες βιδες το κανεις λιγο πανω και το σφίγγεις μεχρι να στραβωσει το πλαστικο. Επισης να ξερεις οτι αν εχεις "μαπα" καλωδιο (εστω και λιγα μετρα) πολυ πιθανον να εχεις και απο εκει την πτωση σηματος.

Τελος για την ιστορια τα συγκεκριμένα πιατα (που βγαίνουν και σε 80εκ) υπάρχουν και σε εκδοσή με μεταλλικό πίσω μέρος.
φιλε μου χιλια ευριστω για την ενημερωση το πιατο το εχω 3 χρονια δεν εχω παρατηρησει σκουρια το εχω στο νου μου τι ισως ξεφλουδισει αν και εκει που το εχω δεν το πιανει ιδιαιτερα η βροχη. ειχα ζητησει απο τον εγκαταστατη ενα μεγαλο πιατο για να μην εχω θεμα με την βροχη και μου εφερε αυτο. οσο αφορα το σημα πριν την αλλαγη του χαλασμενου lnb της nova ειχα σταθμη 80% και ακριβεια 100% αλλαξα lnb και σταθμη πηγε 68-64% εχω ακριβεια 100% παντου εκτος απο την 11823 και 12130 παιζει 100-90% περιεμνω να βρεξει αν δεν εχω προβλημα αν δεν θα κανω τιποτα αν ομως εχω θα τον φωναξω και ενοειται οτι δεν θα ξαναπληρωσω. παντως μου ειπε οτι ελειπαν παξυμαδια απο το πιατο και οτι εκανε πατεντα για να το στερεωσει

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Δεν θα εχεις προβλημα με αυτες τις τιμες γιατι και παλι το πιάτο συμπεριφερετε πολύ καλύτερα και απο ενα καλορυθμισμένο 60αρι της Νova.
Βεβαια να ξερεις οτι οταν ριχνει καρεκλες το σημα κόβεται και αυτο ειναι ενα φυσικό φαινόμενο και δεν εχει σημασία τι πιατο εχεις (πχ εγω εχω 2,40cm) και παλι κοβεται. Σε νορμαλ βροχη πρεπει να "παιζει" μια χαρα
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος lak100

• Νέο Μέλος
  • *
ησουν κατατοπιστικος ευχαριστω πολυ

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Ηρθε ο τεχνικος της nova και μου περασε το πιατο .
Μετο πεδιομετρο το μετρησε και ειχε100% σημα.
Οταν δοκιμασαμε σπιτι ειδα οτι σε καποια ειχα π.χ στα εθνικης
Εμβελειας 65 60 κλπ
Τα σινεμα και αθλητικα καπου 80% μονο το euronews ειχε σταθμη 100 και ποιοτητα 100
Για να μην κανω τρυπες στον τοιχο λογω τριπλης μονωσης εβαλα καλωδιοταινια.
Υπαρχει περιπτωση να προκαλει αυτη απωλειες;με παραμικρη βροχη θα εχω σπασιματα στην εικονα;
Τι κανω σε αυτη την περιπτωση;

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
καμια βοηθεια απο καποιον για το θεμα; μπορει κανεις;

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
Αμελητεες οι απώλειες.  Δεν θα εχεις προβλημα.
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

• SatLeo Legend
Αυτά τα 65 και 60 δε θα έλεγα ότι είναι ενθαρρυντικά αλλά το θέμα είναι πώς μετράει ο δέκτης της nova.
Φιλικά, Άκης

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ειναι κοντα στο οριο. στης αδερφης μου την εγκατασταση η 11823Η ειχε πεσει στο 47 και 40 και χανονταν το σημα καποιες φορες απο την μερα που γυρισε σε DVB S2 kai μιλαμε αυτα σε καλες καιρικες συνθηκες το πιατο ειναι σε κακη κατασταση απο οτι ειχα δει και μια προσωρινη λυση ειναι η αλλαγη του lnb μηπως δωσει κατι παραπανω γιατι οπου αλλαξα το daxis lnb με κατι αλλο ειδα καλη βελτιωση σηματος
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος lakonasb

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
    • xaramis-electronic
Οι ενδείξεις στάθμης σήματος των δεκτών δεν είναι να τις λαμβάνεις ιδιαίτερα υπόψη σου ειδικότερα αν σκεφτείς ότι άπειρες φορές μετά από κάποια αναβάθμιση  οι ενδείξεις αυτές αλλάζουν. Η μέτρηση είναι έγκυρη μόνο από πεδιόμετρο και μόνο ένας τεχνικός μετά από μέτρηση στάθμης, mer, κ.τ.λ. μπορεί να σου επιβεβαιώσει αν δουλεύει σωστά η εγκατάσταση σου, επίσης να αναφέρω ότι το lnb daxis της νόβα είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα οικονομικά lnb της αγοράς και όταν λέω καλύτερο μιλάω για διαφορές της τάξεως των 5-10db

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
το πιατο που μου περασε ειναι της νοβα λογω μετακομισης ειναι ολα δωρεαν
δεν ξερω αν η καλωδιοταινια προκαλει απωλειες

• SatLeo Legend
ειναι κοντα στο οριο. στης αδερφης μου την εγκατασταση η 11823Η ειχε πεσει στο 47 και 40 και χανονταν το σημα καποιες φορες απο την μερα που γυρισε σε DVB S2 kai μιλαμε αυτα σε καλες καιρικες συνθηκες το πιατο ειναι σε κακη κατασταση

Ξανασυντόνισε το κάτοπτρο. Αν και το δέον είναι να αλλαχθεί.

επίσης να αναφέρω ότι το lnb daxis της νόβα είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα οικονομικά lnb της αγοράς και όταν λέω καλύτερο μιλάω για διαφορές της τάξεως των 5-10db

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος mikael

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Τρίκαλα
Αν ο τεχνικός στόχευσε σωστά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η καλωδιοταινια άντε να σου κόψει 2~3 dbmv απο την ισχύ. Η απώλειες στην ποιότητα (mer)
παραμένουν αμελητέες. Εννοείται φυσικά ότι έχει βιδώσει σωστά τα φισακια F, και τα έχει μονώσει για την αποφυγή υγρασίας.
Kάτοπτρο: Gibertini OP 125 motorised Lnb: inverto twin black ultra
Πεδιόμετρα: Promax HD Ranger , Horizon HDSM usb plus

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

λοιπον ενας φιλος εχει νοβα αλλα ειχε βγαλει το πιατο γιατι ειχε προβλημα εκει που το ειχε και σημερα το τοποθετησαμε παλι. Παμε να βαλουμε το δεκτη να παιξει αλλα δεν κατεβαζει τα κλαναλια δεν βλεπει σημα. ενας αλλος δεκτης που ειχα για να βρω το δορυφορο μια χαρα τον βρηκε και ειχε κανονικα σημα. το πηρα μαζι μου το μηχανημα να το δοκιμασω και σε μενα αλλα και δω δεν βλεπει σημα. ενω εχω 12db σημα στις συχνοτητες της νοβα, αυτο δεν βλεπει τιποτα.
Αυτες οι ρυθμισεις ειναι σωστες? ο δεκτης εχει να παιξει απο περισυ τον αυγουστο. υποψιαζομαι οτι εχει καψει το tuner, ειναι  μηχανημα του 2013

GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Αν έχει ένα lnb hotbird, σωστές είναι οι ρυθμίσεις. Έκανες εργοστασιακές; Αν κάνει τα ίδια, πάει για αλλαγή.
Φιλικά, Άκης

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
του εκανα και εργοστασιακες παλι τα ιδια κανει.

το περιεργο ειναι οτι οταν τον βαλαμε να παιξει ξεκινησε να δειχνει κανονικα το αλτζαζιρα, το πηγαμε σε καναλι της νοβα και λεει χωρις σημα κλπ κλπ και το εβαλα να κανει σαρωση δικτυων και δεν βλεπει σημα ουτε εκει ουτε σε αλλες συχνοτητες.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• SatLeo Legend
Για δες μήπως υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το δέκτη μέσα από το μενού.
Φιλικά, Άκης

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:10)