Νομικό Πλαίσιο Λειτουργίας Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών (Διαύγεια κλπ) - page 3 - Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο - SATLEO FORUM
  • Κυρ 13 Ιουλ 2025, 07:57
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Νομικό Πλαίσιο Λειτουργίας Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών (Διαύγεια κλπ)  (Αναγνώστηκε 11678 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

  • Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
  • Μηνύματα: 31834
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε


Πιστευω όμως ότι αυτο που ήθελε η ΕΡΤ με την Εrtnet ηταν να μπορει να εμπορευτει την πολυπλεξία της και μεσω των εσόδων να  συντηρήσει το δίκτυό της. Αν είναι να εκπέμπει δωρεαν δημοτικούς σταθμούς όπως τωρα κάνει με τα διεθνή δορυφορικά, νομίζω ότι θα κοιτάξει να το αποφύγει, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς αλλά και για πολιτικούς. Αν εκπέμψει τον ένα θα πρέπει και τον άλλο κ.ο.κ.

Επίσης η πολυπλεξία θα ήταν κοινη σε όλη τη χώρα. Δεν είναι τόσο απλό π.χ. να έχει άλλη πολυπλεξία στην Π.Ζ Αττικής και άλλη στην Πελοπόννησο. Οπότε τα δημοτικά κανάλια ουσιαστικά θα γίνονταν πανελλαδικά.


Δεν πιστευω τα δημοτικα να παιζανε τζαμπα κατι θα χρεονονταν αλλα σιγουρα οχι τα γα..... της digea


στην καθε ΠΖ θα επαιζε και το αντιστοιχο καναλι με μια μετατροπη οπως κανει και η RAI με το τριτοκρατικο οπου σε καθε επαρχια παιζει και το αντιστοιχο δελτιο ειδησεων της επαρχιας
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu
DEPELEC DP-666

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε


 


* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/07/2025 (15:36)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/07/2025 (14:16)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 12/07/2025 (12:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/07/2025 (10:33)
* Απ: Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 11/07/2025 (15:14)
* Μετά την αποχώρηση από τα FM, το κρατικο γκρουπ SSR radio χάνει μερίδιο αγοράς  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 11/07/2025 (13:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/07/2025 (08:52)