Σπάσιμο νεύρων από την Nova και ενοχλήσεις για συνδρομή
  • Τρι 26 Νοε 2024, 09:20
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Σπάσιμο νεύρων από την Nova και ενοχλήσεις για συνδρομή  (Αναγνώστηκε 1167 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Αγαπητοί φιλοι.
Γνωρίζοντας ότι εδω μέσα κυκλοφορούν άτομα της Nova μέσω αυτού του post τους μεταφέρω ένα μήνυμα.

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τον τελευταίο μηνα μου εχουν σπασει τα νεύρα από  την Nova και Forthnet για να γίνω συνδρομητής.
Υπήρξε μέρα που με καλεσαν 3 φορές (δυο ήταν η ίδια γυναίκα και μία Αντρας) και με φορτικό τρόπο  για να μην πω καμία άλλη κουβέντα μου ζάλισαν τα μέζεα του στεατοπυργικού μου υπσυστήματος  για να γίνω συνδρομητής τους.

Αν και τους είπα ότι η περιοχή μου δεν διαθέτει δίκτυο τηλεφωνίας Forthnet εκείνοι επέμεναν να με κάνουν έστω συνδρομητή της NOVA.
Τι και αν τους έλεγα ότι ειμαι συνδρομητής της Cosmote TV τι και αν δεν τους το έλεγα εκείνοι εκεί. ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ !!!!
Ώσπου άκουσα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ: Βάλτε και την Nova και κρατήστε και τα δυο συνδρομητικά πακετα. Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου!!!!
Εκεί έμεινα καγκελο!!! Εμεινα αποσβολωμένος. Και δεν μου λες μανταμ, θα πληρώνεις εσυ και τα δυο πακέτα? Και μου τραβαει ενα οχι βεβαια......

Μα καλα. δεν θελετε να βλέπετε την αγαπημένη σας ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ? ???

Εκει τρωω την δευτερη ξενέρα.
Ποιό πρωταθλημα κυρία μου? Το πλήρως απαξιωμενο διεφθαρμένο και αναξιόπιστο πρωτάθλημα της μίζας? ??? ? Πλάκα μου κάνετε?
Πολυ πρόσφατα η SUPER League απευθυνθηκε στην Cosmote για να πάρει τα δικαιώματα και τους εκλεισαν την πόρτα. Αυτοί λέτε να μην ξέρουν?
Και τους λεω ότι Εγω τα πρωταθλήματα που βλέπω, πρωταθλήματα φιλέτα δηλαδή τα εχει η Cosmote. και τους μιλάω για Premier League, Bundesliga κλπ κλπ
Εσεις ενα Ελληνικό απαξιωμένο πρωτάθλημα έχετε και μια Euroleague. Ακόμα και η Basket League σας έφυγε και πήγε ΕΡΤ εκτός Ολυμπιακού ΑΕΚ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που είναι πια στην Cosmote. Για ποιο λόγο να πληρώνω και Nova???

Μην τα πολυλογώ. Οι ανθρωποι έχουν χάσει πολλούς πελάτες και καθημερινά φαίνεται ότι απενεργοποιούν συνδρομές.
Η Cosmote τους έχει περσει σε συνδρομητές  και με μεγάλη διαφορά και ψάχνουν εναγωνίως νέους πελατες. Νεα κοροίδα δηλαδή που θα τους συντηρούν.
Έχουν φτάσει να με παίρνουν 2 με 3 φορές την εβδομάδα και να μου τα κάνουν τσουρέκια.
Λίγη ντροπή κύριοι εκεί στην Nova. Γίνεστε πολύ κουραστικοί. Δεν το καταλαβαίνετε?
Αυτή η λύσσα για επανενεργοποιήσεις ανενεργών πελατών αλλα και η εξεύρεση νεων κορόϊδων καταντάει αρρώστια πια.
Σοβαρευτείτε επιτέλους.
Αν δεν αντέχετε τον ανταγωνισμό κλείστε το μαγαζί. Αλλα να γίνεστε φορτικοί στον κόσμο με συνεχή τηλεφωνήματα αυτό είναι απαράδεκτο.
Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Η Εποχή του μονοπωλίου σας που είχατε συνηθίσει και φερόσασταν σαν σουλτάνοι ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Σταματήστε να ενοχλείτε τον κόσμο και να του γίνεστε τσιμπούρι. Αν θέλει κάποιος να γίνει συνδρομητής σας θα γίνει.
Αλλά να πρήζετε τον κόσμο από τηλεφώνου για να γίνει συνδρομητής σας αυτό καταντάει αηδία πια.

Αποσυνδεδεμένος xristoss1965

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2015
  • Τόπος: Bυτίνα
Famaval 230,Famaval 180,Gibertini OP150,
Edision highspeed,Underline
pc card:,TBS 5927,TBS5520SE,Prof S2 7500
LNB:,Invacom C120 Twin

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Οχι. Ειμαι συνδρομητής Cosmote TV και με καλούν οταν παει να λήξει το συμβόλαιο με την Cosmote TV.

H NOVA είναι που μου έχει κανει τα νεύρα κρόσια. Από Τελη Ιουλίου (περίπου 25 Ιουλίου) με αρχές Αυγούστου με παίρνουν τηλέφωνο πότε στο σταθερό και πότε στο κινητό 2 με 3 φορές την εβδομάδα και με ζαλίζουν.
Θα μου πεις που βρήκαν το κινητό σου.
Εδω είναι η μα...κια. Από μια φορά που είχα παρει προσφορά του Πρωτου θέματος για αγωνα. Εκτοτε με παίρνανε αραιά και που αλλα φαίνεται ότι κράτησαν καβαντζα τα στοιχεία και τώρα παίρνουν και γίνονται φορτικοί για να γίνω συνδρομητής.

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και μενα με εχουν καλεισει απειρες φορες και τους εγραψα κανονικα

οταν βλεπω νουμερα να ξεκινανε απο 211 212 214 κλπ δεν το σηκωνω σιγουρα διαφημισεις και προσφορες ειναι
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
Εμενα το 13888 με εχει......και 10 το βραδυ με εχουν καλεσει.....
κι εγω δε σηκωνω τηλ..... καλουσαν 2-3 φορες την βδομαδα..........αλλα μια φορα οταν πηγα να το βγαλω απο την τσεπη ανοιξε και απο τοτε...... και 5 φορες τη μερα......εδω κι ενα μηνα......
κοσμοτε ειναι? θα κοψω και το κινητο :assault

Αποσυνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Μπορείτε να γραφτείτε στο μητρώο 11 και να μην σας ζαλίζουν με προσφορές κλπ. Επικοινωνήστε με τον εκάστοτε πάροχο.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
      Το 13888 είναι η cosmote, η nova είναι 13831.
      Η cosmote παίρνει πάντα από το 13888 (στην αναγνώριση θα φαίνεται 210-13888), ενώ η nova χρησιμοποιεί τα 211-ΧΧΧΧΧΧΧ, ενώ τώρα τελευταία χρησιμοποιεί και το 214-ΧΧΧΧΧΧΧ.
      Και οι δύο φυσικά, παίρνουν τηλέφωνο όποτε να' ναι και κυρίως μεσημέρι για να μας σπάνε τα ........ νεύρα  :@ :@ :@ .

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Μητρώο 11, όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Στην ενόχληση όλοι ίδιοι είναι δυστυχώς.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
πες τους "βλέπω από στρήμινγκ, από άκλαυτους π.χ. που δεν κολλάει" κλπ. και τους το βουλώνεις.
πολλή φασαρία για το τίποτα

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ρε παιδιά δεν είναι λύση να μη σηκώνεις το τηλέφωνο από 211 κλπ. Εγώ που έμενα στην Αθήνα 211 είχα. Η αδερφή μου 211 έχει. Άλλοι γνωστοί μου έχουν 212. Η λύση είναι μία... Μητρώο 11!!!

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Έχω φίλη με 215- (!) σταθερό τηλέφωνο, νομίζω από hol.

Sent by PatataTalk!

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Μητρώο 11, όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Στην ενόχληση όλοι ίδιοι είναι δυστυχώς.
Μόνο που από την nova είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ.
Τους πετάς στην μάπα "ΕΧΩ COSMOTE TV και είμαι καλυμένος απόλυτα" και σου λενε βαλτε και το δικό μας. Εμάς δεν μας ενοχλεί να εχετε και τα δυο συνδρομητικά πακέτα και σε στέλνει αδιάβαστο!
ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ παναγιά μου. Σιχαμένες βδέλες είναι στη Nova.

Να μπω στο μητρώο 11 δεν γίνεται για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αλλιως θα έμπαινα.
Απλα πρέπει να κόψουν αυτή την μα...κια που τους δέρνει και έχουν λυσσάξει για πλάτες.
Να καταλάβουν οτι τελείωσε πια το μονοπώλιο τους.
Να καταλάβουν ότι υπάρχει πλέον ανταγωνισμός και ο καλύτερος θα εχει και πελάτες.

Αυτοί έχουν χάσει χιλιάδες συνδρομητές, εχουν που έχουν οικονομικά θέματα βαρβάτα και γίνονται ενοχλητικοί για να πιάσουν πελάτη - κορόϊδο που θα τους πληρώνει μαζί με άλλα κοροίδα για να συντηρούνται.
Κι εξάλλου αν το παυμε και αλλιώς Τι τους απέμεινε πια?
Ενα απαξιωμένο Ελληνικό πρωτάθλημα που δεν αξίζει ούτε 1.000 τον μήνα και μια Euroleague.
Τα φιλέτα είναι και θα είναι στην Cosmote TV.
Ας το καταλάβουν πια.

• SatLeo Legend
Αν είχες nova, θα σε ζάλιζαν από την cosmote. Δυστυχώς έτσι πάει. Τώρα το περιεχόμενο των πακέτων είναι άλλη συζήτηση.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Ακη δεν αντιλέγω σε αυτό που λες. Αλλά εειδή υπήρξε εποχή πρίν 3 και 4 χρονια που δε είχα συνδρομητικό πακέτο δεν ειχα ενοχλήσες απο την Cosmote.
Μια καθε διμηνο και αν.

Η Nova αρχισε να εχει αιμορραγία από πελάτες με διακοπές συνδρομών εδώ και τρία χρόνια. Απ όταν ο ΟΤΕ πήρε το CL και EL Κυπελλο Ελλαδος (θυμόμαστε όλοι το σήριαλ με τις αγωγες της Nova που εδωσε η ΕΠΟ το Κύπελλο στον ΟΤΕ.
Και τι καταφερε? Ξεφτιληστηκε.
Αποδυναμώθηκε πολυ, και σήμερα εχει βαλει στο πρόγραμμα της οτι ναναι για να γεμίσει πρόγραμμα στα Αθλητικά της καναλια.
Λογικό γιατι τα Φιλέτα που αξίζει να δεις Bundesliga, Premier League, La Liga, Serie A, Μηχανοκινητος Αθλητισμός Ολα τα ακριβα φιλετακια ειναι Cosmote.
Τι αξιόλογο έχει να  παρουσιάσει η Nova?

• SatLeo Legend
Η nova είναι σε πτώση και πληρώνει τα λάθη της. Κατέληξε να πουλά κάτω του κόστους και έφτασε στο απροχώρητο. Στο αθλητικό κομμάτι έχει αποδυναμωθεί αλλά πολύς κόσμος την κρατάει για να βλέπει την ομάδα του στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά όταν χάσει το ελληνικό πρωτάθλημα, τελείωσε. Μέχρι τότε θα παλεύει, είναι και καλύτερη στα κινηματογραφικά κανάλια, οπότε μένει ζωντανή. Η cosmote έχει πλέον μεγάλο μερίδιο στην αγορά αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι, λόγω των κερδών από την ακριβή τηλεφωνία και του μονοπωλίου που έχει ακόμη και σήμερα σε πολλά σημεία της χώρας, έχει την ευχέρεια να σπρώχνει πιο εύκολα χρήμα και να παίρνει τα αθλητικά "φιλέτα". Δεν την ψέγω γι' αυτό αλλά δεν μπορώ να το παραβλέψω. Το καλό είναι ότι ο κόσμος αγοράζει σε λογικές τιμές σήμερα τα δύο πακέτα και ελπίζω σε μη κατάρρευση της nova για να εξακολουθήσει να υπάρχει ανταγωνισμός.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Είναι καλύτερη στα κινηματογραφικά καναλια?
Μαλον δεν τα ξερεις καλα.
Από τα εξι (6) μεγαλα Studio η Nova εχει τα τρία και τα άλλα τρία η Cosmote

• SatLeo Legend
Μια χαρά τα ξέρω αλλά δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση για ανώνυμες εταιρείες. Η cosmote είναι κατεξοχήν αθλητικό πακέτο, η nova έχει το ελληνικό πρωτάθλημα και ταινίες. Ο καθένας αγοράζει ό,τι τον βολεύει και μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του.
Καληνυχτίζω.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Δεν μπαίνουμε σε αντιπαράθεση.
Λέμε τι συμβαίνει.
Αυτό που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε με τίποτα είναι ότι η Cosmote χώλαινε στο κινηματογραφικό της πακέτο και τώρα έχει αναβαθμίσει σημαντικά το κινηματογραφικό της κομμάτι.

Ατη τη στιγμή έχει τη καλύτερη Value For money συνδρομή

Συνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Εμείς, πάντως, που έχουμε εδώ και χρόνια Forthnet triple play, η Forthnet παίρνει αραιά και πού για να προτείνει νέα πακέτα, αλλά κυρίως παίρνει πολλά μεσημέρια ο ΟΤΕ για πακέτα τηλεφώνου και internet. Η Cosmote είναι πολύ ενοχλητική και στο κινητό. Βάζω κάρτα Cosmote και, παρ' όλ' αυτά, καλούν συχνά για να μου προτείνουν συμβόλαια. Συνήθως δεν το σηκώνω, οπότε αφού πάρουν καναδυό φορές, σταματούν. Πρόσφατα, όμως, με είχαν πάρει τηλέφωνο κάπου 8 φορές μέσα σε 2-3 μέρες, οπότε το σήκωσα και μπορώ να πω ότι η τηλεφωνήτρια ήταν η χειρότερη βδέλλα :@

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/
Πριν από δύο χρόνια, χρησιμοποίησα την προσφορά της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
για να δώ τον αγώνα Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός (1-0). Με είχαν ενοχλήσει κάποιες φορές
(ούτε πέντε) και την τελευταία επικοινωνία, είχα απαντήσει στην κοπελιά
ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής μου, κατάστασης,
δεν έχω την πρόθεση να γίνω συνδρομητής και αν υπάρξει
στο μέλλον πρόθεση εκ μέρους μου να συνάψω συμβόλαιο μαζί τους,
ευχαρίστως και θα έκανα πρώτος την κίνηση.
Από τότε, δεν μ' ενόχλησαν (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον).
...Ίσως και να... φοβήθηκε ή αν μην άρεσε η φωνή μου
στην γραμματέα, γι' αυτό δεν με ξαναενόχλησε!!!

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Εμένα μου εσπασαν τα νευρα.
Και να πεις οτι αξίζει σν πακέτο παει στα κομμάτια.
Με αυτα που προσφέρει πλέον η συνδρομή του Full pack έπρεπε να είναι το πολυ μέχρι 10 ευρω. Γιατι δνε εχει τιποτα. Οιχ για άλλο λογο

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
και τα 2 πακετα δεν αξιζουν μία......ευκολα με λιγο ψαξιμο βλεπεις πολλα περισσοτερα .......στην Ελλαδα μας εχει φαει ο ωχαδερφισμος(ωχ αδερφε που να καθομαι να ψαχνω).......κι ετσι βρισκουν και τα κανουν ,και καλα να παθουμε....
ενοχλουν στα τηλεφωνα......σε υποτιμουν....... κι αν τους πεις καμια κουβεντα σου λενε: κυριε τη δουλειά μου κανω!!!

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Σε μένα δεν περνάει το εγώ την δουλειά μου κάνω γιατί  αν μου πετάξει την ατάκα θα της πω καπάκι η δουλειά σου είναι α σπαής τα μέζεα (το λεω κόσμια εδω αλλα στο τηλέφωνο θα το πω πιο ωμα) του καθενός για να γίνει συνδρομητής???
Άλλωστε δεν φαντάζεστε πόσο την βρίσκω να τους γειώνω και να τους πετάω στην Μάπα ότι δεν έχουν τίποτα από πρόγραμμα που να αξίζει και ότι προτιμώ να πληρώνω συνδρομή στην Cosmote TV.
Παθαίνουν ταράκουλο!΄Απεχθάνονται να ακούνε για ανταγωνιστή τους και ειδικά τώρα που η Cosmote είναι ΠΟΛΥΥΥ πιο μπροστά σε αριθμό συνδρομητών από την Nova.

Η ΘΕΑ ΔΙΚΗ.
Κάποτε τους παρακαλάγαμε να κάνουν πακέτα και μας έγραφαν. ΤΩΡΑ είναι η ώρα της εκδίκησης.
Και ξέρετε... Η Εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρώγεται ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΟ.
Να τα λουστούν τώρα ΟΛΑ. Και αν δεν τα βγάζουν πέρα να βάλουν Λουκέτο. Δεν θα τους λυπηθώ καθόλου

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Να μπω στο μητρώο 11 δεν γίνεται για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Αλλιως θα έμπαινα.

Ποιους λόγους; Αν επιτρέπεται βέβαια...

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Αδιάκριτη ερώτηση. Αν ήθελα να πω θα έλεγα.Παντως υπάρχουν κάποιοι λογοι που δεν μπορω να μπω στο μητρώο 11

• SatLeo Legend
Με αυτα που προσφέρει πλέον η συνδρομή του Full pack έπρεπε να είναι το πολυ μέχρι 10 ευρω. Γιατι δνε εχει τιποτα. Οιχ για άλλο λογο
Σιγά μην κοστίζει και 5... Για τους λόγους σου έχεις εμπάθεια απέναντι στη nova. Έτσι δεν μπορεί να γίνει κουβέντα λόγω μη αντικειμενικότητας.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
     Είμαι συνδρομητής Cosmote (και Cosmote tv) στο σπίτι και Vodafone (πρώην hol) στην εργασία μου. Μόνο σήμερα με κάλεσαν 9 φορές στην εργασία μου (μέσα στο μεσημέρι) για να γίνω συνδρομητής, προτείνοντας μου μάλιστα να πάρω και το Cosmote tv . Τους ενημέρωσα ότι είμαι ήδη συνδρομητής στο σπίτι και ότι έχουν καλέσει σε  επαγγελματικό χώρο. Μου είπαν ότι δεν πειράζει θα βλέπουν και οι πελάτες μου Cosmote tv.
     Φυσικά για να μην αρχίσω τα Γαλλικά έκλεισα το τηλέφωνο. Και φυσικά αυτοί απλά συνέχισαν να με καλούν. Όπως καταλαβαίνεις φίλε X-treme δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ Nova και Cosmote ως προς τα τηλεφωνήματα και την ενόχληση (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας). Μπορεί να μην μας αρέσει η μία ή η άλλη εταιρία αλλά είναι ακριβώς το ίδιο. . Όλοι το κέρδος τους κοιτούν.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Σιγά μην κοστίζει και 5... Για τους λόγους σου έχεις εμπάθεια απέναντι στη nova. Έτσι δεν μπορεί να γίνει κουβέντα λόγω μη αντικειμενικότητας.
Δεκτό. Ας υποθέσουμε ότι έχω εμπάθεια.
ΠΕΣ ΜΟΥ ποιο πρωτάθλημα φιλέτο έχει η NOVA σήμερα??? (Εκτός της Euroleague)

Κύπελλο Ελλαδας είναι στην Cosmote TV
Champions League  είναι στην Cosmote TV
Europa League  είναι στην Cosmote TV
Bundesliga  είναι στην Cosmote TV
Premiere Leagur  είναι στην Cosmote TV
Πορτογαλλικό πρωτάθλημα  είναι στην Cosmote TV
La Liga Sandander  είναι στην Cosmote TV
Serie A   είναι στην Cosmote TV
NBA Το κορυφαίο πρωτάθλημα Basket του πλανήτη είναι στην Cosmote TV
Formula 1 δοκιμαστικά, κατατακτήριοι, αγώνες   είναι στην Cosmote TV
Μηχανοκινητος Αθλητισμός WRC, την Formula E, το NASCAR Cup Series, το Red Bull Air Race είναι στην Cosmote TV

Σου εδωσα ενα καρο κορυφαία πρωταθλήματα.
Για πες μου εσυ Μακη ΤΙ ΕΧΕΙ η NOVA??

Μαλιστα τώρα που εδωσε τα Nova Sports σε Wind και Vodafone κάι μου λεει οτι υπέγραψε αθελα της την θανατική της καταδίκη.
Γιατι ο άλλος θα προτιμήσει να βαλει wind ή Vodafone και νακόψει την Nova παρά να πληρώνει Nova.
Εγω αν είχα Vodafone και Nova απλά με 8 ευρω επιπλέον θα εβεπα τα κναλια στη Vodafone και θα εκοβα την Nova

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Έχει όμως τα κύπελλα στο Αγγλικό, το Ισπανικό, το Γερμανικό, έχει το Basketball Champions League, κοτζάμ Β Εθνική στο αγγλικό πρωτάθλημα... Δεν προσεγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τα φιλέτα της Cosmote TV αλλά κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτή, από το να μην έχει τίποτα, ας έχει τριτοκλασάτο πρόγραμμα

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Κοτζάμ Β Εθνική στο αγγλικό πρωτάθλημα...
Ναι και προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι η κορυφη της κορυφής σε σχέση με την premer League. Γέλασαν και οι πέτρες.

Τέλος παντων θα δείξει.
Η Nova έχει σοβαρά οικονομικά θέματα και χρέη πολλά. Ο κόσμος το εχει τουμπανο.

Αλήθεια. Πως μπορουμε να μαθουμε πότε ληγει το συμβόλαιο της με τα κανάλια Discovery???
Για να δούμε. Θα ανανεώσουν ή θα τα αφήσει?
Εχει γραφτεί ότι ζητούν υπέρογκα ποσά.

Στο παραπάνω μου post ξέχασα να αναφέρω ότι στην Cosmote είναι Παναθηναίκός Ολυμπιακός ΑΕΚ και αν δεν κανω λαθος και ΠΑΟΚ από το Ελληνικό πρωτάθλημα Basket και όλες οι άλλες ομάδες στην ΕΡΤ.

* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (09:04)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)