Και πανω που είχα μερες να ακουσω στο τηλέφωνο την φράση: "Καλησπερα σας, ονομάζομαι ταδε και σας καλώ από την Nova. Τι κανετε???" και είπα Επιτέλους ηρέμησα ηρθε το τηλεφώνημα προ ολίγων λεπτών.
Μου προτάθηκε συνδρομή στο "Υπέροχο πακέτο μας" με τα καλύτερα Αθλητικά προγράμματα, πλούσιο Αθλητικό θέαμα Ταινίες Α προβολης σε πρεμιέρα απο ΟΛΑ τα Αμερικανικα studio + τα Ελληνικά κανάλια.
Δεν μπορώ να πω Δελεαστική προσφορά.
Της λεω Ολα τα Ελληνικα καναλια ΕΚΤΟΣ από τον Alpha που σας έφυγε γιατι δεν τον ποληρώνατε ε?
Εμεινε λιγο αφωνη.
Πλούσιο Αθλητικό θέαμα. Με κϋπελλο Ρωσσίας Κυπελλα κυπελλα κύπελλα... παρτε και καν ποτήρι. Ελεος δηλαδή:
Τι εννοειτε κύριε? Εχουμε κορυφαίες Αθλητικές μεταδόσεις στα καναλια NovaSports. Eσεις τι ομάδα είστε?
Παναθηναίκός
Ωραία δεν θελετε να βλέπετε την ομαδα σας αναπαυτικα στον καναπε σας και να εχετε τον αγωνα μόνο για σας?
Σε ποιό πρτάθλημα? Σε αυτό το αθλιο πρωτάθλημα ου δεν το θελει ουτε γυφτος στην λαϊκή???
Ε οχι κι ετσι. Ειδικα φέτος είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Μενω παγωτο!!!!
Κυρία μου δεν νομιζω οτι με ενδιαφέρει. Ειμαι συνδρομητής της Cosmote TV και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. γιατι να πληρώνω κι εσάς?
Για να βλέπετε την ομαδα σας. δεν θελετε?
Οχι γιατι δεν αξιζει τιποτα.
Σας παρακαλω μην με κοροίδεύετε.
Και μου πεταει επιχείρημα. Πολλοί ειναι οι συνδρομητές μας που έχουν αι ατ δυο πακετα.
Ας το εχουν εγω δε το θέλω και τους το εκλεισα.
Καλα δεν ποανε καθολου καλα. Εχουν καψει φλάτζα στην "λατρεμένη" μου