Nova : Πήρε τους αγώνες του Κυπέλλου Ρωσίας!!!!
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 17:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Nova : Πήρε τους αγώνες του Κυπέλλου Ρωσίας!!!!  (Αναγνώστηκε 5224 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, εξασφάλισαν και θα προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ρωσίας για τη σεζόν 2017-2018. Παράλληλα, θα προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες του Κυπέλλου Ρωσίας και για τη σεζόν 2018-2019.

Οι μεταδόσεις στα αθλητικά κανάλια της ξεκινούν το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου (10:30) με τον προημιτελικό αγώνα ΣΚΑ Χαμπάροβσκ - Σίνικ Γιάροσλαβ που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Η συνέχεια στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 16:30 με την αναμέτρηση Κρίλια Σοβέτοφ - Σπαρτάκ Μόσχας που θα καλυφθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου.

Στις 18 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες ενώ το Σάββατο 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης. Όλες οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ρωσίας θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

DigitalTvInfo

Συγχώνευση: Δευ 26 Φεβ 2018, 17:19
Κίνηση ΜΑΤ από την nova στην Cosmote TV.
Πήρε το Κύπελλο Ρωσσίας Ζωντανα και αποκλεσιτικά στις καναλάρες NovaSports.
ΤΡΕΜΕ COSMOTE !!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
χαχαχαχαχαχαχαχα μαθαμε και την κριλια σοβετοφ
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
χαχαχαχαχαχα
Κλαίω ρεεεεεεεεεε
Κάτι μου λέει ότι αυτό πρέπει να είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της Nova.
Και προσεξτε τι γράφει:
Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, εξασφάλισαν και θα προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά
Να πηδήξω από το παράθυρο τωρα με την τεράστια επιτυχία της λατρεμένης μου ή να το αφήσω για αργότερα???

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
θα παιρνουν τωρα τηλ και θα λενε

μα γιατι δεν κλεινετε συνδρομη? τωρα που κλεισαμε και το κορυφαιο ρωσσικο κυππελλοοο?????
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Να τ ακουσω και αυτό και να ρίξω γέλια τρελά!!!!
Θα εχω ολοκληρωθεί σαν ανθρωπος, σαν υπόσταση, σαν οντότητα.....

Μα να πάρει τέτοιο φιλέτο??? ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ COSMOTE TV. H Nova Αντεπιτίθεται.
Ποιο Champions League....
Ποιό Europa League....
Ρωσικό Κυπελλο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ με τρελές ματσάρες στις Αθλητικές Καναλάρες τους.....

Αποσυνδεδεμένος xristoss1965

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2015
  • Τόπος: Bυτίνα
εγω αν δε βαλει το κυπελο απο ταρζικισταν δεν γινομαι συνδρομητης :razz: :horse
Famaval 230,Famaval 180,Gibertini OP150,
Edision highspeed,Underline
pc card:,TBS 5927,TBS5520SE,Prof S2 7500
LNB:,Invacom C120 Twin

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ναι ρε στις 7 μαρτιου παιζουν η ιστικλολ απο το τατζικισταν με την αχαλ του τουρκμενισταν
στο ασιατικο κυππελο επειπεδου europa league

να το εχει η νοβα για κραχτη στα τηλεφωνα της χαχαχαχα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Εσείς οι δυο παλίοπαιδα έχετε βαλθεί να με κανετε να κλαίω συνεχεια απο τα γελια....

Τωρα εγω αν ζητήσω να προσθέσει και τον αγώνα Πίνγκ πόνγκ Ελλαδα - Λουξεμβούργο θα ειμαι πλεονέκτης???

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Αγωνας ποδοσφαιρου στις 10:30 5ο πρωι λες και ειναι η Β ΕΠΣ Αρτας να ουμε χαχαχαχα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Και πανω που είχα μερες να ακουσω στο τηλέφωνο την φράση: "Καλησπερα σας, ονομάζομαι ταδε και σας καλώ από την Nova. Τι κανετε???" και είπα Επιτέλους ηρέμησα ηρθε το τηλεφώνημα προ ολίγων λεπτών.

Μου προτάθηκε συνδρομή στο "Υπέροχο πακέτο μας" με τα καλύτερα Αθλητικά προγράμματα, πλούσιο Αθλητικό θέαμα Ταινίες Α προβολης σε πρεμιέρα απο ΟΛΑ τα Αμερικανικα studio + τα Ελληνικά κανάλια.
Δεν μπορώ να πω Δελεαστική προσφορά.
Της λεω Ολα τα Ελληνικα καναλια ΕΚΤΟΣ από τον Alpha  που σας έφυγε γιατι δεν τον ποληρώνατε ε?
Εμεινε λιγο αφωνη.
Πλούσιο Αθλητικό θέαμα. Με κϋπελλο Ρωσσίας Κυπελλα κυπελλα κύπελλα... παρτε και καν ποτήρι. Ελεος δηλαδή:
Τι εννοειτε κύριε? Εχουμε κορυφαίες Αθλητικές μεταδόσεις στα καναλια NovaSports. Eσεις τι ομάδα είστε?
Παναθηναίκός
Ωραία δεν θελετε να βλέπετε την ομαδα σας αναπαυτικα στον καναπε σας και να εχετε τον αγωνα μόνο για σας?
Σε ποιό πρτάθλημα? Σε αυτό το αθλιο πρωτάθλημα ου δεν το θελει ουτε γυφτος στην λαϊκή???

Ε οχι κι ετσι. Ειδικα φέτος είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Μενω παγωτο!!!!

Κυρία μου δεν νομιζω οτι με ενδιαφέρει. Ειμαι συνδρομητής της Cosmote TV και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. γιατι να πληρώνω κι εσάς?
Για να βλέπετε την ομαδα σας. δεν θελετε?
Οχι γιατι δεν αξιζει τιποτα.
Σας παρακαλω μην με κοροίδεύετε.
Και μου πεταει επιχείρημα. Πολλοί ειναι οι συνδρομητές μας που έχουν αι ατ δυο πακετα.
Ας το εχουν εγω δε το θέλω και τους το εκλεισα.

Καλα δεν ποανε καθολου καλα. Εχουν καψει φλάτζα στην "λατρεμένη" μου

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΛΑΣ 213

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2009
  • Τόπος: Λαμία
υναμικό μπάσιμο για την κεντρική διαχείριση της Super League Σουρωτή κάνει η Cosmote TV. Το συνδρομητικό κανάλι θέλει να κάνει δικά του τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό έγινε μια πρώτη συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (7/3) με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ο OTE έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για να πάρει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τα στελέχη του εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της Λίγκας και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση αφορούσε το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένες συμφωνίες με ομάδες και μάλιστα τονίστηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί το Νο1 τηλεοπτικό προϊόν για την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ δείχνει άμεσο ενδιαφέρον και θέλει να κάνει δικό του το προϊόν, το οποίο μέχρι φέτος ανήκει στη NOVA και η οποία έχει αποφασίσει να πάει σε ξεχωριστές συμφωνίες με κάποιες ομάδες.

Αρχισαν τα οργανα
ΝΙΚΟΣ 2-13
Dish Gibertini OP100__LNBHumax
Rotor Sat HH120 Stab
Receiver AMIKO HD8250+- Sats75Ε-31.5W
Dish Nova 60cm-LG TV6400PLF Hotbird+Astra

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Εμένα σε τηλεφωνιή επικοινωνία που είχε πωλητής της Nova με μένα (με πήρε τηλέφωνο_ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΣΕΙ -χωρις να μασήσω εγω) ότι ΗΔΗ εχουν συμφωήσει με ομαδες η Nova και οταν του πρότεινα να ψάχνει και δευτερη δουλεια γιοατι σύντομα θα αλλάξει μου είπε ΄τι η Νova δεν κλείνει. Ετσι μας λένε από το 2011 που βγήκε ο ΟΤΕ..
Τωρα ηρθε η ωρα μετα το ξεδόντιασμα που σας έκανε ο ΟΤΕ τους ειπα...

Ο Νεκτάριος που ακουσε την ηχογραφημένη συνομιλία μας μπορεί να το επιβεβαιώσει

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
 ΑΝ λεω...αν ...παρει ο οτε το ελληνικο πρωταθλημα  δεν θα αλλαξει προς τα πανω τις τιμες?

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Κοιτα. Και να αλλάξει τιμολόγιο η σχέση προσφερόμενων προϊόντων προς τιμή (το Value For Money δηλαδη) θα είναι το απόλυτο.
Εδω Χρυσσοπληρώνουν την Nova για ΜΟΝΟ ένα Ελληνικό πρωτάθλημα και μια ευρωλίγκα.
Γιατι δεν προσφέρει τίποτε άλλο. Ολα τα υπόλοιπα είναι Πατάτες.
Στην Cosmote έχει ΟΛΗ την αφρόκρεμα της Ευρωπης, με κορωνίδα την Premiere League Ελληνικό Κύπελλο, Μπάσκετ Leauge (παναθηναίκό Ολυμπιακό ΑΕΚ και αν δεν κανω λαθος και ΠΑΟΚ)  (προσωπικα μου αρκεί)  Κορυφαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό όπως Formula 1 για την οποία ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ κ.α.
Και να πληρώσεις ατι παραπανω Εχεις ολη την αφρόκρεμα. ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ όπως η Nova.
+ To γεγονός 'οτι ο ΟΤΕ είναι και σε πολυ φθηνότρο δορυφόρο σε σχέση εμ τον hot Bird στις 13 πυ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ.
Γι αυτό και οι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
Κι εγω φανατικος με F1  !!!!(δεν χανω δοκιμαστικα),και θα ηταν ο λογος για να κανω συνδρομη αλλα και παλι για μενα πανακριβη ειναι η κοσμοτε σε αυτες τις δυσκολες οικονομικα μερες που περναμε,και ηταν ο λογος που με εκανε να αφιερωσω χρονο και χρημα στα feeds!!!
Ελπιζω να  μη βγει φετος σε κανα NS3-4.....και πιστευω να τα εχουν ποιό ελευθερα τα feeds και  ποιό ελευθερη προσβαση στους αγωνες F1,οπως λενε τα νεα αφεντικα της!!!!

τωρα για τη νοβα πολυ φοβαμαι οτι θα αντεξει μετα απο τις συνδρομες που θα κανει με την καλυψη λευκων περιοχων απο το κρατος.....

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

τωρα για τη νοβα πολυ φοβαμαι οτι θα αντεξει μετα απο τις συνδρομες που θα κανει με την καλυψη λευκων περιοχων απο το κρατος.....

αν δεν παρει πισω τον αλφα δεν την βλεπω οπυτε εκει να κανει προκοπη
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Πλακα κάνεις.....???
Ξεχνας την φυγη του Alpha και το ξεφτίλισμα που εφαγαν γιατι δεν πλήρωνε η Nova πνευματικα δικαιώματα.
Τι να την κανουν την nova οι λευκές περιοχές την στιγμή που στα Ελληνικά κανάλια είναι ελλειπής???

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
ΟΦΕΙΛΩ να απολογηθώ για την αγάπη μου στην Nova.

Η προσφορα στο Sports Pack με 27,39 / μηνα Ειναι η καλύτερη προσφορα μιας και μαζί με τους αγωνες θα εχει πλέον στα καναλια αυτα και Western.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Με πήραν από την NOVA για προσφορά. Τους λέω τι να το κάνω που διακόπηκε το πρωτάθλημα; Κ τους το έκλεισα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Banned
  • Αρχάριο μέλος
 Επρεπε να τους πει να σε παρουν το Σεπτεμβρη  αν υπαρχει τοτε ελληνικο πρωταθλημα.....εκτος και παρουν το κυπελο του Βατικανου(δε ξερω παιζει ο πάπας μπαλιτσα? :-p :-p )

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Ναι, λες κι αμα το παρει ο οτε θ αλλαξει κατι στο ελληναραδικο πρωταθλημα. Καλά το φετινό πρέπει να είναι και το πιο τελειωμένο από καταβολής συνδρομητικής τηλεόρασης. Κι όμως η νοβα το προτίμησε αντί για το πρωταθλημα μπασκετ, δείγμα του ότι ο έλληνας προτιμά να πληρώνει για να βλέπει αυτή την κατάντια., Αν δεν ήταν έτσι η νοβα δεν θα χε ούτε 50.000 συνδρομές.  Η χειρότερη ίσως ευρωπαική πλατφόρμα κρατιέται όλα αυτά τα χρόνια λόγω αυτού του πρωταθληματος ποδοσφαίρου. Στην ελλάδα έχουμε αυτό που μας αξίζει τελικά..

Συνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Να δω τώρα ποια εταιρία θα δώσει λεφτά και πόσα για να αποκτήσει την nova.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Εδω και χρόνια λέμε ότι το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο, είναι μιζαδόρικο είναι τέλος πάντων ένας βούρκος.
Οι τελευταίες κυβερνήσεις που πέρασαν + την παρούσα ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ να το σταματήσει, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ και να ασχοληθεί σοβαρά να το ξαναχτίσει ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ. Οχι μονο εκ βαθρων.
Γιατι ακόμα και οι βόθροι του χαλασμένοι είναι.

Μια χωρα που γεννησε τον Χουλιγκανισμό, μια θατσερ αποφάσισε να σχοληθεί σοβαρά και μπορεί να τα ε4κανε όλα (επι χρημασι εκδιδόμη γυναίκα) αλλά Εφτιαξε το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
ΠΟΙΟΣ??? Η ΑΓΓΛΙΑ !!!!!!!!

Η Ελλαδα λοιπόν χρειάζεται μεταφορά του μοντέλου Θάτσερ.
Για μια 4ετία με 5ετία να μην υπάρχει ουτε σαν αστείο πρωτάθλήμα και αφού δημιουργηθεί το ολο νομικό πλαίσιο, θεσμοθετηθούν οι απαραίτητοι ΑΠΑΡΆΓΚΛΗΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ με Αυστηρότατες ποινές ακόμα και αποβολής από το πρωτάθλημα για 5 χρόνια δεν πρόκειται η Ελλαδα να δει πρωτάθλημα της προκοπής.
Οι Αγγλοι καθονται ΠΑΝΑΓΙΕΣ στο γηπεδο. Ναι φωνάζουν ουρλιάζουν και καλα κάνουν αλλα μενουν καρφωμενοι στις θεσεις τους. Δεν το κουνάνε χιλιοστό.

Αν είχαμε τετοιο πρωτάθλημα ούτε σαβίδης ουτε ο θεός δεν θα τόλμούσε να μπεί στο γήπεδο με όπλο να απειλήσει διαιτητή γιατι δεν του αρεσε η απόφαση
θΑ ΕΤΡΩΓΕ 3 ΜΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΟΒΟΛ'Ή ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ
γΙΑ ΝΑ ΔΕΙς ΜΕΤΑ. ολοι πΑΝΑΓΙΕΣ ΘΑθα ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΙ ΓΉΠΕΔΟ .
ΑΠΌΦΣΗ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΣΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
X-treme σε όλα μαζί σου, ξέρουμε όμως πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο στην ελλάδα. Θα απαξιωθεί πρώτα εντελώς το προϊόν και μετά αν γίνει κι όποτε γίνει κάτι τέτοιο. Πως θα απαξιωθεί εντελώς; Μα φυσικά όταν θα υπάρξει μηδαμινό ενδιαφέρον κι ακόμα και στα υποτιθέμενα ντέρμπι δεν θα πατάει ψυχή ή έστω πολύ λίγοι.
Ο έλληνας όλο βρίζει, όλο γκρινιάζει για τη μπάλα που βλέπει και μετά πάει και κάνει συνδρομή στη νοβα για να βλέπει αυτό που βρίζει. Μιλάμε για ψυχιατρεία...
Ουσιαστικά ο μόνος λόγος που επιβιώνει αυτή τη στιγμή η κυρά είναι ο έλληνας οπαδός-αρρωστάκι που δεν μπορεί μακριά απ την ομάδα του ούτε για 1 μήνα, έστω κι αν αυτή παίζει στη δ εθνική, έστω κι αν παίζει σε ξερό γήπεδο, σε λακούβες, σε χωράφια. Αυτό σε χώρες των βαλκανίων δεν ξέρω αν υπάρχει σε τόσο βαθμό, σε καμιά σερβία ίσως και πάλι λιγότερο πιστεύω.
Συνεπώς μην περιμένετε ούτε θαύματα ούτε ουσιαστικές βελτιώσεις και για να επανέλθω στην ταμπακιέρα αν αύριο μεθαύριο η κοσμοτε γίνει μονοπώλιο δεν μπορώ να βρω το λόγο να μην ανεβάσει τις τιμές σε επίπεδα νοβα, προφασιζόμενη πως θα χει όλα τα πρωταθλήματα και φυσικά επικαλούμενη και τη ζήτηση.
500.000 συνδρομητές έχει τώρα η κυρα νοβα με ΜΟΝΟ το ελληναραδικο πρωτάθλημα και με δυσχέρεια υποτίθεται από πλευράς κόσμου.
Φανταστείτε να τα πάρει όλα ο οτε πού θα πάει ο αριθμός συνδρομητών. Μόνο και μόνο φυσικά για το εν λόγω πρωτάθλημα.
Για να μην τα πολυλογώ, όσο αυτό το άθλιο προϊόν δεν πάει εκεί που του αξίζει, στον απόλυτο πάτο δηλαδή, οι συνθήκες στα γήπεδα και οι τιμές στη συνδρομητική θα παραμένουν ίδιες.
Εκτός αν ο οτε τη δει φιλανθρωπικό ίδρυμα υπέρ απόρων όπως ευαγγελίζεται και στην τελευταία του διαφήμιση "ισες ευκαιρίες για όλους". Μακάρι αλλά στα μονοπώλια δεν υπαρχουν φιλανθρωπίες....

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
Μιλάμε για τρελό κλάμα στην "λατρεμένη" μου.

Σχολια στο facebook σχετικά με την Super League την παρούσα χρονιά ακκα και την επόμενη που ολα είναι ανοικτα (χρονια 2018 - 2019) από την εταιρια αναφέρουν
Και δεν είναι η πρώτη φορά που το ίδιο κείενο - απαντηση της λατρεμενης μου βρίσκεται ως απάντηση σε σχολια.
To Copy Paste (Κοπυ Πάστε που λεει και ο πολάκης) παει σύννεφο

Χρήστης του Facebook: .......
28€ μόνο και μόνο για αθλητικά και συγκεκριμένα το ελληνικό πρωταθλημα (το οποίο δεν θα το έχετε και από χρόνια ). Ή ειναι τυπογραφικό λαθος ή γελάτε με εμας;

Η Απάντηση της Λατρεμένης μου: (Κρατηθείτε από το Υπερθέαμα)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε Καλησπέρα .........

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η σεζόν 2017-2018 θα συνεχίσει χωρίς καμία αλλαγή ως προς τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Super League. Για την σεζόν 2018-2019 θα ενημερωθείτε μέσω επίσημων ανακοινώσεων.

Επιπλέον του παραπάνω, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το τηλεοπτικό περιεχόμενο των αθλητικών καναλιών μας περιλαμβάνει
τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν ενδιαφέρον για τον Έλληνα φίλαθλο. Μέσω των αθλητικών μας καναλιών μπορείς να δεις αποκλειστικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις:

Μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα από Ελλάδα και Ευρώπη.
To Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου αποκλειστικά στα κανάλια Novasports,
Πρωτάθλημα Γαλλίας,
Ολλανδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Eredivisie),
Sky BET Championship Αγγλίας,
Αγγλικό κύπελλο (FA Cup),
League Cup Αγγλίας (EFL Cup),
Γερμανικό κύπελλο,
Ιταλικό κύπελλο,
κύπελλο Ρωσίας,
τελικός Ισπανικού κυπέλλου (Copa Del Rey) και
Super Cup Ισπανίας.

Κορυφαίο Μπασκετικό Θέαμα. Η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, η Euroleague ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα κανάλια Novasports έως το 2020. Το Basketball Champions League έως το 2019 με τη συμμετοχή 32 μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σπουδαίες διοργανώσεις σε πολλά ακόμη αθλήματα που μαγνητίζουν. Wimbledon, Γκολφ και πολλές άλλες μεγάλες διοργανώσεις απ' όλo τον κόσμο με την υπογραφή του πληρέστερου και εγκυρότερου δημοσιογραφικού επιτελείου.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση σε ότι αφορά την περαιτέρω προσθήκη νέων αθλητικών διοργανώσεων στα αθλητικά μας κανάλια, θα γίνει με σχετικό δελτίο τύπου και ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

-Γιώργος

Μετα από τέτοιο ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ Ούτε καν το σκεφτομαι.  ΤΡΕΧΩ για συνδρομή στην λατρεμένη μου.   

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
καλα το τυποποιημενο ποιημα ολα τα λεφτα

να δουμε του χρονου τι θα κανουν με το ελληνικο πρωταθλημα δεν τους βλεπω καλα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nikmen69

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
Έκλεισε τον "ελληνικό" τελικό του Κυπέλλου Βελγίου η Nova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΕ ΟΡΘΕΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)