Τασο τα επισημα streams της ΕΡΤ παιζουν μονο με ελληνικη ip. Την ιδια ωρα που εγω προσπαθουσα και δεν μου ανοιγε κανενα, στην Ελλαδα παιζανε. Φοβαμαι οτι μονο με συνδρομητικο VPN, ο οποιος περιεχει και την Ελλαδα και δεινει αρκετη ταχυτητα, μπορουν να δουλεψουν.
Χαρην της ομαδας του SatDreamGr, που με βοηθησαν παρα πολυ τα παιδια, ο δικος μου Octagon SF4008 παιζει και τα youtube streams μεσω stream relay, κατι που νομιζω πως γινεται μονο με Ε² δεκτες.
Δεν παιζουν ομως ομαλα. Απο μικροδιακοπες εως και κολληματα που λυνοντε μονο με reboot του δεκτη. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γι' αυτο.
Υπαρχουν και τα ERT 1/2/3 Worldwide. Αυτα παιζουν με τα προαναφερθεντα προβληματα. Ισως ειναι ιδιο το προγραμμα τους με τα του εσωτερικου πλην των εκπομπων οπου λειπουν τα δικαιωματα εκπομπης εκτος Ελλαδος οπου βλεπεις την αναλογη καρτελα. Επισης δεν βλεπεις τις διαφιμησεις που προβαλλουν στον κατοικο Ελλαδος.
Αυτο που με εκπλησσει σε σενα ειναι πως σου παιζουν τα epsilontv HD το star HD. Για ποια links προκειται;