Καλημέρα στην παρέα, σαν νέο μέλος της ομάδας έχω μια ερώτηση άλλα και ένα μικρό δωράκι να σας κάνω!
Πρώτα η ερώτηση: Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί στην samsung smart tv μου με την εφαρμογή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε ανοίγω όλα τα streams κανονικά ακόμα και του youtube πχ mega ακόμη και το skai που το πέρασα χειροκίνητα στην λίστα άλλα ΟΧΙ την ερτ;
Τώρα το δωράκι προς τον δημιουργό της λίστας! Μερικά κανάλια που δεν υπάρχουν στην λίστα
#EXTINF:-1 group-title="PERIFEREIAKA" tvg-logo="Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε",PLP Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε#EXTINF:-1 group-title="PERIFEREIAKA" tvg-logo="Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε",IRIDA TV Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε#EXTINF:-1 group-title="MOYSIKA" tvg-logo="Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε",REBOOT TV Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε#EXTINF:-1 group-title="MOYSIKA" tvg-logo="Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε",PLAY TV Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΕπίσης βρήκα το MAD αλλα ειναι προστατευμένο με Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε
Συγχώνευση: Τετ 12 Ιουν 2019, 20:39
Σήμερα ουτε mega και σκαι παίζει μηπως άλλαξαν κατι στο youtube;