Απο που και ως που προκύπτει πως ο Παναθηναικός θα σήκωνε τους αγώνες δωρεάν; Σε ποιον ποδοσφαιρικό πλανήτη οι ποδοσφαιρικές ομάδες 'Α Εθνικής δείχνουν δωρεάν τους αγώνες τους στα πρωταθλήματα που δραστηριοποιούνται;
Το Paok tv δεν είχε συνδρομή;
Paok tv: Σεζόν 2019-2020 70 ευρώ συνδρομή
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΑν εγώ είμαι τζαμπατζής,δεν μου φταίει κανείς πρόεδρος και καμιά ομάδα γιατί προσδοκούσα να ανατείλλει ο ήλιος απο την δύση,ενώ ο ήλιος εξακολουθεί να ανατέλλει απο την ανατολή
Και η ΕΡΤ που σου τους δείχνει δωρεάν,αφενώς πληρώνει τις ομάδες για τα δικαιώματα (άρα οι ομάδες έχουν έσοδα) και αφετέρου εσύ την πληρώνεις μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ
Μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Αν είναι να διαμαρτυρηθείτε για κάτι,διαμαρτυρηθείτε για την σχέση κόστος προς ποιότητα προσφερόμενης υπηρεσίας.Άλλο να πληρώνω 90 ευρώ τον χρόνο για να βλέπω έναν Παναθηναικό στα ευρωπαικά σαλόνια κόντρα στις μεγάλες ευρωπαικές ομάδες και άλλο για να τον βλέπω να παίζει με τον Αστέρα Τρίπολης
Απο που θα βγάλει φράγκα ο Παναθηναικός και ο κάθε Παναθηναικός αν δεν βγάλει απο τα τηλεοπτικά; Απο τους ανύπαρκτους οπαδούς λόγω κορωνοιού;