λες οτι: Πίστεψε με,πως τουλάχιστον απο όλα τα παλικάρια και εδώ μέσα και στα υπόλοιπα φορουμ που έχουν μεγάλα πιάτα,αν τους αφαιρέσω την δυνατότητα να έχουν
πρόσβαση ως μελη-σχολιαστές των ελληνικων και ξένων δορυφορικών φόρουμ,την άλλη ημέρα το πρωί ή θα τα πουλήσουν ή θα τα πάνε για σκραπ.
αυτοι δεν εχουν αναγκη τα φορουμ, για να εχουν πιαστει με τετοιες εγκαταστασεις παει να πει οτι το κατεχουν το αθλημα. μακαρι να τους ειχαμε εδω μεσα και να μας ελεγαν τι εβαλαν και τι πιανουν αλλα ή βαριουνται ή τα δημοσιεουν σε ομαδες στο φουμπου που εκει εχουν ποιο αμεση επικοινωνια.
για το ΝS3/NS4 μιλαμε για ενα ιδιοκτησιακο συστημα εκπομπής που θες πολλα λεφτα για να αποκησεις ενα τετοιο μηχανημα. αν εχεις 40000 ευρω σκαστα στη sisco να παρεις ενα τετοιο να κανεις τη δουλεια σου οπως εκανε ενας dxer στη Γαλλια που δεν ξερει τι εχει απο λεφτα
εδω στο: Δεν είμαι ψυχάκιας να τρώω μπαν και να μπαινοβγαίνω.Σκοπός μου είναι να δω πόσοι παπατζήδες κυκλοφορούν στην δορυφορική πιάτσα.
ξερω οτι εχεις φαει απο παντου μπαν σε πολλα φορουμ αλλα εδω δεν θα σε μπαναρουμε. ειπαμε με τον αλλο διαχειριστη να σε εχουμε απο ειδικο καθεστος κατω απο 10 ποστ ετσι ωστε να ελενχουμε τι θα γραφεις και να πεφτει λογοκρισια και να μην επιτηθεσαι στα αλλα μελη οπως εκανες σε αυτο το ποστ που εγραψες και επεσε τσεκουρι. η θα γινεις ανθρωπος και θα μιλας σωστα και ωραια ή το τσεκουρι στα γραπτα σου θα ναι μονιμο μεχρι να βαρεθεις και να φυγεις απο μονος σου. εμεις εχουμε αρκετη υπομονη και μας αρεσουν κατι τετοια μαγκακια να τα τυραναμε
οσο για το: Πάντως παπατζή σαν τον γιατρουδάκο που μου έλεγε πως είχε αγοράσει 3+ μέτρα πιάτο απο ανύπαρκτη φιρμάτη αμερικανική εταιρεία δορυφορικών κατόπτρων,ενω αυτό ήταν famaval δεν νομίζω πως θα ξαναβρώ
αν αυτος ο γιατρουδακος κραταει απο το νησι της αφροδιτης εδω εχεις μια μικρη συμπαθεια απο μενα της ταξεως του 2%