Samsung UE65AU8072 65" Τηλεόραση Smart 4K TV - Τηλεοράσεις, Video Projectors - SATLEO FORUM
  • Τρι 9 Σεπ 2025, 23:45
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Samsung UE65AU8072 65" Τηλεόραση Smart 4K TV  (Αναγνώστηκε 913 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος gewrgios

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
  • Μηνύματα: 1654
Aυτος ο τυπος τηλεορασης στο Πλαισιο την εμφανιζει με ενσωματομενο δορυφορικο δεκτη και στο Κωτσοβολο ΧΩΡΙς ενσωματομενο δορυφορικο δεκτη τα φωτα σας παρακαλω!!!!Γιατι νομιζουν οτι δεν τα παρατηρουμε τα λαθη τους!!!!!!Επισης γνωμη γι αυτην δεκτη και γιατι ειναι σε προσφορα!!!!

Αποσυνδεδεμένος babis3g

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Μηνύματα: 5624
AN ΕΙΝΑΙ (μπορει να κανω λαθος) αυτο το μοντελο (ΑU8072)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
κατω προς το τελος της σελιδας που λεει προδιαγραφες > δειτε περισσοτερα, κανε κλικ > και δες το δεκτης μεταδοση >
Ψηφιακή εκπομπή
DVB-T2CS2

C για καλωδιακη ληψη, S2 για δορυφορο ληψη και σιγουρα εχει και επιγεια ληψη
και συνδεσιμοτητα >
Είσοδος RF (Επίγεια / Είσοδος καλωδιακής / Είσοδος δορυφορικής)
1/1(Common Use for Terrestrial)/1

δηλαδη 1 εισοδο επιγεια, 1 καλωδιακης, 1 δορυφορικης
αυτο που δεν καταλαβα αν υποστηριζει hevc (h.265) που λογικα πρεπει
και δεν ξερω σαν δεκτης δορυφορικος αν αξιζει, φανταζομαι θα ειναι τελειως απλος

Τωρα γιατι καποια προιοντα βγαινουν σε προσφορα (γενικα, οχι για την συγκεκριμενη tv, δεν ξερω) ισως να μην υποστηριζει καποια προτυπα για τα συνχρονα δεδομενα πχ hevc, ισως να ειναι παλιο στοκ και θελει η εταιρια να φυγει απο μεσα, ισως να βγηκαν ελλατωματικα προιοντα σε καποια χαρακτηριστικα, ισως απλα τιμη γνωριμιας

αν δεν σου πει σιγουρα καποιος άλλος φιλος που να ξερει καλυτερα απο εμενα, κανε ενα τηλεωνημα στην samsung για να σιγουρευτεις ... οσο για το αν αξιζει η tv δες κριτικες απο τα δικα μας sites ή amazon

Συνδεδεμένος gewrgios

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
  • Μηνύματα: 1654
babis3g σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Οντως το θεμα της δορυφορικης δεν μπορω να καταλαβω αν τεχνολογικα ειναι μπροστα της εποχης του κι αν και το ψηφιακο κι αυτο ειναι μπροστα γιατι οντως μονο σαν DVBT2δεν με καλυπτει μονο του και μου το προτεινε υπαλληλος του PLAISIO χωρις διαθεση κακοφημιας γιατι η τηλεοραση μου Samsung που εχω απο το Πλασιο την αγορασα το 2011 και ειμαι υπερευχαριστημενος Απλα ο υπαλληλος την δουλεια του κανει.

Συνδεδεμένος savvas70

  • SatLeo Legend
  • *****
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
  • Μηνύματα: 2431
Οι περισσότερες τηλεοράσεις τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουν ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν δέχονται ανεπίσημο λογισμικό και δεν μπορούν να ανοίξουν κανάλια σε BISS (π.χ. ΕΡΤ και DIGEA). Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητος ένας εξωτερικός δέκτης.


 


* Απ: Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΥΠΡΟ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 09/09/2025 (23:26)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 09/09/2025 (22:03)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/09/2025 (11:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/09/2025 (11:25)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/09/2025 (11:51)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 08/09/2025 (02:02)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/09/2025 (11:29)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 07/09/2025 (11:26)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 07/09/2025 (11:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 07/09/2025 (09:38)