Λοιπόν, μέσα από το aptoide, θα γίνει η εγκατάσταση του greek tv. Θα χρειαστεί ίσως και ένα ποντίκι bluetooth, για εύκολη πλοήγηση στο μενού του aptoide. Η εφαρμογή greek tv, δεν θα φαίνεται στην αρχική οθόνη (όταν γίνει η εγκατάσταση), αλλά θα πηγαίνεις στις εφαρμογές και θα την ανοίγεις από εκεί.
Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποντίκι δε θες, το aptoide έχει έκδοση για TV
Ναι το aptoide είναι app store δε θα σου δώσει το apk του greek tv, πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το aptoide και μέσα από το aptoide εγκαθιστάς το Greek TV και το ενημερώνεις κιόλας κάθε φορά που θέλει update. Το Aptoide είναι επίσημη πηγή του Greek TV για όσους δεν έχουν playstore και όσους είναι σε TV (google/android tv, fire tv, κτλ)
Συγχώνευση: Σήμερα στις 13:24
βρε παιδια η ας εξηγησει καποιος απο την εφαρμογη επισημα και σοβαρα πως γινεται η εγκατασταση της εφαρμογης η ας την ξεχασουμε και μην ασχολουμαστε με αυτην
Το να βγαινει ο καθενας και να λεει μισα λογια και να προσπαθεις να ερμηνευσεις τους χρησμους του καταντα ΓΕΛΟΙΟ
Τεσπα εγω φταιω που ασχοληθηκα με μια εφαρμογη της πλακας που για να τη βαλεις πρεπει να κατεχεις master πληροφορικης
Εχει δεκαδες αλλες που ειναι στο google play , που κατεβαινουν σε windows , που κατεβαινουν σε iphone που που που ενω η συγκεκριμενη δεν μετραμε τι προσφερει και τι κανει αλλα τι δεν προσφερει και τι δεν κανει
Καλησπέρα Πάνο,
Δεν γνωρίζω το λόγο που εξάπτεσαι αλλά μπορώ να σου πω ότι δουλεύω κι εγώ στην εφαρμογή ως προγραμματιστής αν αυτό σε καθησυχάζει. Το Greek TV έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για συσκευές με λογισμικό Android, δηλαδή κινητά, τάμπλετ και κινεζομποξάκια που δεν τρέχουν Google TV. Αν η συσκευή σου έχει Play Store και τρέχει Android 6 ή πιο πρόσφατο μπορείς να κατεβάσεις κανονικά την εφαρμογή μέσα από το Play Store.
Οι λοιπές μεθόδοι οι οποίες αναφέρονται απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους συσκευών Android/Google TV και Amazon Fire TV οι οποίες έχουν λογισμικό το οποίο βασίζεται στο Android αλλά δεν υποστηρίζουν επίσημα την εφαρμογή κι εγώ σου εξηγώ ότι ο τρόπος εγκατάστασης και σε αυτές τις συσκευές είναι παρά πολύ απλός, κατεβάζεις το Aptoide Store για τηλεοράσεις και θα βρεις την εφαρμογή εκεί από επίσημη πηγή καθώς έχουμε μεριμνήσει και για αυτό.
Τι συσκευή έχεις λοιπόν;