Το θέμα είναι οι σειρές,πλέον παίζουν επαναλήψεις συγκεκριμένες,όχι όπως ήτανε παλιά που ξέραμε Κωνσταντίνου και Ελένης, άκρως οικογενειακόν, καφέ της Χαράς, ήτανε τα standard τα μεσημέρια στον antenna, αλλά τις υπόλοιπες ώρες η τα Σκ έπαιζαν ένα σωρό άλλες σειρές και όταν τελείωνε η μία άρχιζε η επόμενη, πλέον όμως παίζουν επίμονα μόνο συγκεκριμένες,και καλά στα τηλεοπτικά antenna, Μακεδονία είναι εμπορικοί οι λόγοι,στα υπόλοιπα μέσα του σταθμού,στην ιστοσελίδα του με τις σειρές του αρχείου,στα ip κανάλια που έχει κάνει γιατί είναι εξαφανισμένες όλες οι υπόλοιπες σειρές του σταθμού για ποιο λόγο, ωραία σενάρια, καλοί ηθοποιοί, ατάκες που έβγαιναν αυθόρμητα, γιατί τα έχουν εξαφανίσει,οι παλιές σειρές είχανε πολύ πιο ελεύθερα τα λόγια τις κινήσεις κλπ, πλέον έχουμε και μας αναγκάζουν να βλέπουμε τις μυθοπλασίες Σόι κλπ μέσα σε ένα studio,για εμένα αυτές οι σειρές οι σημερινές οι υποτίθεται κωμικές που λένε δεν συγκρίνονται με τις παλιές πριν 2012,με εξαίρεση την φριτεζα του Μπέζου λίγο από τα πιο πρόσφατα
Συγχώνευση: Χθες στις 10:05
Και το mega έχει εξαφανίσει μερικές σειρές, αλλά όχι την πλειονότητα του αρχείου όπως έχει κάνει ο antenna
Συγχώνευση: Χθες στις 10:11
Εγώ προσωπικά που ήμουνα full τηλεορασακιας και μου άρεσαν πολύ οι επαναλήψεις κλπ, πλέον τα έχω βαρεθεί, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια που παίζουν σε λούπα μέσα στην ημέρα από διάφορα κανάλια τα ίδια και τα ίδια, βλέπουμε τον ALPHA με το σόι που το έχει ξεφτιλισει το έχει κάψει,το mega από την άλλη με τις σειρές του Καπουτζίδη και τις Σταυροπούλου,ο antenna στο Μακεδονία που πλέον παίζει σταθερά χωρίς καμία αλλαγή τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή τόσο βαρετό πρόγραμμα γενικώς στην τηλεόραση δεν έχω να θυμάμαι, αλλά δυστυχώς όσο πάμε όλο και θα χειροτερεύει η ελεύθερη τηλεόραση,να ναι καλά το tik tok και τα υπόλοιπα social διότι δυστυχώς ότι έχει δημοσιότητα εκεί βγαίνει και στην τηλεόραση