Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova
  • Τρι 11 Φεβ 2025, 21:35
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Προσθήκες - Προβλήματα Καναλιών στη Nova  (Αναγνώστηκε 245117 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Νεκτάριε πως και δεν έχεις κάνει ακόμα το Upgrade??

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Ούτε σε εμένα έχει έρθει η αναβαθμιση...

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
φιλε nick Να σου πω μια διαδικασια  να κανεις για να σου ερθει;

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
οποτε εχει στο νοβασπορ 1 αγωνες του ολυμπιακου οπως τωρα τα φιλικα του ολυμπιακου παιρνω το θεμα και βαζω κωδικο οπως τωρα και ετσι δεν ασχοληθηκα με την αναβαθμηση. ξερω οτι υπατρχει μια διαδικασια με το ρεσετ αλλα δεν ασχοληθηκα καλοκαιρι τωρα βγαινω και καμια γυρα παραπανω ισως αυριο κατσω να ασοληθω.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
Η διαδικασία είναι με το reset αλλά πατάς και κάποια άλλα κουμπια, οποιος δεν ξερει και θελει να το κάνει μπωρό να δωσω οδηγιες

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δωστες εδω κανονικα να το δουνε ολοι
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
 Με ΑΝΟΙΚΤΟ δέκτη σε κάποιο κανάλι, πατάμε το reset από τον δέκτη ΟΧΙ για κάποιο συγκεκριμένο χρόνο, αλλά μέχρι να σβήσει η εικόνα και να ανάψει το κόκκινο λαμπάκι του stand - by και να αρχίζουν να παίζουν τα υπόλοιπα λαμπάκια.

Τότε αφήνουμε το reset και πατάμε το τέταρτο κουμπί - το power - σταθερά περίπου μισό με ένα sec.
Δεν το κρατάμε, αλλά δεν το πατάμε και το αφήνουμε αμέσως.

Πατάμε το βελάκι πάνω - από τον δέκτη - κι όχι από το τηλεκοντρόλ.
Στην συνέχεια το βελάκι κάτω και στο τέλος πάλι το power.

θα ξεκινησει  να φωρτωνει την ιδια αναβαθμιση που εχει τωρα δεκτης στο τελος θα γραψει error δηλαδή πρόβλημα αλλα μην ανυσηχειτε,  μετα το error θα ξεκινησει να κατεβαζει την καινουργια αναβθμιση.

εγω το πετυχα με την 1η φορα. ισως σε καπιους να χρειαστεί 5η η και 6η φορα

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Σε εμένα με την 4η φορά...
Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις (μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες)

Επίσης παρατήρησα ότι διορθώθηκε η αντίθεση των χρωμάτων στη σύνδεση HDMI, γιατί εδώ και 2 χρόνια που είμαι συνδρομητής, πάντα η εικόνα από την HDMI είχε υπερβολική αντίθεση και αναγκαζόμουν να τη ρίχνω από το μενού της τηλεόρασης. Τώρα δε χρειάζεται να το κάνω αυτό :wtg

Συγχώνευση: Τετ 15 Ιουλ 2015, 12:44
Κάτι ωραίο είναι και ότι στα κανάλια της nova εμφανίζεται το λογότυπο του σταθμού στην info bar

Συγχώνευση: Τετ 15 Ιουλ 2015, 14:31
Παρατήρησα, όμως, ότι έχει πρόβλημα στις ενδείξεις στάθμης σήματος & ποιότητος, καθώς είναι καρφωμένες στο 100% σε όποια συχνότητα και να δοκιμάσω.

Συγχώνευση: Τετ 15 Ιουλ 2015, 14:47
Τελικά οι μετρήσεις είναι προβληματικές μόνο στην καρτέλα "ανίχνευση σήματος". Στην καρτέλα "πληροφορίες" είναι εντάξει.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
παίζει μια χαρά το κόλπο γι αυτό ρώτησα τον Νεκταριο χθες... αντε να βγει και για τον 865
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
δηλαδη αν δεν το κανω αυτο δεν θα ερθει ποτε η αναβαθμιση;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
καποια στιγμη θα σου ερθει. αυτη ειναι μια forced μεθοδος αναβαθμησης του δεκτη.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Ένας φίλος είχε το start pack αλλά πήγε οτέ και μου χάρισε το δέκτη. Σήμερα με πήρε τηλ ο αδερφός μου απο Αθήνα και μου είπε ότι ο δέκτης ανοίγει τα κανάλια του start pack. Το έχει πάθει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να έρθει λογαριασμός στο φίλο μου;

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Υπάρχει περίπτωση να έρθει λογαριασμός στο φίλο μου;

Όχι. Είναι προωθητική ενέργεια.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα

Όχι. Είναι προωθητική ενέργεια.
Δηλαδή διαφήμιση ή για να κατέβει η αναβάθμιση; Πότε τελειώνει; Σ'ευχαριστώ πάντως γιατί το φοβόμουν πολύ.

• SatLeo Legend
Διαφήμιση. Στο κινητό που έχω δηλώσει στη nova (έχω κάνει διακοπή από καιρό) μου ήρθε sms ότι θα ανοίξει το start pack δωρεάν για 15 ημέρες.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Τελικά οι ενδείξεις στάθμης σήματος & ποιοτητας άλλοτε είναι καρφωμένες στο 100% και στην καρτέλα "ανιχνευση σήματος" και στην καρτέλα "πληροφορίες", κάποιες φορές είναι σωστές μόνο στη μία, ενώ έχω πετύχει να είναι σωστές και στις δυο καρτέλες :crazy:

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ωραια τα γραφικα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend

και βιντεο με το πως ειναι τα μενου μετα την αναβαθμηση
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
kati δεν μου αρεσει στην εικονα σαν να εχει γινει λιγο ποιο σκοτεινη και λιγο ποιο θολη και δεν εχει ρυθμισεις ο δεκτης να την πειραξεις.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Η αλήθεια είναι ότι πάλι αναγκάστηκα να "πειράξω" κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με τη στάθμη μαύρου, γιατί παρατήρησα ότι το μαύρο μετά την αναβάθμιση το έδειχνε σκούρο γκρι. Σε εμένα, πάντως, η εικόνα είναι πολύ καλύτερη από πριν που, αν δεν άλλαζα την αντίθεση από τις ρυθμίσεις της tv, η εικόνα έμοιαζε σαν καμένη...Αλλά πριν, με όσα "πειράγματα" και να έκανα, πάλι η εικόνα δεν ήταν όπως την ήθελα, ενώ τώρα με μια ρύθμιση η εικόνα είναι  :wtg

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
με τα παιχνιδια που εχει για να παιζεις;
εχει αλλαγες;εγω Νεκταριε το ταβλι το ξετιναζα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εγω δεν εχω προσβαση στα παιχνιδια δεν ειμαι κανονικος συνδρομητης βλεπω απο το θεμα τα ns1 kai novalife
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
Ούτε εγώ μπορώ να βρω τα παιχνίδια ??? Λέτε να τα αφαίρεσαν τελείως από το νέο λογισμικό; :chin

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
τα παιχνιδια τα ειχαν ηδη αφαιρεση πριν την αναβαθμιση

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας!εχω δυο συνδρομες nova μια start pack και μια full pack.διαβασα τον τροπο με τον οποιο προτεινατε να γινει αναβαθμιση και το εκανα και στους δυο δεκτες.πετυχε με την πρωτη.στο full pack ολα οκ αλλα οι ενδειξεις σταθμης σηματος ειναι πιο χαμηλες απ ο,τι πριν.και δεν εμφανιζει και τα λογοτυπα των καναλιων στη μπαρα που ειδα πιο πανω.ομως στο start pack απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση ο δεκτης δεν εχει σημα!ενω πριν ειχα σημα ενταση 88-90% και ποιοτητα 90-100% τωρα ο δεκτης βγαζει ενδειξη σηματος 0%!!!του εκανα reset τον εβγαλα απ τη πριζα του εκανα επαναφορα ρυθμισεων τιποτα!ανοιγει κανει σαρωση και παει απο το 0% κατευθειαν 90% η σαρωση και μου λεει δεν βρεθηκαν καναλια!τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση της nova και μου ειπαν πως θα χρειαστει να ερθει τεχνικος και πως πιθανον να πηρε ο δεκτης λαθος την αναβαθμιση και γι αυτο το tuner να ειναι νεκρο!τους ειπα αν υπαρχει τροπος να κανω εγω μονος μου παλι την αναβαθμιση και μου ειπαν οχι!υπαρχει καποιος τροπος για να μπορεσω να τον ξεκολλησω η να τον επαναφερω στην παλια αναβαθμιση?τα φωτα σας παρακαλω!!!

• SatLeo Legend
Δοκίμασε να ξανακάνεις την αναβάθμιση, με τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω, στο δέκτη που έχει πρόβλημα.
Φιλικά, Άκης

• Satleo Maniac
το δοκιμασα αλλα δεν την παιρνει!και τωρα τα φωτακια λειτουργουν αλλιως!δεν αναβει το κοκκινο διπλα οταν πατας reset αλλα αναβοσβηνει το πρασινο και γινεται μια κοκκινο και μια πρασινο!!!

• SatLeo Legend
Αποσύνδεσέ τον από το ρεύμα για κάνα δεκάλεπτο και μετά δες τι γίνεται.
Φιλικά, Άκης

• Satleo Maniac
κι αυτο το εκανα...και μιση ωρα τον αφησα να κρυωσει γιατι ηταν ζεστος.τιποτα τα ιδια...οταν πατας reset πλεον και για οση ωρα το κρατας πατημενο αναβει μονο το πορτοκαλι λαμπακι(που κανονικα ειναι το πρασινο)και δεν αναβει αλλο φωτακι αν δεν αφησεις το reset.επειτα το πορτοκαλι γινεται πρασινο και αναβοσβηνει στιγμιαια πρασινο-κοκκινο-πρασινο-κοκκινο μεχρι να σταθεροποιηθει σε πρασινο.

Συγχώνευση: Πεμ 16 Ιουλ 2015, 18:11
παρακαλω οποιος γνωριζει με ποιον αλλο τροπο μπορει να γινει ξανα η αναβαθμιση στο νεο λογισμικο ας μου το πει.SOS!!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
δοκιμασε το συνεχεια το κολπο γιατι εμενα δεν την εκανε την αναβαθμησημ με την πρωτη εκαναν την διαδικασια πεντε φορες για να ξεκινησει η αναβαθμηση. το λαμπακι που αναβοσμησει πρασινο κοκκινο ετσι κανει τωρα στην εκκινηση του δεκτη με την νεα αναβαθμηση. επεισης καλου κακου αν εχεις καποιον αλλο δεκτη δοκιμασε να δεις αν εχεις σημα σε αυτον μηπως εχει γινει κατι αλλο.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xantono Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (17:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (14:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (12:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (11:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/02/2025 (10:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/02/2025 (10:41)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 11/02/2025 (00:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (22:49)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (22:34)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)