Όντως αυτό εννοούσα, όπως το καταλαβε ο nektarios1451 όταν ανέφερα τα αμερικάνικα στούντιο. Σχετικά τώρα με την "ακατανόμαστη", όταν βλέπω τη διαφήμιση που μιλάει για "κρυστάλλινη" εικόνα μου έρχεται εγκεφαλικό.....πάντως είναι γεγονός ότι πολύς κόσμος που ξέρω δεν δίνει την παραμικρή σημασία στην ποιότητα εικόνας που βλέπει. Στα περισσότερα σπίτια που έχω βρεθεί η τηλεόραση παίζει στα αναλογικά επίγεια με μπόλικο είδωλο και χιόνια και όταν τους ρωτάω γιατί δεν το φτιάχνουν, απαντούν "γιατί;;;; μια χαρά βλέπουμε". Εδώ ακόμη εν έτει 2009 υπάρχει πολύς κόσμος που τον ενοχλούν οι 16:9 τηλεοράσεις γιατί τους "δείχνουν κοντοχοντρους"....η τεχνολογική οπισθοδρόμηση και η αγραμματοσύνη του νεοέλληνα σ'ολο το μεγαλείο της....όταν η ΝΟΒΑ απευθύνεται στο αρρωστάκι τον φανάτα τον οπαδό που θέλει να βλέπει την ομάδα και δεν τον νοιάζει αν την βλέπει από tft lcd ή...... από την μηχανική τηλεόραση του Baird, τότε θα του μιλάει για κρυστάλλινη εικόνα και εκείνος θα το χάφτει γιατί δεν έχει κριτήριο αξιολόγησης. Σε τέτοιους πελάτες απευθύνεται, τέτοιες υπηρεσίες θα παρέχει.