Ημουν για πολλα χρονια (δεν ξερω κι εγω ποσα) συνδρομητης στη νοβα και σταματησα τη συνδρομη τον ιουνιο (δεν προκειται να γινω παλι συνδρομητης).
Ο λογος ηταν οτι δεν αντεχα αλλο την κοροιδια,να πληρωνω μια συνδρομη που αυξανεται καθε χρονο παιρνοντας λιγοτερα καθε φορα.Ξεκινω απο τα
αθλητικα που ειναι και το φιλετο οπως λενε,δεν ειδα ποτε μειωση τιμης οταν η νοβα εχανε τα δικαιωματα ενα μετα το αλλο των ελληνικων ομαδων και
μαλιστα των σημαντικοτερων οπως Ολυμπιακος εδω και 2 χρονια , Παναθηναικος εδω και ενα χρονο, Αρης ,NBA κλπ.Επισης δεν ειχε
αποκλειστικοτητα κατα καιρους σε πρωταθληματα οπως το ισπανικο και φετος το ιταλικο,σταματησε να δειχνει πορτογαλικο και ολλανδικο.
Το μονο που ειδα ηταν περισοτερα supersports, λες και με ενδιεφερε ποσα αθλητικα καναλια εχει, αλλα λιγοτερους αγωνες !!!
Ετσι καθε χρονο λαμβανοντας την επιστολη για την αυξηση λογω των αυξημενων υποχρεωσεων για νεα τηλεοπτικα προγραμματα αναρωτιομουν.
Δεν συζηταω το ποσα χρονια εχει να προσθεσει ενα νεο καναλι της προκοπης.
Το να συζητησουμε το θεμα της συνδρομης ειναι αστειο, αρκει να ξερει κανεις τι πληρωνουν τι βλεπουν και σε τι ποιοτητα στην υπολοιπη
Ευρωπη.Ειδικα αν λαβει κανεις υποψιν του το βιοτικο επιπεδο στην Ελλαδα και το εισοδημα των Ελληνων.Αυτο το ξερουν και αυτοι που πουλανε
προγραμματα και καναλια στην νοβα γι αυτο φυσικα δεν πληρωνει ισπανικο πρωταθλημα οσο π.χ η ιταλια, λογω μικροτερης αγορας.
Το πουλαει ομως σε μεγαλυτερη τιμη
Εδω να τονισω οτι ουτε προσπαθησα ποτε να κλεψω τη νοβα ψαχνοντας παρανομους τροπους για να βλεπω και ουτε εχω σκοπο να το κανω.
Το θεμα δεν ειναι αν μπορω να πληρωνω 58,5 τον μηνα αλλα αν πρεπει να το κανω.Ετσι το βλεπω εγω.Αν ολοι τους γυριζαμε την πλατη τοτε θα
βλεπαμε αν επιτελους μπορουν να αρχισουν να προσφερουν υπηρεσιες ανταξιες των τιμων τους η τιμες ανταξιες των υπηρεσιων τους.