Η γνώμη μου για τη nova
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 21:19
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η γνώμη μου για τη nova  (Αναγνώστηκε 24755 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apokara

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
Είμαι νέος χρήστης δορυφορικής τηλεόρασης .
Πρίν αγοράσω Nova έψαξα και βρήκα το φόρουμ Satleo όπου  διάβασα δίαφορα και έμαθα πολλά .

Απο τα πολλά μου έμεινε η εντύπωση ότι όλοι κατηγορούν την Nova  και είχα πολλές επιφυλάξεις πριν την σύναψη συμβολαίου.

Τελικά έκανα το τόλμημα και αγόρασα την προσφορά που διαφημίζουν .

Εμεινα ικανοποιημένος .
Τώρα έχω καλύτερη εικόνα απο πρίν (η τηλεόραση μου είναι παλαιου τύπου 4/3)
Οταν είχα πρόβλημα με εξυπηρέτησαν αμέσως.
Εχω μεγάλη ποικιλία απο κανάλια  και παιχνίδια (σκάκι ,τάβλι ξαπλωμένος  στο κρεβάτι είναι άλλη εμπειρία ).

Δεν καταλαβαίνω τι θέλει ένας χρήστης άλλο ?

Και βέβαια δεν είμαι βαλτός απο την Nova

Ευχαριστώ

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Τετ 27 Αυγ 2008, 19:32 »
Λοιπόν η Νόβα έχει μαζέψει πολλά αθλητικά τα ποδόσφαιρα πρωταθληματα να βλέπεις μπάλα μέχρι να την συχαθείς.Ταινίες για όλα τα γούστα.Ντοκιμανταίρ για τα πάντα ζώα , φίδια , αμάξια και άλλα ωραία.Να βάλει και άλλα ''εκπαιδευτικά'' καλά θαείναι.Ομως και τα 57ευρώ μου ακούγονται πολλά την στιγμή που στα κανάλια της βλέπεις κάτι αναλύσεις τύπου 480χ576 μην δεις τι λέει το σταρ 320χ288 και τα μπιτρατε εικόνας από 2000-3000 στην καλύτερη.Tα είδα σε ΧD ready και λύθηκα στα γέλια.Να δίνεις 57 ευρώ για τα χάλια. Αμα είναι ακριβός ο hot πήγαινε σε κανα άλλο eutelsat που τον έχει καψούρα η νόβα πχ 7Ε ή 16Ε ή στις 9Ε ή 4Ε φθηνότερα θα είναι αφού δεν καταδέχονται τον hellas.

Μην ανυσηχείτε να δούμε τι φρούτο ετοιμάζει ο ΟΤΕ.Αν πάει καλά να δω τα καμάρια στην Κάντζα μερια πως θα αντιδράσουν.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Τετ 27 Αυγ 2008, 22:59 »
Συμφωνώ και εγώ με τον Νεκτάριο, και απλά τονίζω ότι για τον μέσο Έλληνα είναι πολύ ακριβό το πακέτο. Αν ήταν ποιο φτηνό πιστεύω ότι θα είχε ποιο πολλούς συνδρομητές…
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση από: "apokara"
Τελικά έκανα το τόλμημα και αγόρασα την προσφορά που διαφημίζουν. Εμεινα ικανοποιημένος .
Τώρα έχω καλύτερη εικόνα απο πρίν (η τηλεόραση μου είναι παλαιου τύπου 4/3)
Γι' αυτό έχεις καλή εικόνα. Σε τηλεοράσεις hd ready ή full hd θα μείνεις απογοητευμένος.
Οταν είχα πρόβλημα με εξυπηρέτησαν αμέσως.
Θετικό και πιστώνεται στα συν της nova.
Εχω μεγάλη ποικιλία απο κανάλια  και παιχνίδια (σκάκι ,τάβλι ξαπλωμένος  στο κρεβάτι είναι άλλη εμπειρία ).
Σε σύγκριση με πακέτα του εξωτερικού δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλη η ποικιλία. Τώρα παιχνίδια ξαπλωμένος στο κρεβάτι μπορείς να παίξεις και χωρίς να πληρώνεις συνδρομή (ένα μεγάλο ποσοστό δεκτών ενσωματώνει διάφορα από αυτά). Και φυσικά τα παιχνίδια δεν έχουν να κάνουν με ποιότητα δορυφορικού προγράμματος.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει ένας χρήστης άλλο ?
Πιο λογική τιμολόγηση, καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, περισσότερα υποπακέτα, επιτέλους κάποια απόπειρα για hd κ.ά..

Δε διαφωνώ ότι η nova είναι σημαντική για τη δορυφορική διείσδυση στη χώρα μας, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι μια συνδρομή στο full πακέτο της τάξεως των 25-30 ευρώ και την πλατφόρμα θα "εκτόξευε" και πολύ περισσότερο κόσμο θα ωθούσε σε αυτήν.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος NetM

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Πεμ 28 Αυγ 2008, 09:11 »
Εγω θα αναφερω και κατι ακομα! Ωραια η nova καλη η nova αλλα οπως λεμε και με την τιμη ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ η τιμη ειναι ήταν πιο προσίτη οπως αλλωστε το ειπατε,πιστευετε οτι καποιοι θα παρανομουσαν ? (ξερετε γιατι μιλαω) Πιστευω οτι ΟΛΟΙ απλα θ'αγοραζαν κ θα ελεγαν δεν αξίζει να παρω μια ****** καρτα. Οπότε στο να κατεβάσουν την τίμη θα ελεγα πρεπει πρωτα να επικεντροθουν.

Αποσυνδεδεμένος apokara

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Πεμ 28 Αυγ 2008, 11:57 »
Εγραψα καλά λόγια για την Nova γιατί αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση απο την αγορά κατην χρήση .

Ομως σίγουρα το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο και καλά κάνουν όσοι γνωρίζουν περισσότερα για το θέμα να γκρινιάζουν για την τιμή την ποιότητα την ποικιλία .

Μόνο έτσι θα έχουμε βελτίωση .

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Πεμ 28 Αυγ 2008, 12:01 »
Εγραψα καλά λόγια για την Nova γιατί αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση απο την αγορά κατην χρήση .
Πολύ καλά έκανες και έγραψες τη γνώμη σου. Πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά σε κάτι και δεν μπορούμε να το απορρίπτουμε a priori. Όλες οι απόψεις είναι χρήσιμες! :D
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος giorgosa

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Πεμ 28 Αυγ 2008, 16:16 »
κακα τα ψεματα για οσους ειμαστε στο εξωτερικο η νοβα ειναι βαλσαμο γιατι ολα τα ελληνικα καναλια μονο ετσι μπορουμε να τα δουμε.

και το υποπακετο που εχει βγαλει με τα 29 ευρω εκανε πολυ καλα που το εβγαλε, ασχετο αν μπηκαμε με 29 ευρω και δινουμε 49 για να εχουμε και τα αθλητικα καναλια.

συμφωνω, θελουμε καλυτερη ποιοτητα και μειωση τιμων,  ο μονος δρομος για να ερθουν αυτα ειναι ο ανταγωνισμος.

Αποσυνδεδεμένος spithas

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Παρ 5 Σεπ 2008, 16:43 »
Ημουν για πολλα χρονια (δεν ξερω κι εγω ποσα) συνδρομητης στη νοβα και σταματησα τη συνδρομη τον ιουνιο (δεν προκειται να γινω παλι συνδρομητης).
Ο λογος ηταν οτι δεν αντεχα αλλο την κοροιδια,να πληρωνω μια συνδρομη που αυξανεται καθε χρονο παιρνοντας λιγοτερα καθε φορα.Ξεκινω απο τα
αθλητικα που ειναι και το φιλετο οπως λενε,δεν ειδα ποτε μειωση τιμης οταν η νοβα εχανε τα δικαιωματα ενα μετα το αλλο των ελληνικων ομαδων και
μαλιστα των σημαντικοτερων οπως Ολυμπιακος εδω και 2 χρονια , Παναθηναικος εδω και ενα χρονο, Αρης ,NBA κλπ.Επισης δεν ειχε
αποκλειστικοτητα κατα καιρους σε πρωταθληματα οπως το ισπανικο και φετος το ιταλικο,σταματησε να δειχνει πορτογαλικο και ολλανδικο.
Το μονο που ειδα ηταν περισοτερα supersports, λες και με ενδιεφερε ποσα αθλητικα καναλια εχει, αλλα λιγοτερους αγωνες !!!
Ετσι καθε χρονο λαμβανοντας την επιστολη για την αυξηση λογω των αυξημενων υποχρεωσεων για νεα τηλεοπτικα προγραμματα αναρωτιομουν.
Δεν συζηταω το ποσα χρονια εχει να προσθεσει ενα νεο καναλι της προκοπης.

Το να συζητησουμε το θεμα της συνδρομης ειναι αστειο, αρκει να ξερει κανεις τι πληρωνουν  τι βλεπουν και σε τι ποιοτητα στην υπολοιπη
Ευρωπη.Ειδικα αν λαβει κανεις υποψιν του το βιοτικο επιπεδο στην Ελλαδα και το εισοδημα των Ελληνων.Αυτο το ξερουν και αυτοι που πουλανε
προγραμματα και καναλια στην νοβα γι αυτο φυσικα δεν πληρωνει ισπανικο πρωταθλημα οσο π.χ η ιταλια, λογω μικροτερης αγορας.
Το πουλαει ομως σε μεγαλυτερη τιμη :-)

Εδω να τονισω οτι ουτε προσπαθησα ποτε να κλεψω τη νοβα ψαχνοντας παρανομους  τροπους για να βλεπω και ουτε εχω σκοπο να το κανω.
Το θεμα δεν ειναι αν μπορω να πληρωνω 58,5 € τον μηνα αλλα αν πρεπει να το κανω.Ετσι το βλεπω εγω.Αν ολοι τους γυριζαμε την πλατη τοτε θα
βλεπαμε αν επιτελους μπορουν να αρχισουν να προσφερουν  υπηρεσιες ανταξιες των τιμων τους η τιμες ανταξιες των υπηρεσιων τους.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Παρ 5 Σεπ 2008, 22:28 »
Σωστός!!  :D

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Δευ 13 Οκτ 2008, 20:43 »
Λοιπόν τώρα τελευταία ένας φίλος μου μου έδωσε την νόβα να δώ και να το συζητήσουμε στην παρέα γιατί έχω ένα αλλο ο οποίος λέει ότι η νόβα αξίζει τα λεφτά της.
Μπορώ να πω ότι έχει πολλά ωραία ντοκιμαντέρ ,απο αθλητικά καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα λίγο στις ταινίες πάσχει αλλά τα αθλητικά πουλάνε στην Ελλάδα και ο ΟΤΕ θα ταβρεί μπαστούνια στην αρχή.Καλά αυτά αλλά τα 58.5 ευρώ πολλά είναι και να σου έδεινε τζαμπέ τα τσοντοκάναλα , να έφερνε το ΝΑSN, όλα τα αδερφάκια του discovery, national κλπ και κάποια άλλα τσοντοκάναλα πάλι τα 58,5 πολλάαααααααααααα  άν έκοβε και ένα 20άρικο Kάτι θα γίνοταν.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Δευ 13 Οκτ 2008, 21:22 »
Οχι ρε παιδιά έλεος είναι δυνατόν να δίνεις 60 ευρώ το μήνα για 45 κανάλια? Τί να πουν δηλαδή κάτι πλατφόρμες τύπου digi tv? 130 κανάλια με ταινίες φετινής προβολής (i am legend, meet joe black, sweeney todd, κλπ. κλπ..) που η νοβα θα τα δείξει του χρόνου (και αν..), αθλητικά φουλ εξτρα με όλα τα πρωταθλήματα και όλα τα αθλήματα (αυτά να τα ακούνε κάποιοι ξυπνητζήδες της κάντζας που μας λένε οτι "μόνο η νοβα μπλα μπλα μπλα.....") και όλα αυτά σε εξοργίστικη και εξεφτελιστική τιμή-ακούω για 10 ευρώ το μήνα δε ξέρω αν αληθεύει-που σε κάνει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ζεις σε μια χώρα με μονοπώλια παντού. Αν υπήρχε έτερος ή έτεροι ανταγωνιστές το πιθανότερο είναι η συγκεκριμένη εταιρεία να κατέβαζε τις τιμές για να μην πω τα ρολά γενικώς. Αλλά ας όψεται που οι συγκεκριμένοι κύριοι εκμεταλλεύονται το μονοπώλιό τους και φυσικά τη γενικότερη αμορφωσιά του έλληνα σε θέματα νέων τεχνολογιών με τον καλύτερο τρόπο και τους τα παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Και μπράβο τους....

Αποσυνδεδεμένος giannis50

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2008
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Κυρ 19 Οκτ 2008, 21:58 »
Η νόβα ειναι πολύ ακριβή.

Αποσυνδεδεμένος galactica

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Aθηνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Τετ 22 Οκτ 2008, 02:33 »
Το μονο που την κανει και παιζει ειναι που εχει παρει τους αγωνες  αν τους χασει δεν αξιζει μια για 58 ευρω.
Στην ουσια πληρωνουμε  5 καναλια  εργων β και γ κλπ  διαλογις   τα σπορ  συν  4/5 διαφορα   και τιποτα αλλο αυτη ειναι η νοβα  .

Ολα τα αλλα τα βλεπουμε και διχως νοβα.
Τροχιακές θέσεις: 4.8E , 7 , 9/10 , 13 , 16 , 19.2 , 25.5/26  , 28.2/28 , 39 , 42E  με 1.40cm .   0.8/1W , 7W  με Televes 1.00cm ,  30W με  1.00cm.
Δέκτης: Ηumax 5400 & Dreambox 500 & DM800.  Κατοπτρα: 3 σταθερα . Diseqc:  2-> 4x1 + 1->8x1.

Αποσυνδεδεμένος epam

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2008
  • Τόπος: Πρέβεζα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τετ 29 Οκτ 2008, 00:39 »
Καλησπέρα παιδιά! Έχω Nova για την μητέρα μου στο εξωτερικό, την έχω στο Value, επειδή η χριστιανή δεν είναι καθόλου ποδοσφαιρόφιλη, ενώ προτιμά τις ελληνικές από τις ξένες ταινίες.  Παλαιότερα της έγραφα σειρές που ήθελε να δει και της τα έστελνα σε μορφή CD, κάποια στιγμή τα έβαλα κάτω και λέω: «Δεν βάζεις Nova να μην τρέχεις κάθε Δευτέρα στα ταχυδρομεία?», αφήστε που και η γυναίκα μου έκανε συχνά παράπονα για τα CD που έφευγαν και η ίδια δεν μπορούσε να κάνει τις δουλειές που ήθελε.  

Τα καλοκαίρια όταν με το καλό έρχεται, φέρνει την κάρτα και βλέπουμε οικογενειακώς τα Animal Planet, History Channel και πάει μόνο του. Φυσικά και το τελευταίο έχει ειρωνικό ύφος! Πέρα από τα παιδικά και τα μουσικά, ανάθεμα εάν κάθισε κάποιο μέλος της οικογένειας μου να δει τα θεματικά της Nova, κυρίως δε εκείνο με το ψάρεμα που είναι για κλάματα, με ελλιπείς υπότιτλους και πολλές φορές διγλωσσικό (γαλλικά και τσέχικα, πολλές φορές). Τα National Geo και Animal Planet προβάλλουν παραγωγές του 2003 και μπορεί να τύχει να τις δεις πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα (τουλάχιστον αυτή την αίσθηση σου δίνει).

Θα έλεγα πως στην οικογένεια μου βλέπουμε γενικά «ποιοτικά» προγράμματα. Και τα ντοκιμαντέρ μας θα δούμε στον ΣΚΑΪ και κανένα κονσέρτο του μουσικού συνόλου της ΕΡΤ θα παρακολουθήσουμε. Ο μικρός γιος μου μονάχα τρελάθηκε για λίγο με το Boomerang, ενώ βαριόταν τρομερά με το Cartoon Network ή το Jetix (που παίζει αρκετά αγγλικά δίχως ελληνική μεταγλώττιση). Δεν νομίζω πως δυόμιση κανάλια νέων ταινιών και δύο κανάλια κλασικού κινηματογράφου, μπορούν να θεωρηθούν αρκετά για τα 49,5€ που ζητούντε. Ένας λογικός άνθρωπος για αυτή την τιμή θα περίμενε, βάση και των χαμηλών δικαιωμάτων για ξένες ταινίες και σειρές στην Ελλάδα περισσότερα, γιατί όχι και ένα κανάλι με σειρές. Το αθλητικό πρόγραμμα υστερεί, επειδή απλά υπάρχουν 7 κανάλια SuperSport αλλά τα μόνα 24ωρα είναι δύο, ενώ οι ζωντανές αναμεταδόσεις περιορίζονται σε Παρασκευο-Σ/Κ.

Θέλω να καταλήξω πως η τιμή των 29,50 που κοστίζει το βασικό είναι μία παράλογη και εξωφρενική τιμή, μίας και τα μόνα προγράμματα που αξίζει να δει κανείς (πέραν των επίγειων ελληνικών) είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός (!) χεριού. Βέβαια καλύτερα από τα 55,60 που έδινα πριν ένα χρόνο για όλο το πακέτο (ουσιαστικά τώρα πληρώνω τόσα το δίμηνο).

Το Satleo πριν περίπου δύο χρόνια με βοήθησε αρκετά, επειδή αρχικά ήθελα να αγοράσω τον κωδικοποιητή της Nova (είχε τότε 179€!) για την μητέρα μου. Τελικώς βγήκα κερδισμένος, διότι ο KAΟΝ που μου σύστησε κάποιος φίλος εδώ και τον οποίο παρήγγειλα για το 1/3 της τιμής της Nova (περίπου 65 Ευρώ) είναι το ίδιο καλός και χρηστικός.
Στην Nova σέβομαι την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, δεν υπάρχει νομίζω καλύτερο τμήμα σε ελληνική επιχείρηση. Ευγενής, με πρόθεση να σου λύσουν απλά, γρήγορα και με σεβασμό το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσεις, ακόμη και τις Κυριακές.  Πέρσι τα Χριστούγεννα  ανέβηκα εξωτερικό και ζήτησα ενεργοποίηση των πακέτων Cinema! Μέσα σε δύο λεπτά έβλεπα Filmnet και όταν θέλησα μετά από λίγες εβδομάδες να διακόψω με ενημέρωσαν ευγενικά πως μπορώ να μεταβώ στο Value μόλις περάσει το διάστημα τριάντα ημερών. Φυσικά η κοπέλα όταν ενεργοποίησα, με είχε ενημερώσει, οπότε δεν μου ήρθε ξαφνικό.

Η Nova θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη διείσδυση στα ελληνικά νοικοκυριά, εάν οι τιμές της ήταν σε πιο λογικά πλαίσια και αν η παρερχόμενη υπηρεσία ήταν αξιόλογη και όχι σε μορφή «άντε ένα κανάλι ακόμη, να γεμίσει ο αναμεταδότης».

Φιλικά με ευχές για καλή εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος yannisg

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: θεσσαλονικη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Πεμ 30 Οκτ 2008, 14:41 »
ο ΟΤΕ δεν το προσφερει μεσω connx-tv?15 euro, τιμη γνωριμιας...+ 2 euro καθε ταινια που βλεπεις????

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Κυρ 2 Νοε 2008, 19:02 »
Η Live παρακολούθηση ενός (1) αγώνα μέσω διαδικτύου κοστίζει απο 4.5 εως 6.5 ευρώπουλα !!!
 Οι ταινίες σαν αυτές που παίζει η νόβα (εκτός των blockbuster) κοστίζουν στο dvd-club 1euro/εβδομάδα
Κάντε τους πολλαπλασιασμούς και θα δείτε τι συμφέρει και τι δεν συμφέρει.
Ολα τα υπόλοιπα είναι:"Nα' χαμε να λέγαμε ..."

Αποσυνδεδεμένος giorgosa

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Τρι 4 Νοε 2008, 14:53 »
εγω θα σας πω την εξης αληθεια.

ειμαι στο εξωτερικο.

συνεπως ουτε καφετερια παιζει να παω να δω τον αγωνα, ουτε με την απλη κεραια στην ταρατσα παιζει να δω τα ελληνικα καναλια.

συνεπως μονοδρομος η συνδρομητικη.

δεν λεω, ειναι πολυ ακριβη, αλλα τι να κανεις?

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Παρ 7 Νοε 2008, 19:26 »
κατα πρώτον και να ΘΕΣ να γινεισ συνδρομητής, είναι δύσκολο..χθες το βράδυ εκλεισα 45 λεπτα υπεραστικής κλήσης στην αναμονη του customer care, 6602000.

στο τέλος βαρέθηκα και το έκλεισα, λεγοντς μεσα μου "αν ειναι να ειμαι 45 λεπτα στην αναμονη τωρα που δεν εχω πρόβλημα, φαντάσου να καίγομαι κιόλας. Που πάω να μπλέξω...." και άλλαξα γνώμη.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Κυρ 9 Νοε 2008, 19:23 »
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
..χθες το βράδυ εκλεισα 45 λεπτα υπεραστικής κλήσης στην αναμονη του customer care, 6602000..

Γιάννη γεννικα από πολύ κόσμο εχω ακούσει οτι υπάρχει πρόβλημα για τον χρόνο απάντησης στο τηλεφωνικό κέντρο της Nova. Μήπως πρέπει να το δουν  
λίγο το θέμα, γιατί ειδικά με τόσο "τσουχτερή" συνδρομή δεν δικαιολογείτε τόση καθυστέρηση  :evil:
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος markonis

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: ΚΩΣ
    • http://www.betbankers.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Τρι 11 Νοε 2008, 16:12 »
Αν και εκ των αρχαιότερων συνδρομητών ΝΟΒΑ από τον Αύγουστο έπαψα να είμαι διότι θεωρώ υπερβολικό το ύψος της συνδρομής για τις παρεχόμενες παροχές σε κανάλια,έργα κυρίως όμως σε αθλητικά.
Ο απογευματινός αγώνας πρεμιερσιπ του Σαββάτου δεν υπάρχει πια,ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει και τελικά τόσα λεφτά για μια ευρολίγκα κι ένα τσάμπιονς λιγκ δεν αξίζουνε.
Τα βρήκα πολύ φθηνότερα.
Εκείνο που σίγουρα μου λείπει είναι οι τρομερές περιγραφές στο τένις.Ακόμα και η γιαγιά μου θα έκανε λιγότερα λάθη. :lol:

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
  • Τόπος: Παιδί του νέφους
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Δευ 1 Δεκ 2008, 16:40 »
Διαβαζα το φορουμ αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να συμμετέχω.
Οσο πιο επιγραμματικά γινεται.

Η ακατανομαστη εταιρια ειναι μια απάτη. Εξηγούμαι. Ειναι πανακριβη σε σχεση με τα υπολοιπα πακέτα του εξωτερικού. Η συνδρομητικη πλατφόρμα του ΟΤΕ στην Ρουμανια εχει περισσότερα κανάλια αλλά και σημαντικα φθηνότερη τιμή. Το μεσο εισόδημα ειναι χαμηλοτερο απο την ελλάδα και η συγκριση δική σας. Εκει βεβαια δραστηριοποιούνται συνολικα 3-4 πλατφόρμες και ο ανταγωνισμός απλά λειτουργεί. Εδώ ακομα περιμένουμε μια υπογραφη για να εκπέμψει ανταγωνιστικά η δευτερη πλατφορμα.

Αραγε γιατι διαφημίζουν τα FTA κανάλια στο μπουκέτο τους;;;

Δεν με ενδιαφερει το ποδοσφαιρο οπότε δεν μπαίνω καν στον κοπο να υπολογίζω αγωνες και καφέδες.

Γιατι να πληρώνω το βασικο πακέτο όταν τα περισσότερα καναλια εκπέμπουν και FTA; (γνωρίζω τι γινεται στην επαρχία)

Γιατι στο nat geo να βλέπω ρουμανικες διαφημήσεις;

Γιατι στο history channel να πέφτει μαύρο για κανα 2 δευτ στην δαρκεια εκπομπής;;;

Η ακριβεια της μετάφρασης ειναι το κάτι άλλο, ας μην το θιξουμε.

9 ευρω και κάτι για το ερωτικό πακέτο;! Με 85 εχεις 4 καναλια απο άλλη εταιρία.

Τι προτείνω;

Διαβασα οτι η ακατανομαστη εταιρία απο τον μαιο μεχρι τον σεπτεμβριο εχει διακοπή συμβολαιων που επανακάμπτουν μολις αρχίζει το πρωτάθλημα!!!
γνωρίζω οτι εχουν σταλεί email με παραπονα και προτάσεις στην εταιρια αλλά τιποτα. Με την ευκαιρία τα υποπακέτα δημιουργηθηκαν για την αυξηση της συνδρομητικήε βασης λίγο πριν την πώληση.

Γιατι δεν αξιοποιούμε το δικτυο και να οργανωθούν οι συνδρομητες;
Γιατι δεν στελνουν ενα απλο email νγωστοποιώντας την πρόθεση τους να διακοψουν την συνδρομή τους π.χ. για το μηνα φεβρουάριο εαν δεν πεσουν οι τιμες, εαν δεν βελτιωθει η αναλυση της εικονας (720χ540), εαν δεν δημιουργηθει υποπακετο με τα FTA επίγεια κανάλια για οσους μενουν στην επαρχια .

Γιατι;;;;;;

Απλά σκεφτειτε το. Ο καταναλωτης εχει τη δυναμη απλά στην ελλάδα μας την εχουν αφαιρεσει.

Θέλω να ζητησω συγμωμη για το μακροσκελες post και θελω να ευχαριστησω τους γονεις μου που επεμαναν να μάθω και δευτερη ξενη γλώσσα ετσι ωστε να μην ειμα δεσμιος κανενός μονοπωλιου και υποτιτλων!
Δεκτες:skystar 2
Ab com Ipbox 250s pvr, azbox me
Κατοπτρα: 4 85χ80 (1 gibertini,1 televes, 2 noname) (1 εργασια,1 εξοχικο,2 σπιτι) & 1 gibertini 1,05 
Lnb: 2xmti 0,3-2xlemon 0,2-2xalps 0,3-1xinverto black line high gain 0,1
Tροχιακες θεσεις 13°Ε-19,2Ε-28,5°E-39°Ε-42°Ε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Δευ 1 Δεκ 2008, 20:03 »
Φίλε aχilla5 καλως ήρθες στο φόρουμ.Για να λύσω δύο απόρίες το nationa geographic το παίρνει από την ρουμανική έκδοση.Το history kai to animal to πάιρνει μέσω από την multichoice south africa μέσω της μπάντας C και τις 68,5Ε.Η νόβα όσο δεν υπάρχει ανταγονισμός τα ίδια θα κάνει.Εχει πάντα 350000 συνδρομητές αλλά ποτέ σταθερούς.Οι περισότερες συνδρομές είναι από το εξωτερικό, στρατός, καφενεία κλπ.Γιαυτό και αυτή έχει αυτά τα χάλια και αυτές τις αναλύσεις κλπ.Βέβαια υπάρχουν και μερικοί που δεν κατ΄λεχουν από δορυφορικ'ά βάζουν τον πατάτασαν σκάνε και τα 58 τον μήνα και από αυτούς ζει η ακατονόμαστη.
Εγω έχω μια άλλη απορία πως βραβευτηκε το τμημα εξυπηρέτησηης της νόβα σαν το καλύτερο όταν παίρνεις τηλέφωνο και περιμένεις πολλά λεπτά?Αραγε υπάρχουν και χειρότερα????
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
  • Τόπος: Παιδί του νέφους
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Δευ 1 Δεκ 2008, 23:28 »
απο οσο γνωρίζω η αναμονη σε κεντρα εξυπηρετησης πελατων πρεεπι να εχει κάποιο όριο. Το ειχα ψαξει πιο παλια και το ειχα βρει. Διαφορετικα ο καταναλωτης-πελάτης εχει το δικαιωμα να ζητησει μεχρι και αποζημίωση.
Γιατο και πολλά τηλεφωνικα κεντρα σου λένε οτι η κλήση σας θα απαντηθεί σε Χ λεπτά. Γνωρίζοντας το επιλέγεις ειτε να διακόψεις είτε να το αποδεκτείς.

Οσο για το θεμα της οργανωσης / διαμαρτυρίας ποιά ειναι η γνωμη σας;

Εγω πάντως προχωρησα πριν απο διμηνο σε αγορα του πατατασατ τον οποιο και επεστρεψα αθικτο εντος 3 ημερων λέγοντας οτι η τιμολογιακη πολιτική της εταιρίας είναι πανακριβη. Αραγε υπάρχουν μιμητές;;
Δεκτες:skystar 2
Ab com Ipbox 250s pvr, azbox me
Κατοπτρα: 4 85χ80 (1 gibertini,1 televes, 2 noname) (1 εργασια,1 εξοχικο,2 σπιτι) & 1 gibertini 1,05 
Lnb: 2xmti 0,3-2xlemon 0,2-2xalps 0,3-1xinverto black line high gain 0,1
Tροχιακες θεσεις 13°Ε-19,2Ε-28,5°E-39°Ε-42°Ε

Αποσυνδεδεμένος ikorolis

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Σαβ 17 Ιαν 2009, 22:50 »
αν και νεος στο SAT LEO αλλα παλιος σχετικα σε αυτο που λεγεται MULTICHOICE - NETMED - FILMNET - NOVA (ειμαι πελατης τους αρκετα παλιος) και ειλικρινα αισθανομαι κοροιδο (και σκεφτομαι να τους κοψω)γιατι για να δω κατι το υποτιθεται που να εχει ποιοτητα και ενημερωμενες σειρες οπως LOST , PRISON BREAK , CSI , LAS VEGAS κτλ θα πρεπει να πληρωνω 58.50 ευρω για να εχω εναν εξοπλισμο ο οποιος ειναι για κλαματα , μηδεν εξυπηρετηση πελατων (τους πηρα για να αναφερω το προβλημα ληψης στο MOTORS TV - TV5 MONDE EUROPE 11137 και μου ειπαν η φταιει λεει το πιατο σας (που με το κωλομηχανημα πιανει 300+ καναλια) η φταιει το LNB σας η φταιει ο δεκτης.
αντε βγαλε εσυ ως ασχετος συμπερασμα.

τωρα βεβαια δεν υπαρχει ανταγωνισμος για αυτο τα κανουν αυτα οταν τα αλλα επιγεια καναλια (αναλογικα/ψηφιακα) και μεσω διαδικτυου δειχνουν σκουπιδια τι περιμενεις (αλλωστε η τηλεοραση ενα σκουπιδι καταντησε).

αυτα ειχα να πω ελπιζω να συνεχισω να γραφω στο ομορφο φορουμ σας (για μενα τον ασχετο ειναι μια πηγη πληροφορησης)

Αποσυνδεδεμένος konstantinos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Λευκωσία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Τρι 20 Ιαν 2009, 18:25 »
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με τη νόβα. Το μόνο πράγμα που θέλω είναι να βάλει ελληνικούς υποτίτλους στο boomerang.
Μεταδωσεις : Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Τρι 20 Ιαν 2009, 18:28 »
Τo BOOMERANG έχει βάλει ελληνικούς υπότιτλους σε ορισμένα από τα cartoon.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)