Το hd της nova είναι ανώτερο από του ΟΤΕ. Όσο, όμως, παραμένει το "χαράτσι" των 5€, η πραγματικότητα αυτή περνά σε δεύτερη μοίρα.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο greek digital tv (δεν νομίζω να πειράζει η αναφορά της ιστοσελίδας) στη Nova τα HD έχουν υψηλότερο bitrate σε σχέση του ΟΤΕ, αλλά με τέτοια τιμή... Συν και το ότι είναι καλύτερο HD από τον OTE παρά ελληνική επίγεια ψηφιακη (μην το ξεχνάμε) τηλεόραση
υψηλού περιεχομένου Πάντως για να λέμε την αλήθεια ο ΟΤΕ έχει τακτική. Η Nova (full εννοώ) θέλει μόνο κανέναν Τσοχατζόπουλο, Λιάπη και τέτοιους λεφτάδες, που άσχετα, αλλά νομίζω πως παλιότερα τη βλέπαν και τζάμπα (σιγά μην πλήρωναν).
οσο για τα σηματα καλυτερα να εβαζες ενα αλλο δεκτη να τα τσεκαρεις γιατι του οτε δειχνει αλλα νταλλα στις μπαρες που εχει.
Δέκτη άλλο ποιον λες. Τον δικό μου τον Nova HD 831;; Μόνο αυτούς τους δυο δέκτες έχω (KAON & Nova), ας πούμε, στη διάθεσή μου. Θα δω μήπως καταφέρω να βρω κανένα πεδιόμετρο, πράγμα σχεδόν απίθανο.
Τόσο, όμως, χάλια τα πάει ο δέκτης του ΟΤΕ με τα σήματα ή τα ποσοστά που δείχνει είναι σχετικά κοντά, αλλά όχι και τόσο ακριβή;