Αγαπητέ Νεκτάριε δεν το κατάλαβα.
Η Forthnet πήρε την Nova και οχι το αντίθετο.
ναι σωστο αυτο πρωτα εγινε ετσι αλλα οι εταιριες συνεχιζαν με τα ονοματα τους. τωρα δεν υπαρχει φορθνετ, και η τηλεοφωνια λεγεται νοβα θα δεις τα ρουτερ να γραφουν Nova και τα νουμερα διπλα. Ακομα και του ρουτερ το technicolor Το κανανε αναβαθμηση on the air και εφυγε το λογοτυπο της φορθνετ και μπηκε της νοβα. να δουμε ποιος θα την αγορασει τη νοβα, ήδη η Vodafone εχει συνεργασια με τα αθλητικα καναλια.
Συγχώνευση: Σαβ 3 Φεβ 2018, 02:32
Εδω μεσα όταν ημουν διαχειριστής του Forum μαζί με τον φίλο μου τον Sat4Fun είχαμε ανακαλύψει μέχρι και κατασκόπους από την Ακατονόμαστη όπως την αποκαλούσα τότε.
Μαλιστα ενα ολόκληρο βράδυ εφαγα για να σπάσω τις IP τους για να δω από που μπάινανε.
Καποιοι απο γραφεία και ενας από το Shop της Νοva.
Αυτό επι εποχής που ήταν NetMed
Ο Νεκτάριος Ξέρει πολύ καλά τι λεω.
Τελος πάντων από όταν την έκοψα μέχρι σήμερα Δεν μου εχει λείψει.
αλλες εποχες τοτε που ξεκιναγα σαν συντονιστης και μου χες δειξει το κολπο και ειχα βρει τοτε καποιους απο εκει. τωρα υπαρχουν κατι σαιτ που αν τα χες τοτε θα εκανες παπαδες.
εχει πολλα οικονομικα θεματα η νοβα και θα σκανε ενα ενα. ολο αποσυνδεσεις ειχα στο ιντερνετ και δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι και εφυγα και ησυχασα
οι εταιριες αυτες πριν ενοθουν ηταν μια χαρα και οι δυο αλλα απ[ο τοτε που ενοθηκαν καπου χαλασε το γλυκο, ποιος ξερει τι κακο διαχειριση εγινε εκει και ψαχνονται τωρα