είσαστε τόσο σίγουροι ότι η nova οδεύει προς κλείσιμο?
Όλα δειχνουν ότι το λουκέτο είναι αναπόφευκτο.
Ενδειξη 1: Αδυναμία να πάρει ένα πρωτάθλημα της προκοπής. Τα εχει πάρει ολα η Cosmote και Καλπάζει σαν καθαρόαιμο άλογο.
Ένδειξη 2: Η nova που κόβεται για τα Ελληνικά πρωταθλήματα ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να πάρει το Ελληνικό πρωτάθλημα Basket. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ είναι στην Cosmote Tv και ΟΛΟ το υπόλοιπο στην ΕΡΤ.
Ένδειξη 3: Αποκαλύφθηκε από τον Alpha το πρόβλημα ρευστότητας που έχει η Nova αδυνατώντας να πληρώσει τα δικαιώματα μετάδοσης του Alpha.
Ένδειξη 4: Έχουμε αποχώρηση ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ από την πλατφόρμα και δεν το βλέπω να επιστρέφει. Στην Ανακοίνωση του ο Alpha στην ουσία δίνει κατεύθυνση στον κόσμο να πάει Cosmote TV. Η Φράση που χρησιμοποιεί είναι: Παράλληλα διευκρινίζεται ότι εξακολουθεί η αναμετάδοση του προγράμματος του Alpha μέσω της συνδρομητικής Πλατφόρμας Cosmote TV".
Κάτι μου λεει ότι θα σκάσει και νέα αποχώρηση. ΑΝΤ θα είναι αυτός? ΣΚΑΙ θα είναι? Θα δούμε. Δεν ξερω υποψία έχω.
Ένδειξη 5: Στις 19.12.2017 η Εφημερίδα Καθημερινή δημοσιεύει αδυναμία της Nova να πληρώσει δόση προς την Super League.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΈνδειξη 6: Εδω και παρα πολυ καιρό η Nova υπολείπεται σε συνδρομητές σε σχέση με την Cosmote και με συνεχή αιμορραγία πελατών αρα και συνδρομών.
Και αν κρίνω απο την λύσσα που εχουν βαλει λυτούς και δεμένους να πρήζουν τα μέζεα του στεατυπυγικού υποσυστήματος του κόσμου για να τσιμπήσουν συνδρομητή, τότε προφανώς και τα πράγματ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
Εμένα μου εει τύχει δυο φορές -το εχω καταγγείλει εδώ- να μου πεί εμπορικός Συνεργάτης της Nova οταν του είπα ότι έχω Cosmote να βαλω και τα δυο πακέτα. Δηλαδη να πληρώνω Δυο συνδρομές!!! Μαλλον ναρκωτικά παιρνουν οι εμπορικοί σας Αντιπρόσωποι.... ή ζουν ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Και το ακόμα καλύτερο? Είναι ένα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ για αυτό που προσφέρει.
Η σχέση Προϊόν προς τιμή απέχει πάρα πολύ. Δεν αξίζει με τίποτα να πληρώνεις 35 και 37 ευρώ ενα πακέτο που δεν συ προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ.
Θα μου πεις έχει Euroleague. Και λοιπόν?
Δεν μπορω να δω τον αγωνα σε ενα καφέ με την παρέα μου?
Αν και με ελάχιστα χρήματα μπορείς να εχεις στον υπολογιστή σου την Euroleague με Live Streaming.
Τι να την κανεις λοιπόν την Nova?
Εδωσε Δικαιωματα προβολής των αθλητικών καναλιών της σε Vodafone και Wind. ΟΚ Και γιατι να εχω Nova και να μην βαλω Vodafone TV ή Wind Tv και να βλέπω απο εκεί.... Λιγότερα χρήματα θα δόσω και πολα καναλια θα έχω.
Δηλαδη καποιος που εχει σταθερό Vodafone πρέπει να είναι πολύ χαπατο να πληρώνει ακριβά την NOva για τα Αθλητικά όταν τα εχει η Vodafone TV.
Ειχα γραψει και παλαιότερα. Η nova αυτοκτόνησε με αυτήν την κίνηση που εκανε.
Τους μονους που λυπαμαι ειναι οι εργαζόμενοι. Στελέχη και μεγαλοστελέχη Δεν με ενδιαφέρουν