Λειτουργίες δέκτη ΟΤΕ tv.
  • Παρ 22 Νοε 2024, 02:06
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Λειτουργίες δέκτη ΟΤΕ tv.  (Αναγνώστηκε 4688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gate7-sat

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
  • Τόπος: Κέρκυρα
Καλησπέρα από Κέρκυρα σε όλους!!Τα φώτα σας παιδιά σχετικά με το μενού του Kaon..Δεν μπορώ να βρω στο μενού, την λειτουργία χειροκίνητη ανίχνευση, και την αναβάθμιση..Καμία βοήθεια???
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
εχεις κανει ενεργοποιηση καρτας?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος gate7-sat

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
  • Τόπος: Κέρκυρα
Ναι όλα κανονικά, από χθες...

Αποσυνδεδεμένος snowstorm

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
Παράθεση από: "gate7-sat"
Καλησπέρα από Κέρκυρα σε όλους!!Τα φώτα σας παιδιά σχετικά με το μενού του Kaon..Δεν μπορώ να βρω στο μενού, την λειτουργία χειροκίνητη ανίχνευση, και την αναβάθμιση..Καμία βοήθεια???
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Για χειροκίνητη ανίχνευση:
Ρυθμίσεις ---> Ρυθμίσεις συστήματος ---> Ελεύθερα κανάλια ---> Δορυφορικά κανάλια. Περνάς χειροκίνητα την κάθε συχνότητα και κάνεις αναζήτηση καναλιών. Οι συχνότητες ΔΕΝ αποθηκεύονται!!!

Για αναβάθμιση δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι γίνεται αυτόματα.

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Πατρα
Αρνητικο το παραπανω...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Αγαπητοί συμφορίτες επειδή δεν γνωρίζω αν ο δέκτης του Οτε διαθέτει την τυφλή ανίχνευση για να κατεβάσετε όλoυς τους transporders:
Για τον δορυφόρο hotbird εισαγετε την συχνότητα 11158 V 27500 και επιλέξτε netwok search.Eάν o δέκτης δεν έχει τυφλή ανίχνευση θα πρέπει να εισάγεται χειροκίνητα τις εξής συχνότητες:
1- 10775 H 29900 - NIT ON
2 - 10892 H 27500 –NIT ON
3 - 11219 H 29900 – NIT ON
4 - 11823 H 27500 – NIT ON
5 - 12284 H 27500 - NIT ON
6 - 10853 H 29900
7 - 11258 H 27500
8 - 11449 H 27500
9 - 11526 H 27500
10 - 12226 V 27500
Με αυτόν τον τρόπο κατεβαίνουν όλα τα transporders του δορυφόρου...

Για τους υπόλοιπους δορυφόρους οι συχνότητες network search είναι:

Astra 19.0E
12184 H 27500
12188 H 27500 (κατεβάζει καμιά 900 αρια κανάλια)
Badr 4/6 26.0 E

11938 V 27500 3/4
Türksat 42.0 E
11844 V 02222

W2 Eutelsat 16.0E
11140 H 27500
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
λοιπόν καποια πραγματακια που πρεπει να διορθωσει ο οτε στον καον.
λενε οτι δεν αποθηκευει αλλα κλειδωμενα καναλια.αν κανεις μια σαρωση ολου του δορυφορου θα σου βαλει και τα κλειδωμενα καναλια και απο το hd platforma και απο το ουγγρικο πακετο.
επισεις ενα αλλο αν πας στα ελευθερα HD kanalia M6 kai fashion one στην καρτα που βγαζει ο οτε με τον τιτλο καναλιου σου λεει οτι ειναι ΗD το καναλι ενω στα καναλια του οτε otesport hd, ert hd και στα αλλα καναλια hd δεν βγαζει αυτη την ενδειξη
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
θελω να θεσω τα εξης ερωτηματα:

1. Αν παρω το δεκτη του οτε και οταν τελειωσει το 12μηνο διακοψω, ποιες λειτουργιες θα συνεχισει να εχει ο δεκτης;;;
Δηλαδη αν καποιος απο εσας τους συνδρομητες του ote tv αν βγαλει την καρτα απο τον δεκτη συνεχιζει να λαμβανει επιγεια ψηφιακα και ελευθερα δορυφορικα;;;

2. Στον ote tv μπορεις εφοσον εισαι συνδρομητης να αλλαζεις πακετο;;; Δηλαδη μπορω να πηγαινω απο Family σε full και το αντιθετο;;;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
λενε οτι καινα κοψεις την συνδρομη θα μπορεις να βλεπεις τα καναλια ελευθερης επιγειας εμβελειας.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος gorath

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2006
  • Τόπος: Αλιμος, Αττική
Φαντάζομαι πως και όλα τα ελεύθερα δορυφορικά θα τα βλέπεις. Σε μένα πριν ενεργοποιήσω την κάρτα τη Βουλή την έδειχνε κανονικά
Κώστας

Αποσυνδεδεμένος strikal

• Έμπειρο Μέλος
Σε εμενα πριν γινει η ενεργοποιηση δεν εβλεπα ουτε την ΒΟΥΛΗ...

Εβγαζε ενα μυνημα που ελεγε κατι τετοιο:"οτι το καναλι δεν ειναι διαθεσιμο (8)"

Το ιδιο και σε ενα φιλο μου. Οταν πηραμε τηλεφωνο για την ενεργοποιηση και δωσαμε το SRN τοτε ανοιξε και η ΒΟΥΛΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος Petros Electron

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.stopclimatechange.gr & http://www.stopcartel.gr/gr/en.php
Έχω την εντύπωση οτι αν δεν γίνει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ κάρτας ο δέκτης δεν παιζει ούτε τα ελεύθερα κανάλια. Αυτό με την βουλή (μήνυμα 8) ισχύει σε ολους τους KAON όπου δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση της κάρτας. Βεβαια αυτό συμβαίνει κατά το 1ο μήνυμα που αναφερει " η κάρτα δεν ειναι εργοποιημενη αριθμός κάρτας : XXXxx και αριθμός STB xxx κλπ) γιατί κατά το 2ο μήνυμα "παρακαλώ καλέστε 1χχχ για να έχετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη υπηρεσία" η βουλή εκεί παίζει κανονικά.
parabol dish 2.40m (Cband - KU) Pauxis & Sharp LNB\'s ,motor superjack 36" heavy [95E-30W]
Emitor Combolook spectrum alalyzer & Horizon Hdsm [Hot!]

Tecatel Alg 1,20cm 9,0E & Telesystem

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Απο αυριο και επισημα ο πατερας μου γινεται συνδρομητης στο νεο αυτο πακετο του ΟΤΕ (αφου του εκανα μια μικρη πλυση εγκεφαλου!!!  ). Ηδη ο δεκτης με περιμενει να τον εγκαταστησω και να τον "εγκαινιασω"!!! Περισσοτερα συντομα για τις εντυπωσεις μου.  
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Λοιπον,οι εντυπωσεις μου για το πακετο του ΟΤΕ TV μεσω δορυφορου:

Για την τιμη του αρκετα καλο.
Θελει προσθηκη κι αλλων καναλιων,κυριως κινηματογραφικων (MGM-TCM-OTE CINEMA)
Η προσθηκη και εθνικων καναλιων ειναι απαραιτητη (MEGA-ANT1-ALPHA-STAR-ΣΚΑΙ-MAKΕΔΟΝΙΑ-KONTRA)
O αποκωδικοποιητης (για μενα τουλαχιστον) ειναι ευκολος στην χρηση του. Πιστευω πως και για εναν αρχαριο,δεν θα αργησει να το μαθει. Ευχρηστο τηλεχειριστηριο παλαμης.

Η μονη δυσκολια που αντιμετωπισα κατα την εγκατασταση του ηταν η ευρεση σηματος. Ο αποκωδικοποιητης πρεπει να εχει πολυ απαιτητικο tuner. Ενω ο Edision Argus VIP ειχε σημα 95% και ber 65% o αποκωδικοποιητης του ΟΤΕ δεν εφερνε σημα ber. Mε λιγες αλχημειες στην ανυψωση του πιατου (παει το 1.30...φυσιολογικη φθορα λογω πολυχρονιας χρησης...πλεον την δουλεια κανει το 1μ. Gibertini) οταν ο Edision εφερε 99% σημα και ανεβασε το ber σε 67%,τοτε συνεργαστηκε και ο αποκωδικοποιητης του πακετου. Αφου ανοιξε το καναλι της βουλης,επικοινωνησα με το τμημα εξυπηρετησης του ΟΤΕ (13888) και αφου εδωσα τον κωδικο χρηστη,εστειλαν σημα και ανοιξε το πακετο.
Ρυθμισα απο τον αποκωδικοποιητη και το scal του ΗD (μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ HD) απο 760p σε 1080i και ολα OK,εκτος απο το....... MTV HD και NICKELODEON HD...τα οποια μονο HD εικονα δεν ειχαν. Απο τα καναλια sport του ΟΤΕ η εικονα ειναι ολα τα λεφτα. (Το MPEG4 κανει καλα την δουλεια του)! Τα καναλια FX,FOX LIFE,UNIVERSAL δεν αρκουν για τους συνδρομητες που θελουν να δουνε και καμια ταινια. Κατα την αποψη μου θα ηταν αρεστο μιας και ο ΟΤΕ δεν εχει το φιλετο ακομα (ελληνικο πρωταθλημα) να πονταρει και σε ταινιες. Να δημιουργησει μια τριλογια καναλιων αποκλειστικα με ταινιες για να χτυπησει και τα αντιπαλα καναλια.
Η προσθηκη των ΣΙΝΕΣΠΟΡ+ και ΠΡΙΣΜΑ+ ειναι αρεστη (ειλικρινα απο τοτε που εκπεμπαν εδω πανω,πρωτη φορα τα ειδα σταθερα και χωρις πιξελισματα...χαχαχα)! Αναμενουμε τα καναλια εθνικης εμβελειας,αλλα εδω θα ηθελα να προστεθει και το καναλι ΚΟΝΤRA μιας και μεχρι στιγμης μονο μεσω ιντερνετ το παρακολουθω.
Απο τα καναλια ντοκιμαντερ ειμαι ικανοποιημενος μαλιστα η προσθηκη του National Geographic HD θα ηταν ενα ακομα +.
Και απο ερωτικης πλευρας πιστευω πως ειναι υπεραρκετη μιας και τα καναλια Dorcel και Hustler καλυπτουν πληρως το ειδος. Στην περιπτωση μας,δεν τα ενεργοποιησαμε (λογω μικρων παιδιων) αλλα αν αλλαξουμε γνωμη,θα μπορεσουμε να προβουμε σε ενεργοποιηση τους καλωντας το τμημα εξυπηρετησης,δινωντας παντα τον κωδικο χρησης.

Γενικη εντυπωση: Αρκετα καλη. Μιας και ειναι νεο στην αγορα (που μαλιστα ειναι και δυσκολοι καιροι) του δινω περιθωρια βελτιωσης. Μην ξεχναμε,ετσι ξεκινησε και η NOVA....

Πακετο καναλιων: Με αριστα το 10,εγω δινω 5
Εξυπηρετηση: Με αριστα το 10,εγω δινω 9
Αποκωδικοποιητης: Με αριστα το 10,εγω δινω 7

Τελικη βαθμολογια: Mε αριστα το 10,εγω δινω 6

Καλη αρχη και καλη συνεχεια!

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος Xristos Peplos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
  • Τόπος: Έβρος
κι επισης κατι σημαντικο!ο δορυφορικος δεκτης kaon ειναι και επιγειος ψηφιακος δεκτης!εδω στον πεπλο οσοι εχουν βαλει οτε τν αφαιρεσαν τον επιγειο αποκωδικοποιητη τους και συνδεσαν την επιγεια κεραια στον kaon!ετσι γλυτωσαν το επιπροσθετο τηλεκοντρολ!επισης ετσι λυθηκε και το προβλημα των καναλιων πανελληνιας εμβελειας που δεν υπαρχουν στον οτε τν.τα επιγεια ψηφιακα αποθηκευτηκαν αυτοματα απο τη θεση 800 και μετα!πολυ εξυπνη κινηση απο μερους του οτε!μπραβο που το σκεφτηκε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ioanis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Wuppertal Germany
Παίδες για πέστε μου εσύς που ηδη έχεται τον δέκτη  1)στην μνήμη του δέκτη πόσα κανάλια χωράνε συνολικά 2) υποστιρήζει DISEgC 1-1,1-1,2;Και αναβάθμιση λογισμικού  γίνεται μέσω δορυφόρου ή μέσω USB;
Κατοπτρο 90cm no name.LNB INVACOM 0,3db.Ληψη(68.5E-45W).Δεκτες.Εchostar-ip3000 Viaccess.Nokia 9650S.dbox Nokia.Pace dsr 600.ALBA REC-4604P analog.SEG-099A analog

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
κατι πρεπει να γινει με την 12149 υποφερουν εκει τα καναλια απο bitrate και καποια καναλια απο τα ιδιωτικα σαν να τα χαλασαν λιγο.τα αθλητικα ευτυχως εχουν καλη εικονα.τα μενου μετα την αναβαθμση ξεκλειδωσαν και δεν θελουν συνεχεια το πιν αλλα οταν μπαινεις ο ηχος απο το καναλι που εισαι συντονισμενος κανει ιακοπες ενω πριν επαιζε μια χαρα.Επεισης οι μετρησεις σηματος αλλαξανε πχ το ber οταν δεν εχεις σημα παει στο 10 εκατομυρια ενω σε πολυ καλο σημα σου δειχνει 375 ετσι δειχνει στο φιλο που το ειδα.ο οτε πρεπει να παρει και αλλη μια συχνοτητα για να φτιξουν τα καναλια ιδιως τα παιδικα εχουν πολυ πιξελ.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος nikos_707

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2012
Μία απορία έχω αν γνωρίζει κάποιος να μου τη λύσει...

Οι δέκτες του ΟΤΕ μόλις τους πρωτοβάζεις μετά απο λίγο κάνουν την αναβάθμηση αυτόματα αλλα μεχρι εκει!!
Δεν την ξανακάνουν ποτέ, ακόμη και αν στο μεταξύ έχουν βγεί ένα κάρο άλλες!
Παραμένουν με την έκδωση που κατέβασαν στη πρώτη αναβάθμηση για πάντα!!
Ούτε βλέπω να υπάρχει τρόπος χειροκίνητης αναβάθμησης.
Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα δέκτη.. έλεος.. εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.. τι να πω..

Εγώ ενεργοποίησα τον δικό μου χθές και με την αναβάθμηση που κατέβασα γενικά είμαι ευχαριστιμένος με το δέκτη,
εκτός απο το θέμα με την μπάρα στην ένδειξη στάθμης της ποιότητας BER που ενώ το BER μου είναι για 80%,
με τη νέα αναβάθμιση το βγάζει στο 20%.   ότι ναναι...

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
Μονο στο δικο μας δεκτη δεν ανοιγουν τα M6 SUISSE HD,W9 SUISSE HD,TF1 SUISSE HD και γενικως καποια ενδιαφεροντα καναλια του EU9? Μονο την ελευθερη ΣΑΒΟΥΡΑ του δορυφορου ανοιγει (κατι αραβικα,ινδικα χωρις ηχο και τα Ουγγρικα καναλια).....θελει καμια ρυθμιση που δεν εχω κανει ή θελει ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ????????  :whistle

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
σε ενος φιλου μου παιζανε ολα αυτα κανονικα ακομα και τα κλειδωμενα κατεβαζει.Βαλε χειροκινητα τις συχνοτητες.Μηπως εχει γεμισει καναλια ο δεκτης?Σβησε οσα σου εχει κατεβασει απο τα σαβουροκαναλα και κατεβασε χειροκινητα τις συχνοτητες με τα HD καναλια.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
ok! το διορθωνω και αναφερω! ευχαριστω πολυ! :clap:

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (22:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (21:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (20:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (20:14)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)