Μην επιμένεις. Όλοι οι σταθμοί, βάσει της απόφασης του ΣτΕ που είπες, αλλά και των αποφάσεων του κράτους, λειτουργούν σε ημι-νομιμότητα, για να το θέσω αλλιώς. Δηλαδή, ναι μεν το ΣτΕ έκανε αντισυνταγματικές τις συνεχείς ανανεώσεις των αδειών, αλλά βάσει των αποφάσεων του κράτους, αυτές είναι ακόμα σε ισχύ, έστω και με αυτό το καθεστώς. Δεν μπορεί ας πούμε, η ΕΕΤΤ να πάει στο βουνό για να τους κλείσει ή να τους κυνηγήσει ή να τους κατασχέσει τον εξοπλισμό. Αν έγινε όπως έγινε η μοριοδότηση, έτσι όπως λες, πλέον να γίνει τι; Να βγουν μονομιάς 100% παράνομοι όλοι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, και οι εργαζόμενοι μαζί με τους όποιους επιχειρηματίες (από τους αυτοδιαχειριζόμενους ειδικά, ως τον Αλαφούζο) να τραβήξουν ένα ακόμα λούκι; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Επίσης, ο νόμος λέει ρητά, ότι όλοι όσοι εξέπεμπαν στην Αθήνα, μια συγκεκριμένη ημερομηνία που μου διαφεύγει αυτή την στιγμή το 2004, από τον Υμηττό και μόνο, και έχει συμμετάσχει σε παλιότερη διαδικασία αδειοδότησης, νομιμοποιήται αυτόματα. Δηλαδή, δεν πα να σαι ο Βαρδινογιάννης ο ίδιος ή ο τριτοξάδερφος του μπατζανάκη της μάνας του Κίτσου, παίρνεις ΒΝΛ. Τώρα, αν μερικοί ξεφορτώθηκαν τους σταθμούς τους για λίγα εκατομμύρια από επιχειρηματίες (οι οποίοι κλασσικά "χτυπάνε" τις μικρές συχνότητες), είναι άλλο θέμα. Ο δε Ατλαντίς, αν δεις τον φάκελο, δεν αδειοδοτήθηκε επειδή την κρίσιμη ημερομηνία εξέπεμπε από τα Πυροβολεία και όχι από τον Υμηττό, τα οποία είναι παράνομο κέντρο εκπομπής. Άρα, και να τον πάρει ο Χ Αλαφούζος, δεν θα κάνει τίποτα (μην σου πω θα κατέληγε όπως ο 104.6, που τον κάρφωσαν στο ΕΣΡ ο DeeJay και ο VFM). Το πως "δικαιώθηκε" από το ΣτΕ, δυστυχώς δεν το γνωρίζω. Τέλος, δεν αμφισβητώ τις όποιες γνώσεις σου πάνω στο θέμα - το αντίθετο, έχεις μια καλή εικόνα γύρω από την υπόθεση, στο μεγαλύτερο μέρος της. Κι εγώ έχω φάει πάμπολλες ώρες στο pc, μελετώντας νόμους και φακέλους ραδιοσταθμών, για να μπορώ να κάνω μια τέτοια συζήτηση έχοντας επιχειρήματα, με εσένα και οποιονδήποτε άλλο. Αντικειμενικά, το συμπέρασμα είναι ότι, όπως βλέπω, έχουμε διαφορετικές οπτικές στο παραπάνω θέμα, με την αλήθεια να βρίσκεται κάπου στην μέση. Τέλος πάντων,ας μην βγούμε άλλο off topic, και όταν με το καλό θιχτεί το παραπάνω θέμα στο κατάλληλο topic, το ξανασυζητάμε ευχαρίστως.