Ο "συγκεκριμένος κύριος" κάνει τη δουλειά του αλλά είναι εργαζομενος και όχι ιδιοκτήτης. Αν δεν έχει γίνει πεδιομέτρηση ή οτιδήποτε δεν ευθύνεται σίγουρα αυτός εκτός και αν δεν ενημέρωσε για το πρόβλημα κάτι που δεν το νομίζω. Είναι άδικο να τον κατηγορούμε πιστεύω.
Και στη δική μου περίπτωση όταν μου είχε πει ότι θα τοποθετηθεί αναμεταδότης στην περιοχή μου ήταν Οκτώβριος και μπήκε Ιούλιο. Ε αυτός φταίει που καθυστέρησε να γίνει η παραγγελία του πομπού ή η άφιξή του ή δε ξέρω και εγώ τί άλλο; Εμένα μου αρκεί που χάρη στον κο Τσακίρη και στο φόρουμ του Σατλεο ιδιωτικό κανάλι ήρθε και έβαλε δικό του πομπό και εκπέμπει αξιοπρεπώς όταν όλοι οι υπόλοιποι είναι με μονοφωνικό ήχο και με αλλεπάλληλες βλάβες που κάνουν μέρες ή και εβδομάδες να φτιάξουν αφού τους έχει αναλάβει ο δήμος.
Συγνώμη αλλά νομίζω πως με υστερίες και με κατηγορίες απλών εργαζομένων σε τηλεοπτικούς σταθμούς δεν κάνουμε καλύτερα τα πράγματα αλλά χειρότερα. Για μένα είναι χαρά να έχουμε τέτοιους συνομιλητές εδώ και μακάρι να είχαμε από όλα τα κανάλια. Αλλά που όταν τους διώχνουμε;
Και στα της λήψης του ΣΚΑΪ τώρα, το πρόβλημα από το Πήλιο δεν έχει διορθωθεί οριστικά. Προχθές το βράδυ ο αποκωδικοποιητής κολούσε και πάλι οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για reset ή αντικατάσταση.