Αφού Αντώνη μου είμαι υπερβολικός, μπορώ να ανεβάσω δύο βιντεάκια, ένα τυπικό mpeg1 στα 1150 kbps και το mpeg2 του MTVGR στη NOVA και ας συγκρίνουμε!
Και κάτι άλλο, το δελτίο τύπου της NOVA που είναι και επίσημη πηγή νομίζω έλεγε καθαρά ότι το κανάλι ξεκινάει επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου όπως και έγινε!
Μόνο που όπως κάθε πακέτο που σέβεται τους συνδρομητές του πριν βάλει οποιοδήποτε κανάλι, το κάνει πρώτα test σε ξεχωριστό κανάλι και μετά το βγάζει επίσημα! Το αν θα γίνει το ανάποδο - που πολύ αμφιβάλλω - μόνο στην Ελλάδα το κάνουν! Είχε το δελτίο τύπου εξάλλου καμιά αναφορά ότι το κανάλι ξεκινά επίσημα στη NOVA 6 Οκτωβρίου? Τι σχέση έχει το πρόγραμμα και η ποιότητα εικόνας? Χρόνο εξάλλου να κάνουν tests είχαν και με το παραπάνω!
Και ό, τι λέω το λέω μόνο και μόνο μπας και γίνει κάτι, το πόσο μας υπολογίζουν οι ιθύνοντες φάνηκε πολλές φορές!
Αυτά φιλικά πάντα Αντώνη, αλλά έχω τη τύχη να έχω απολαύσει και πολύ ποιοτικότερες και καθαρότερες λήψεις από τα UHF και να έχω στη διάθεσή μου πολλά FTA κανάλια του Hotbird (λεγε με NRJ12) και τα ματάκια μου ακόμα βλέπουν πολύ καλά για να ξέρουν τι κοιτάνε!
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι όλα είναι καλά!