Αφού Αντώνη μου είμαι υπερβολικός, μπορώ να ανεβάσω δύο βιντεάκια, ένα τυπικό mpeg1 στα 1150 kbps και το mpeg2 του MTVGR στη Nova και ας συγκρίνουμε!
Σίγουρα πάντως δεν είναι 3gp! Και έχοντας διαβάσει τις αναφορές φίλων Αθηναίων για την επίγεια λήψη του μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται και μέσω uhf!

Εκεί η ένστασή μου, στην υπερβολή.
Και εγώ έχει τύχει να δω ποιοτικές και καθαρές λήψεις από uhf μιας και όσο σπούδαζα στην Αθήνα από Υμηττό και Πάρνηθα έβλεπα, δεν περιορίζεται η εμπειρία μου στους τοπικούς δημοτικούς αναμεταδότες της Μύρινας, δόξα το Θεό.
Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο που το εκφράζεις. Και εγώ είμαι απαιτητικός τηλεθεατής και ζητώ τη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αλλά, όποια παρατήρηση έχω να κάνω θα την κάνω γράφοντας με ακρίβεια το πρόβλημα που εντόπισα (και όχι προσθέτοντας δικά μου πχ "εικόνα 3gp") και προτείνοντας μία λύση.
Για δες τι έγινε και στο τόπικ των επίγειων λήψεων του Star, όπου οι τεχνικοί του έφαγαν προκαταβολικά κράξιμο για ένα πρόβλημα στην αναμετάδοσή του στη Κρήτη, και τελικά σε λιγότερο από μία εβδομάδα το πρόβλημα διορθώθηκε και έσπευσε ο φίλος anastasio να θυμίσει την άποψη του satleo forum για τους τεχνικούς ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαρακτηριστεί το φόρουμ εξαιτίας αυθόρμητων σχολίων μελών του, που όπως αποδεικνύεται κακώς είχαν τόσο σκληρή κριτική ματιά;