Καλημέρα στην παρέα του Satleo, χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Εύχομαι σε όλους τα καλυτερότερα.
Έχω μία μικρή ερωτησούλα και ευελπιστώ κάποιος να γνωρίζει. Στον δέκτη της Nova που πλέον πάει πακέτο με κάθε νέα συνδρομή υπάρχει η δυνατότητα του αυτόματου Turn On? Ρώτησα τον υπάλληλο στο τηλέφωνο, αλλά δεν με καταλάβαινε. Απλά μου έλεγε για "υπενθύμιση"...
Έχουμε και λέμε, στο σπίτι συνηθίζουμε να γράφουμε το περισσότερο πρόγραμμα των καναλιών (περισσότερο του Mega) μία και τις ώρες που παίζει κάτι καλό, εμείς απουσιάζουμε οικογενειακώς. Έτσι βλέπουμε ότι μας ενδιαφέρει αργότερα ή συγκεντρωτικά το Σ/Κ. Η κάρτα που έχω τώρα έφυγε εξωτερικό στον μικρότερο μου αδερφό και έτσι θα πρέπει να προμηθευτώ νέα κάρτα για εμάς και επομένως να πάρω και τον δέκτη της εταιρίας. Στην περίπτωση μου ισχύει το καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Τι τραβάμε και εμείς οι μεγαλύτεροι αδερφοί, ε? LOL
Στον δέκτη που έχω τώρα μπορώ να ρυθμίζω την ώρα στον δέκτη και να ανοίγει μόνο του, ρυθμίζω και την ώρα στο βίντεο και όλα μια χαρά. Στον δέκτη της Panasat 910 -αυτός είναι? Το σημείωσα σωστά?- υπάρχει αυτό ή θα είμαι αναγκασμένος να αφήνω τον δέκτη ανοιχτό από το πρωί που φεύγω για δουλειά μέχρι αργά το βράδυ που θα επιστρέφω?
Έψαξα στο internet μήπως και βρω κανένα manual για να γνωρίζω τις δυνατότητες αλλά μάταιος κόπος.
Αυτό με το "πάντρεμα" που λένε, τι νέο φρούτο είναι πάλι? Ισχύει ή απλά είναι για να πωλούνται οι δέκτες της εταιρίας? Μήπως η κάρτα δουλεύει και σε άλλους δέκτες κανονικά? Να ρωτήσω και το άλλο: Δηλαδή αν έχεις δύο τηλεοράσεις σπίτι είσαι αναγκασμένος να κουβαλάς και τον δέκτη από δωμάτιο σε δωμάτιο?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας,