Υπάλληλος της Digea είσαι φίλε Κώστα; Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρουν τα τοπικά κανάλια μην τα βλέπεις, εμάς που είμαστε από επαρχία μας ενδιαφέρουν και μάλιστα πολύ περισσότερο από τα πανελλήνια, που δεν τα νοιάζει το τι συμβαίνει στον τόπο μας. Θα πρέπει να πάρει κανείς ένα πολυβόλο και να σκοτώσει καμμιά πενηνταριά άτομα, για να φιλοτιμηθούν να πουν δυο λόγια για την επαρχία. Το "δεν τα βλέπει κανένας" μάλλον μου θυμίζει το "εξ ιδίων τα αλλότρια".
Τώρα για τους υπολοίπους που ενδιαφέρονται: Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία, λόγω της εργασίας μου να γυρνάω σε όλη την Ελλάδα, μέχρι χθές βρίσκόμουν στο Ηράκλειο και το σήμα της Digital Union όχι μόνο δεν υστερεί από αυτό των πανελληνίων και της ΕΡΤ που βλέπω όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, αλλά είναι καλύτερο.
Είδα ότι στο Ηράκλειο παίζουν με 64QAM και μέτρησα με τον αποκωδικοποιητή που έχω συνδεδεμένο στο laptop 95% σήμα και 99% ποιότητα. Ούτε μία φορά δεν είδα πιξέλιασμα ή πάγωμα, σε αντίθεση με την Digea που έχει αρκετά παγώματα, ειδικά στην Θεσσαλονίκη.
Στην Αθήνα η ΕΡΤ και η Digea δεν μου ξεπερνούν το 88% στο σήμα και το 97% στην ποιότητα. Επίσης είδα περίφημη εικόνα και στο Αρκαλοχώρι που πήγα, όπου εκεί δεν βλέπουν την Ρογδιά. Σήμα 75% και ποιότητα 92%. Πολύ καλή δουλειά.
Καιρός είναι να διορθώσουν και την Θεσσαλονίκη, όπου πράγματι έχει πρόβλημα το σήμα της Digital Union, αν και εκεί, μάλλον τα link των σταθμών τους δεν είναι καλά, από ότι μου είπε ένας τεχνικός.