ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Καταλαβαίνω τον καημό όσων μένουν στη Κρήτη ότι στο παρά τρίχα έμειναν εκτός ψηφιακής μετάβασης αλλά το να βγαίνουν τέτοια σενάρια, μόνο για αλάτι στις πληγές κάνουν!
Αφού το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι η ψηφιακή μετάβαση με βάση το παλιό ΦΕΚ διακόπηκε όχι προσωρινά αλλά ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!
Με βάση το νέο ΦΕΚ θα αρχίσει η οριστική πλέον ψηφιακή μετάβαση χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξεκινήσει από εκεί που διακόπηκε η παλιά!
Εγώ μένω Κρήτη μιας που αναφέρεις την Κρήτη και παραπάνω στα χανια, έμενα προσωπικά στη περιοχή που μένω η κεραία μου βλέπει τη μαλαξα καρφί, δεν έχω κανένα εμπόδιο μπροστά μου και τα περισσότερα ,αναλογικά κανάλια που πιάνω από τι μαλαξα παίζουν με τελεια εικόνα και ήχο αν συγκρίνεις, πχ ένα αναλογικό κανάλι με ένα ψηφιακό από αυτά που έχουν ξεκινήσει ,εδώ και λίγους μήνες στα χάνια δεν θα δεις καμία διάφορα στην εικόνα ποιο είναι ψηφιακό και ποιο είναι, αναλογικό όποτε έμενα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου ποτέ θα ξεκινήσει η ψηφιακή, στη Κρήτη και ποτέ να μην έρθει καρφί δεν μου καίγεται