Καλημέρα σε όλη την ομάδα.
Humax100, είμαι ένα βήμα για την πιθανή αγορά του tecsan, πρέπει όμως να το επιβεβαιώσω πολύ καλά δι ότι στα τόσα χρόνια που κάνω έρευνα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας δέκτης που να μπορεί να λαμβάνει τον Υμηττό με ψηλή απολαβή, στην Αργυρούπολη μετά την πλατεία Αγίας Τριάδας, στον Ελληνικό στα Άνω Κομνηνά και στα Σουρμενα και στην Άνω Γλυφάδα στην Καραπάνου μέχρι την Τερψιθέα. Αυτή η αναθεματισμενη καμπούρα του Υμηττού κάνει άτιμη σκια. Για αυτό σε ρωτάω αν η θέση της διαμονής σου στο Ελληνικό είναι κάτω από την γέφυρα του πρακτικερ που εκεί ο Υμηττός έχει εμβέλεια. Είναι σημαντικό αυτό που σε ρωτάω πριν κάνω την οποία αγορά και βρεθώ σε δυσάρεστη έκπληξη. Το λέει η μέχρι στιγμής εμπειρία μου.
Το Άνω Ελληνικό δεν λαμβάνει τον Υμηττό. Το κάτω Ελληνικό στο πρακτικερ ναι. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι γύρω στα 100 μέτρα πιο κάτω από το σπίτι μου ο Υμηττός έρχεται δυνατά. 😂 Που να δεις τι τραγικές συμβολές γίνονται από σταθμούς που εκπέμπουν από τον Υμηττό και από την Αίγινα στην ίδια συχνότητα.Μιλαω για την περιοχή του Ελληνικού κάτω από τη γέφυρα του πρακτικερ!