Μίλησα μαζί με τα κεντρικά της ΕΡΤ το πρωί στην Αθήνα σχετικά με αυτό το θέμα,και μου είπαν ότι έχει βγάλει εντολή το ραδιοτηλεοπτικό μέχρι την ημέρα των εκλογών δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για την ERA PATRAS να παίζει μόνο το kosmos στις ελεύθερες ώρες που δεν έχει τοπικό πρόγραμμα
Συγχώνευση: Σαβ 6 Μαΐ 2023, 17:19
Κατά την γνώμη μου πολύ περίεργο τι εντολή δηλαδή είναι αυτή είναι σαν να λέει να μην ενημερώνεται καθόλου ο ακροατής μέχρι την ημέρα των εκλογών,που κανονικά αυτές τις μέρες είναι που χρειάζεται και η τοπική ΕΡΑ να παίζει ενημερωτικό πρόγραμμα και να δικτυωνεται περισσότερο με την ERA1
Συγχώνευση: Σαβ 6 Μαΐ 2023, 17:22
Έκανα και μια άλλη ερώτηση σχετικά με το αν σκοπεύουν επιτέλους να βάλουν να παίζει αυτόνομα η ERA1 το βασικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ από το Παναχαϊκό,και μου είπαν ότι μέχρι το φθινόπωρο περιμένουν τους καινούργιους πομπούς που θα τους έχουν εγκαταστήσει μέχρι τότε και ίσως βρούνε συχνότητα για να παίζει και η ERA1 αυτόνομα επιτέλους από το Παναχαϊκό
Συγχώνευση: Σαβ 6 Μαΐ 2023, 17:27
Κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν και το άλλο να έκαναν πχ στην περιοχή της Ιτέας βγαίνουν δύο ERA1 η μια από τον Κατσικά στο 107.0,και η άλλη από Δεσφίνα στο 98.5 που το έχουν ανοίξει εδώ και 1.5 χρόνο και παίζει ακριβώς το ίδιο,θα μπορούσαν λοιπόν το 98.5 αν το έχουν ανοίξει για να παίζει αυτή η αχρειαστη ERA1 εφόσον βγαίνει παράλληλα ακριβώς δίπλα από τον Κατσικά στο 107,να έπαιρναν λοιπόν το 98.5 και να το πήγαιναν Παναχαϊκό
Συγχώνευση: Σαβ 6 Μαΐ 2023, 17:32
Είναι αδιανόητο κατά την γνώμη μου η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας η Πάτρα εδώ και τόσα χρόνια να παίζουν κανονικά πάνω από το Παναχαϊκό τα ψυχαγωγικά ραδιόφωνα της ERA(ERASPORT,ERA2,ERA3)και να μην βρίσκουν συχνότητα να εκπέμψει το πρώτο και το βασικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ εδώ και τόσα χρόνια