Παιδια συγνωμη, αλλα δεν το ηξερα οτι η εικονα εμφανιζεται μονο στα μελη του forum που πηρα την εικονα.
Την εικονα στο αλλο forum, την ανεβασα εγω καθ' οτι ειμαι μελος και εκει οπως επισης εγραψα κι εκει την ιδια αναρτηση που εγραψα κι εδω.
Βασικα πηγα αρχικα να την ανεβασω στο Imageshack αλλα δεν μπορεσα καθως μου ζηταγε να γινω premium μελος (ζηταει φραγκα απο δω και περα δηλαδη) οποτερ αφου δεν μπορουσα να την ανεβασω εκει, την ανεβασα στο αλλο forum μαζι με την ειδηση και την πηρα απο εκει. Νομιζα ομως πως θα φαινεται κι εδω.
Οποτε ανεβαζω την εικονα κατευθειαν εδω:
Και ο λογος που τα πηρα πριν και τα εχωνα στο ΕΣΡ, ειναι ο εξης :
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε05_08_2014_16_31_54.jpg[/attachment:x4aiwni0]
Κοινως το ΕΣΡ αποφασισε να σταματησει την μεταδοση του Sirina TV HD απο τον OTE TV!!! Αυτο τους μαρανε!!!
Και οριστε και ενα video ωστε αν καποιοι δεν μπορουν να δουν την εικονα, να το δουν εδω :
Βεβαια, τα υπολοιπα καναλια "εκπαιδευτικου περιεχομενου" συνεχιζουν κανονικα στον ΟΤΕ TV, ομως αυτα προβαλλουν μονο εισαγομενα και οχι εγχωρια προϊοντα!!!
Το ΕΣΡ ενέκρινε τη μετάδοση Τηλεοπτικού Πρόγραμματος του SIRINA TV HD μέσω του ΟΤΕ TV!Η Ολομέλεια του ΕΣΡ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της, ενέκρινε τη μετάδοση τηλεοπτικού προγράμματος του SIRINA TV HD από ευρυζωνικά δίκτυα και δορυφόρο, μέσω του ΟΤΕ TV.
Το κανάλι θα παρέχει πρόγραμμα το οποίο θα μπορεί να "κλειδώνει" και να "ξεκλειδώνει από τους συνδρομητές, όπως γίνεται με αντίστοιχα προγράμματα στο εξωτερικό.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε