Δινουν το NOVA CHRISTMAS σε συνδρομητες full pack κ cinema pack και δεν το δινουν κ στους start pack. Αληθεια,ποιος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο;;; Ποιο τζιμανι εκει μεσα πηρε την αποφαση αυτη; Εμεις δηλαδη που εχουμε start pack δεν δικαιουμαστε να εχουμε κ αυτο το καναλι,μερες που ειναι; Δεν δικαιουμαστε να εχουμε αυτο το ευκαιρο καναλι με τις ταινιες στο πνευμα των ημερων; Γιατι να αναγκαστουμε να δωσουμε κατι παραπανω για να δουμε κατι που δικαιωματικα πρεπει να εχουν προσβαση ΟΛΟΙ οι συνδρομητες; Αν αυτο το λενε marketing για να βγαλουν κατι παραπανω....λυπαμαι ειλικρινα.
Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους στο Facebook μου απαντησαν πως το καναλι αυτο ειναι προσβασιμο σε ολους οσους εχουν το cinema pack και τιποτα αλλο. Φυσικα,το μηνυμα μου,σβηστηκε απο το board διοτι περιειχε κ ενα σχολιο (απ'αυτα που συνηθιζω) που δεν τους αρεσε κ μπορει να τους βλαψει την "μαζικη ροη" συνδρομητων. Το σχολιο του τυπου "Καλα σας γλενταει ο ΟΤΕ TV" δεν μπορω να πω οτι ηταν κ προσβλητικο.
Οπως και με την τρισαθλια (πλεον) Wind ετσι θα προδιαγραφει κ το τελος συνεργασιας μου με την Forthnet/NOVA. Δεν το θελω...αλλα οταν ειμαι πελατης/συνδρομητης κ πληρωνω για να εχω υπηρεσιες,ετσι απαιτω να με σεβονται σαν πελατη κ οχι μοναχα το συμφερον τους. Αλλα δεν τους ελεγχει κανενας στην Μπανανία,δρουν ανεξελεγκτα.