Είμαι από την Λήμνο και το σχόλιό μου ήταν ξεκάθαρα ειρωνικό και γεμάτο θυμό γιατί κι εδώ HD δεν πρόκειται να έρθει στον αιώνα των αιώνων.
Είχαν γίνει τετράγωνα τα μάτια μας από τα χιονάκια και περιμέναμε τη Digea 5 χρόνια από το 2010 όλο θα και θα και θα! Μας βγάλανε την ψυχή μέχρι να κάνουν τη ψηφιακή μετάβαση και πήγαν και την ξεκινήσανε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη που βλέπανε ανέκαθεν πεντακάθαρα για να πουν ότι έχουν 70% πληθυσμιακή κάλυψη... Μας είχανε στο Βόρειο Αιγαίο πρώτους για μετάβασή τον Ιούνιο του 2014 και μας ανταλλάξανε με την Αττική και μας βάλανε τρίτους στη σειρά! Επειδή έτσι ήθελε η Digea, να μην της χαλάσουμε το χατίρι! Μια ζωή στην επαρχία παιδιά κατώτερου θεού! Από το 2015, 4 χρόνια τώρα τους έριχναν την μια φάπα μετά την άλλη, αλλά, τώρα που ξαναβγήκαν οι φίλοι τους, ήρθε η ώρα να τους ανταποδώσουν την χάρη! Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα να ξαναέρχονται και το χρέος μου τον Ιούλιο το έκανα..
Σε συνδυασμό και με το άλλο άρθρο που κυκλοφορεί και λέει περί πλήρης μετάβασης της ΕΡΤ σε IP, ετοιμαστείτε για μια τηλεόραση ιδιωτική, σε SD, με τις συχνότητες της ΕΡΤ παραχωρημενες στη Digea ή σε 5G. Ακόμα είμαστε στην αρχή, δεν είδαμε τίποτα.
Ααα...ενταξει τοτε και εγω κρητη ειμαι,,απλα οπως το εγραψες φανηκε ετσι το σχολιο σου...