Δεν νομίζω να γίνει αλλαγή ονόματος του FOXlife για την κύπρο.Ο Λόγος που το novacinema και το novasports υπάρχουν σε εκδόσεις <cyprus> είναι γιατί παίζουν αλλα προγράμματα σε άλλες ώρες..Δεν δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα με τα ελληνικά novacinema και novasports..Όλα τα υπόλοιπα κανάλια(μουσικά-Ντοκιμαντέρ-lifestyle-cartoons) είναι τα ίδια ακριβώς με ελλάδα.Ότι δείχνει ελλάδα το βλέπουμε κύπρο την ίδια ώρα.
Φυσικά ψιθυρίζεται έντομα ότι μετά από πιέσεις τον συνδρομητών η Νοva Cyprus σκέφτεται να ένταξη όλα τα μεγάλα Παγκύπρια κανάλια στο πακέτο της(όπως είναι και στην ελλάδα) όχι μονο γιατί υπάρχουν περιοχές που δεν τα λαμβάνουν όλα...αλλα γιατί σε ολόκληρη την κύπρο έχουμε Παρα πολύ μεγάλο πρόβλημα παρεμβολών από μάιο έως και Νοεμβριο από τις γειτονικές χώρες(Ισραήλ,Συρια,Λίβανο,Αίγυπτο..)Aλλωστε είναι σκέτη κοροϊδία να πληρώνουμε τα ίδια λεφτά με ελλάδα αλλα να βλέπουμε τα μισά κανάλια(σε αριθμό)...Παρόλο όμως που είναι μικρή η Κύπρος πρωτοπόροι σε κάποια πράγματα.Ήδη τα πρώτα διεθνή κανάλια ήρθα μέσα από πλατφόρμες στην κύπρο πλήρως υποτιτλισμένα σε ελληνικές εκδόσεις,κανάλια που νομίζω(δεν είμαι και σίγουρος απόλυτα) ακόμη δεν ξεκίνησαν σε ελληνική έκδοση στην ελλάδα.
Ένα από αυτά είναι το <Discovery>..