Δηλαδή τα HD κανάλια της NOVA δε θα μπορώ να τα δω στον ολοκαίνουριο HD δέκτη που αγόρασα πριν λίγο καιρό από την ελεύθερη αγορά στην οποία ζούμε, ακόμα κι αν είμαι νόμιμος συνδρομητής της NOVA εδώ και 7 χρόνια, ακόμη κι αν είμαι πρόθυμος να πληρώσω τυχόν επιπλέον συνδρομή που δικαιούνται να μου ζητήσουν;
Μάλλον τα έχουν χαμένα οι άνθρωποι και το παράλογο πρυτανεύει σε αυτήν την εταιρία. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει. Ήδη από την περσινή αύξηση λάβανε την επιστολή έντονης διαμαρτυρίας μου, στην οποία ουδέποτε απαντήσανε. Αλλά δεν ανησυχώ, αφού πολύ σύντομα η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση θα είναι υποχρεωτικά πραγματικότητα για όλους και θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός από τον ΟΤΕ. Οπότε θα δούνε την πλάτη πολλώώώώώών "παλιών" συνδρομητών και τότε να δούμε αντιδράσεις....
Προσωπικά προβλέπω την πτώχευση της Forthnet-NOVA ή την εξαγορά της μίας ή της άλλης με εξευτελιστικούς όρους, αν λάβουμε υπ' όψιν μας τον υπέρογκο δανεισμό της εταιρίας, σε σχέση και με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις προοπτικές ανταγωνισμού που έχουν ήδη διαμορφωθεί. Η ατμόσφαιρα μου θυμίζει έντονα εποχές ALPHA DIGITAL SYNTHESIS με ανεστραμένους τους όρους εις βάρος της NOVA αυτή τη φορά!