Το Κ/Ε ΗΡΑΙΟ φτιαχτηκε για τα κρατικα με μεταδοτες που τροφοδοτουντε απο νοβα (σαν του ΜΥΤΙΚΑ) για να καλυψουν τις περιοχες ΣΧΙΝΟ & ΠΕΡΑΧΩΡΑ. Ειδικα η περαχωρα αφενως ειναι μεσα στην γουβα και δεν βλεπει καλα το ξυλοκαστρο παρα μονο με πανηψηλους ιστους αφετρου ειναι κατω απο τα γερανεια (δεν βλεπει τον πυργο του ΟΤΕ) οπως και ο ΣΧΙΝΟΣ.
Στον δε Σχινο καλυτερα βγαζει κανεις καναλια απο ΥΜΜΗΤΟ (Και εννοείται ΜΥΤΙΚΑ) παρα απο Γερανεια πατοτι βρίσκετε στο κατωφλι τους.
Οσο για το 42 εγω πιστευω οτι ερχετε απο ΗΡΑΙΟ. Αν δεν ειναι απο κει θα ειναι απο ΚΑΤΣΙΚΑ. Αλλα απ οσο πληροφορουμε ερχετε ο ΑΝΤ1 απο κει. Σε μας παντος βγαινει το ιδιο καλα και δυνατα οπως και η ΕΤ1 στο 41. Απλα καποιες φορες ερχονται με λίγες παρεμβολες.